benim normal epiduralsiz tamamen doğal zorlu doğum hikayem

Allah analı babalı büyütsün bahtini güzel eylesin. Benim de çok zor oldu okurken tekrar aklıma geldiler. 10 saat sancı çektim yarım saate bir sırayla geip alttan muayene ettiler(3ebe bir doktor) o nedenle doktor korkusu oldu. O catalda yatmaktan bacaklarimda hal kalmadı. Sonra sezeryana aldilar epidural dediler bana sormadan 8 defa iğne denediler belimden o sırada bende hala sancı ve hafif kanama devam ediyor iki defa ilaç verdiler belimden sadece sağ bacağını elektrik çarptı sandım ameliyathane inledi resmen baktılar olmuyo narkozla tamamen baydilar ve acim dindi gözlerimi açtığında eşim ve oğlum yanımdaydı (tabi kaynanamda ). Sezeryanla olmama hiç pişman değilim o kadar zorlanmama çok pismanim

merhaba, öncelikle bebeğinizi sağlıkla büyütmenizi dilerim. benim merak ettiğim hangi hastanede doğum yaptınız, memnun kaldınız mı? biraz bilgi verir misiniz?
canım doktorum bir bilgili tecrübeli bir doktor zor oldu ama cok şükür doğumdan sonra unutuluyor ben primer hastanesinde doğum yaptım. memnun kalmadığım tek şey dikiş atılırken canlı canlı hissetmek oldu o an uyutsalardı ve uyuştursalardı cok daha mutlu olurdum kanama olur diye yapmadım dedi dr. bilmiyorum

Yine hamilesin maşalah.Allah bunu da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
sağol cnm Allah razı olsun amin inşallah bu daha kolay olur

Allah analı babalı büyütsün bahtini güzel eylesin. Benim de çok zor oldu okurken tekrar aklıma geldiler. 10 saat sancı çektim yarım saate bir sırayla geip alttan muayene ettiler(3ebe bir doktor) o nedenle doktor korkusu oldu. O catalda yatmaktan bacaklarimda hal kalmadı. Sonra sezeryana aldilar epidural dediler bana sormadan 8 defa iğne denediler belimden o sırada bende hala sancı ve hafif kanama devam ediyor iki defa ilaç verdiler belimden sadece sağ bacağını elektrik çarptı sandım ameliyathane inledi resmen baktılar olmuyo narkozla tamamen baydilar ve acim dindi gözlerimi açtığında eşim ve oğlum yanımdaydı (tabi kaynanamda ). Sezeryanla olmama hiç pişman değilim o kadar zorlanmama çok pismanim
cnm bebeklerimizin adı aynı seninki cok kötü olmuş o kadar acıyı çekip te o kadar iğneyi vurmaları cok kötü anestezi uzmanı iyi değil demekki keşke bastan bayıltsalardı simdi nasılsınız

Sancim devam ettiği için sabit duramadim birde belimden huylanirim tik var ben duramadikca bagirmalari cabasi. Şükür çabuk toparlandim sadece 20 gün falan inanılmaz sırt ağrısı yaşadım emzirirken aglama noktasına geliyodum geçti şükür. İsim konusunda da adasi var demek oglumun.

Sancim devam ettiği için sabit duramadim birde belimden huylanirim tik var ben duramadikca bagirmalari cabasi. Şükür çabuk toparlandim sadece 20 gün falan inanılmaz sırt ağrısı yaşadım emzirirken aglama noktasına geliyodum geçti şükür. İsim konusunda da adasi var demek oglumun.
evet sırt ağrısından genelde şikâyetçi oluyor herkes zor olmuş ama cok şükür şimdi iyisiniz cnm

2 doğumdan dà korkan biri olarak suan okuduklarim resmen tüylerim ürpertici geldi :( sancilardan değil dikisten ve yırtılması korkuyordum inanmıyorum siz hepsini duymussunz

2 doğumdan dà korkan biri olarak suan okuduklarim resmen tüylerim ürpertici geldi :KK43: sancilardan değil dikisten ve yırtılması korkuyordum inanmıyorum siz hepsini duymussunz
cnm benden sonra arkadaşlarım da doğum yaptı ve dr la anlaşıp doğum olunca 5 dk hemen bi anestezi uyguluyorlar sen uyandığında dikişlerin atılmış bebişin kucağında oluyor hissetmiyorsun yani korkmana gerek yok. ben bu defaki doğumda öyle yaptırcam inş.

cnm benden sonra arkadaşlarım da doğum yaptı ve dr la anlaşıp doğum olunca 5 dk hemen bi anestezi uyguluyorlar sen uyandığında dikişlerin atılmış bebişin kucağında oluyor hissetmiyorsun yani korkmana gerek yok. ben bu defaki doğumda öyle yaptırcam inş.

Ay ya öyle şansımız varmı cidden hiç bilmiyordum çok sağolun bnde ebunh bir konuşayım doktorumla

:KK200:Allah analı babalı büyütsün:KK46: siz bunları yazdığınız gün normal doğumla oğlumu dünyaya getirdim:KK46::nazar::KK68: 26 Kasım da benim miladım Allahım evlatlarımıza uzunnn ömürler versin sağlıcakla :KK36:

Bana da cesaret verdiniz.
inşallah kolayca sağlıkla gerçekleşir doğumunuz

:KK200:Allah analı babalı büyütsün:KK46: siz bunları yazdığınız gün normal doğumla oğlumu dünyaya getirdim:KK46::nazar::KK68: 26 Kasım da benim miladım Allahım evlatlarımıza uzunnn ömürler versin sağlıcakla :KK36:
Hmmm ne güzel maşallah büyüdü bebişlerimiz cok şükür cnm senin bebeğinede Allah sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip eylesin

@melegim66 canimm ismini gorunce hemen acip okudum
Cok zor olmus gercekten
insallah bu bebisini bir avazda derler ya oyle saglikla al kucagina

@melegim66 canimm ismini gorunce hemen acip okudum
Cok zor olmus gercekten
insallah bu bebisini bir avazda derler ya oyle saglikla al kucagina
sagolasin canim benim dogimdan sonra asla bir daha dogurmam demistim ama masallah yavrum yasini bile doldurmadan geldi kucuk sipa :) amin cnm cumlemiz insallah

Back
X