• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim Rızam Yok!

babymaster

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2011
875
11
118

14 yaşındaki ZİHİNSEL ENGELLİ ''ÇOCUĞA'' 2 yıl boyunca tecavüz ettiği ortaya çıkan ve çocuğa bir ARABANIN İÇİNDE tecavüz ederken, çevredeki vatandaşlar tarafından yakalanıp SUÇ ÜSTÜ yapılan Ovacık AKP İlçe Eski Başkanı RIZA ÇOLAK
BERAAT ETTİ!

*AKP İLÇE ESKİ BAŞKANI RIZA ÇOLAK, 14 yaşındaki engelli kız çocuğuna arabanın içinde tecavüz ederken yakalanınca, ÇOCUĞU ARABADAN ATIP kaçmaya çalışmış ve arabanın önünü kesen vatandaşlara SİLAH ÇEKMİŞTİ! Arabasını hızla vatandaşların ÜZERİNE SÜREN Rıza Çolak, arabayla bir vatandaşın AYAĞINI EZMİŞTİ!
Sonra yakalanıp karakola teslim edilen Rıza Çolak, CİNSEL İSTİSMAR ve ADAM YARALAMA suçlarıyla MAHKEMEYE SEVK EDİLMİŞTİ.

Bu korkunç vahşete sessiz kalmaya vicdanı el vermeyen vatandaşlar, OVACIK HÜKÜMET KONAĞI önünde saatlerce beklemiş, olaya tepki gösterip ADALET istemişti!

...ve o ŞİDDET YANLISI PEDOFİLİ, İSTİSMARCI İLÇE BAŞKANI, şimdi SERBEST!
Cezası bu kadar mıydı?

-Oysa Gaziantep'te açlıktan BAKLAVA ÇALAN ÇOCUKLAR için 9 YIL HAPİS CEZASI istenmişti. 2 paket CİPS ÇALAN çocuğa 12 YIL HAPİS cezası verilmişti!!!
*Hiçbir SUÇ ALETİ TAŞIMADAN, kimseye tecavüz etmeden, hırsızlık yapmadan, adam öldürmeden, sadece DÜŞÜNCE SUÇUNDAN DOLAYI HALA HAPİSTE OLAN GAZETECİLERİMİZ VE ÖĞRENCİLERİMİZ VAR!

*Zihinsel ENGELLİ Bir ÇOCUK ile cinsel ilişki yaşayabileceğini düşünen, vatandaşa SİLAH ÇEKEN ve arabayı insanların üzerlerine sürerek ADAM YARALAYAN AKP İLÇE BAŞKANI ise SERBEST!

ZİHİNSEL ENGELLİ çocuğun da mı kocaman iğrenç bir adamla cinsel ilişki yaşamak için RIZASI VARDI? Bacağının üzerinden arabayla geçilen adamın da mı RIZASI VARDI?

Bu suçun içinde, zihinsel engelli istismarı var, çocuk istismarı var, makamı kötüye kullanma var, tecavüz var, üstelik bir defa değil, 2 yıl boyunca! adam yaralama var, silahla tehdit var... Böyle bir suçun cezası, baklava çalan çocuğun cezasından ya da düşünce suçlusu bir üniversite öğrencisinin cezasından daha düşük olamaz!

Benim RIZAM YOK!

Size sonuna kadar katılıyorum. Adaletin tecelli etmediği yerde; zalim insanlar bu şekilde zulm etmeye devam edecekler. Keşke elimizden bir şey gelse... Allah ın adaletine inanıyorum; ama bu dünyada da çeksinler istiyorum artık ya.

Allah böylelerinin belalarını versin. tecavüz en büyük suçtur ve sessiz kalınmamalıdır. bu yavrucak nasıl engel olabilirdi bu vahşete? olamamış, ama hakime sorsan rızası var der kesin. hep düşündüğüm mantık şu evet kadına tecavüz çok kötü bişi evli olsun olmasın bu tecavüzdür., insan karısı diye bir kadına cinsel şiddet uygulama hakkına sahip değil. ama çocuğa( en kötüsü de erkek çocuklarına) ve hayvanlara tecavüz aklımın almadığı bişi. sen nasıl olur da kendini savunamayan bir canlıya böyle bir istek duyarsın? bu ve bunun gibi adamları hepberaber gi koğuşa koysunlar da birbirleriyle gidersinler iğrenç isteklerini. sözlerim bu kadar. tiksiniyorum resmen böyle insanlardan.

