Benim Rızam Yok!

İğrenc pislik adam . İşte KANUN,CEZA dedikleri şey , bunların hepsi işine geldigi zaman oluyo. ADAMINA GÖRE MUAMELE dedikleri bu olsa gerek.

benim de rızam yok!!!! Beşeri adalet tecelli etmezse ilahi adalet elbet bir gün tecelli eder.

toplum içinde birbirini seven, öpüşen gençlerden rahatsız olan hemcinslerim, tepkilerinizi alalım.

Tepkiler olmasa buna engel olunurmuydu dersiniz.Tabiki böyle bi olaya destek verilemez.O konuyada yazdım:birinden birini tercih etmek durumunda değiliz.Sevgiye evet ma uluorta ileri gidilmesine hayır.Böyle bir olayada tabiki hayır.

SİMDİ ÖNCE SUNU MERAK ETTİM
bu adamın gerekçeli yada kesinlesme şerhi taşıyan kararında ne yazıyor nasıl bir savunma olmus adli tıppın raporunda ne yazmıs bu kız 2yıl boyunca neden susmus konusamıyorda olabilir onuda düsündüm...konusamıyorsa bu ikisini araba etrafında gören kimse olmamısmı zihinsel engelli bireyler bukadar rahat tek baslarına tanımadıkları insanlarla uzun sür biryerlere gidebiliyorlarmı bunuda ilkkez duydum sahsen..
eğer ortada yalan yoksa ki bu karar öyle kolay alınmıyor bayanlar mahkeme baskanlığında bir baskan en az 3üye var ayrıca savcıda oylamaya giriyor .....ortada islenmis bir tecavüz suçu olupta kaç kisi serbest kalmıs bana onun sayısını söyleyin ilk önce ????
ağır ceza durusmalarıda bir celsede karar vermiyor bu davada ertelemede vardı bildiğim kadarıyla...isin kararını görmeden raporları görmeden fevri yorumlarda bulunmayın.he diyelimki bu adam o kıza gerçekten tecavüz etti ve aklandı dimi yalan sahte isler soktu araya
bunun dinde etik değerlerde yeri yoktur.
Kimse kimsenin kızına karısına zorla cinsel münasebette bulunamaz.
Allah böyle insanların evlerinde vucudlarında dillerinde bereket sağlık bırakmasın Allah görsün tabiki benimde RIZAM YOK
ASLADA OLMICAK
Allah yanlısa sürüklemesin.hatırlıyormusunuz ümraniyede zihinsel engelli kıza bodrumda 4 genç tecavüz etti 2 celsede mühebbetleri verildi ..hukukta içtihadı birlestirme denen sistem var eğer raporla sabitse temyize gider verir kararları sunar anayasa mahkemesine kadar.rahim ağzında yıllar gecsede cinsel birliktelik bulguları kasılma olayları sabittir .Allah bunu yasayan insanlara sabır versin inan çok zor.Allah bu tür insanları alsın aramızdan
Hadım sart ben sonuna kadar hadım edilsin idam edilsin diyorum.

içim acıyarak allahım sen büyüksün diyorum.ve eğer ki gerçekten böyle bir şey olmuşsa o engelliyi tek başına dışarıya salanıda bu çirkin şeyi yapanıda raabbim iki cihandada süründürsün.

ne yazık ki adalet sistemimizde geçmişten bugüne hatalar mevcut. Nitekim kanunlar deliller olduğu sürece işler . İnsanlar her şeyi kılıfına uyduruyor ne yazık ki .Allah tecavüzcülerin belasını versin gerçekten.İnsan olamaz onlar. Ama gazeteci ve öğrenciler için aynı şeyi düşünmüyorum. düşünce suçu işleyen ve ülkede eylem yapan huzuru bozan insanlar için çokta iyimser olamayacağım. Nasıl ki biz Kk DA BİLE BİR İNSANA düşüncemizi sen şusun , busun diyerek hakaret ederek söyleyemiyorsak aynı şey gazeteci ve öğrenciler tüm halk için dışarda da geçerlidir. toplumsal konularda siyasi düşünmemek gerekir. Aslında düşünce suçu da degil bu gazetecilerin neden içerde olduğunu balyoz davasını ergenekonu hepimiz gayet iyi biliyoruz. yani o insanları suçsuz olarak görmüyorum. Ama tabi ki başı açık biri olarak şeriat bazen haklı da diyorum yani . böyle tecavüzcü insanlar idam edilmeli.

Aynısını kendisine yapacaksın, koyacaksın bir arabanın içine önüne gelen içi dışına çıkana kadar tecavüz edecek

BDP'li başkan fuhuşta yakalandı

önce şunu merak ediyorum, bir aileden iki kıza birden tecavüz edebiliyorsa ve bunu 2 senedir yapabiliyorsa bunda ailenin haberi olmaması imkansız. ikincisi de 10 çocuk sahibi 61 yaşındaki adam nasıl olur da torunları yaşındaki çocuklara ilgi duyar. böyle şeyler normal mi?
bir de hep geçen seneye kadar hayvanlara ve cansız maddelere tecavüzün sadece haberlerde duyulacağını sanırdım. geçen sene köyden gelen bi akrabamızın konuşmasında geçen küfürlerle böyle şeyler acaba oralarda normal mi diye düşünmeden edemedim. insanlar neden eşeklerle beraber olma ihtiyacı duyar bilmiyorum :/

Adalet herkese eşit işlemiyor adam seçiyor maalesef!
Ne isterler masum bir kızcağızdan? Allah cezalarını versin böyle insanların.

emınım allahında rızası yok!!!!!!!! ve allaha havale edıyorum... allahhh bın türlu belasını versın böyle bişe yaptıysa... pis istismarcı pislık herif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…