Son düzenleme:
inanamıyorum ben böyle davalara..
yani sitedeki hukukçulardan cevaplayan olursa aydınlanmış oluruz. benzer şekilde tecavüz ve tacizden 2-3 sene ceza yiyenler var. yasalarımızda nasıl bir açık var da yaralanabiliyor bu insan müsveddeleri??
aşağılık pislikler,şimdi o kızcağızın anası babası abisi bu pisliği öldürse,ömür bboyu hapis cezası alır ama değil mi:47:

Allah bu pis igrenc insanlari bildigi gibi yapsin! bu dünya adeletsiz ama ölümden sonra ki dünyada cezalarini cok kötü cekecekler! baska ne diyecegimi bilemiyorum:(

gayet adil bir ceza uygulamamız var. yandaşla garibanın aldığı ceza aynı olabilir mi hiç. artık bu rızası vardı bahanesi de eskidi. ben yeni bir tavsiyede bulunayım. tecavüze uğrayanı tecavüz eden kişi olmakla suçlasınlar. böylece bu pislikleri aklamakla kalmaz bir de madur durumuna düşürür ve prim elde ederler.

inanamıyorum ben böyle davalara..
yani sitedeki hukukçulardan cevaplayan olursa aydınlanmış oluruz. benzer şekilde tecavüz ve tacizden 2-3 sene ceza yiyenler var. yasalarımızda nasıl bir açık var da yaralanabiliyor bu insan müsveddeleri??
aşağılık pislikler,şimdi o kızcağızın anası babası abisi bu pisliği öldürse,ömür bboyu hapis cezası alır ama değil mi:47:

aslında böyle davalardan kurtulmak çok kolay. bunu sen de başarabilirsin. hiçbir vasfının olmasına gerek yok. git malum bir partinin üyesi ol sonra istediğini as, kes, tecavüz et. adalet her zaman güçlü olanın yanındadır.

ne yazık ki bu kötü adalet tekesinin sahibi hep türkiye...ne yazık ki burası türkiye...:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

14 yaşındaki ZİHİNSEL ENGELLİ ''ÇOCUĞA'' 2 yıl boyunca tecavüz ettiği ortaya çıkan ve çocuğa bir ARABANIN İÇİNDE tecavüz ederken, çevredeki vatandaşlar tarafından yakalanıp SUÇ ÜSTÜ yapılan Ovacık AKP İlçe Eski Başkanı RIZA ÇOLAK
BERAAT ETTİ!

*AKP İLÇE ESKİ BAŞKANI RIZA ÇOLAK, 14 yaşındaki engelli kız çocuğuna arabanın içinde tecavüz ederken yakalanınca, ÇOCUĞU ARABADAN ATIP kaçmaya çalışmış ve arabanın önünü kesen vatandaşlara SİLAH ÇEKMİŞTİ! Arabasını hızla vatandaşların ÜZERİNE SÜREN Rıza Çolak, arabayla bir vatandaşın AYAĞINI EZMİŞTİ!
Sonra yakalanıp karakola teslim edilen Rıza Çolak, CİNSEL İSTİSMAR ve ADAM YARALAMA suçlarıyla MAHKEMEYE SEVK EDİLMİŞTİ.

Bu korkunç vahşete sessiz kalmaya vicdanı el vermeyen vatandaşlar, OVACIK HÜKÜMET KONAĞI önünde saatlerce beklemiş, olaya tepki gösterip ADALET istemişti!

...ve o ŞİDDET YANLISI PEDOFİLİ, İSTİSMARCI İLÇE BAŞKANI, şimdi SERBEST!
Cezası bu kadar mıydı?

-Oysa Gaziantep'te açlıktan BAKLAVA ÇALAN ÇOCUKLAR için 9 YIL HAPİS CEZASI istenmişti. 2 paket CİPS ÇALAN çocuğa 12 YIL HAPİS cezası verilmişti!!!
*Hiçbir SUÇ ALETİ TAŞIMADAN, kimseye tecavüz etmeden, hırsızlık yapmadan, adam öldürmeden, sadece DÜŞÜNCE SUÇUNDAN DOLAYI HALA HAPİSTE OLAN GAZETECİLERİMİZ VE ÖĞRENCİLERİMİZ VAR!

*Zihinsel ENGELLİ Bir ÇOCUK ile cinsel ilişki yaşayabileceğini düşünen, vatandaşa SİLAH ÇEKEN ve arabayı insanların üzerlerine sürerek ADAM YARALAYAN AKP İLÇE BAŞKANI ise SERBEST!

ZİHİNSEL ENGELLİ çocuğun da mı kocaman iğrenç bir adamla cinsel ilişki yaşamak için RIZASI VARDI? Bacağının üzerinden arabayla geçilen adamın da mı RIZASI VARDI?

Bu suçun içinde, zihinsel engelli istismarı var, çocuk istismarı var, makamı kötüye kullanma var, tecavüz var, üstelik bir defa değil, 2 yıl boyunca! adam yaralama var, silahla tehdit var... Böyle bir suçun cezası, baklava çalan çocuğun cezasından ya da düşünce suçlusu bir üniversite öğrencisinin cezasından daha düşük olamaz!

Benim RIZAM YOK!

adalet mi, bu ülkede mi??? biz bunları konuşurken kim bilir kaç masum taciz ediliyor,kaç çocuğun canı yanıyor, geleceği çalınıyordur.. kimsenin bunu yapmaya hakkı yok, en ağır cezaları almaları gerekiyorken ellerini kollarını sallayıp geziyorlarsa eğer benim rızam hiç yok !!!

Parmaklarimi kasarak okudum, bi kiz bebek annesi olarak, okurken midem bulandi..

Tr de hiç bir adalet ve hukuk sistemine güvenmiyorum,yanilmiyorumda..yaziklar olsun. .

bu haber doğru olamaz ya,olmamalı.Böyle bir şeyi yapan insanım diye geziyor mu şimdi,yazıklar olsun

Silahsız protestocuyu vuran polis serbest kaldı da , zihinsel özürlü çocuğa tecavüz eden millet vekili mi aklanmayacak =)
Çocuk kesin tahrik etmiştir, yoksa olmaz öyle şey =))

O kararı verip, o adamı toplum içine salıp, yeniden yapması için cesaret veren zincirin her halkasını, mübarek gün, oruç ağzımla Rabbime havale ediyorum. Vatandaş olarak kanunlara maalesef hiç güvenim yok, bu ülkede adalet,insanlık bitti.

Artık taş devri kanunları, o çocuğun anası olsam kendi adaletimi kendi bıçağımla sağlardım, başka yapacak ne var, hadım edeceksin bunları, ölmeyecekler sürünecekler :47:

toplum içinde birbirini seven, öpüşen gençlerden rahatsız olan hemcinslerim, tepkilerinizi alalım.

Son düzenleme:
bu ülke bi pedofililer ülkesidir!!
katiller ülkesidir!!
tecavüzcüler ülkesidir!!
çünkü onların hakları var onlar masumlar!!!!

susmayanlar, bu onursuzluğa, haksızlığa karşı gelenler onlar asıl suçludur. çünkü hak kalmayınca okulda, adalette, emniyette.. gidip sokakta hak aradılar ve babaların vergileriyle öldürüldüler annelerin vergileriyle hapse atıldılar.

şu memleketin ne oy veren ne de elini vicdanına koyan boş, lüzumsuz kalabalığı ise bütün bu karanlığın sebebidir.. ikiyüzlülükler memleketi burası. burda suçlular masum, masumlar suçludur!!!! onlar da bundan gayet memnundur.

vicdansızlar akıllıdır, hiçbir şeye karışmazlar. hatta bu zamana kadar sahip olduğu hakları meydanlarda elde edenleri salak olarak görürler. sesini çıkaranlardan rahatsız olurlar. çünkü ona dokunmayan yılan bin yaşamalıdır ve iyi bi çocuk olduğunda kötü şeylerin başına hiç gelmeyeceğine inanır. saf çıkarcılardır bunlar. üstüne bir de bu vicdansızlar çok ama çook rahattır!!!

haberi okuduğumda adama ve salıverenlere hiç tarzım olmadığı halde beddualar etmştim.aslında toplum baskısı uygulatıp,yeniden dava edilmesini sağlamak lazım:47:

salıverilmesine benim de RIZAM YOK!!!!

Back
X