Saç Rengi ve Saç Boyama beNim SAç RenGİm HerKesİN beĞeniSİni KAzaNdı

cokmen

senden ötesi ötede kalsın
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
34
0
86
Ankara
kızlar ben önce kuaföre hürremin saç renginde boyatmak için gittim ama orada bu rengi gördüm yaptırdım çok beğenildi. $saç1.webp $saç 2.webp

Son düzenleme:
çok güzel bir renk olmuş. Güle güle kullan. Ama bu renk akmaya çok müsait. Sık boya gerekecek sanırım.

Saçların o kadar güzel ki maşallah ne renk boyasan beğenilir bebeğim ya :nazar: kendi saçların mı çıt çıt filan mı?kendi saçlarınsa eğer ne yapıyorsun bu kadar güzel olmaları için nolur bize de söyle :5: renge de bayıldım hangi renk bu?

çok teşekkür ederim canlarım kendi saçlarım saçımın yapısından kaynaklanır olmalı ki ben saçımı çok boyatmama rağmen sağlıklı hala . saç rengim kuaförümda kayıtlı gidince ve öğrenince size hemen mesaj yazarım :10:

çok teşekkür ederim canlarım kendi saçlarım saçımın yapısından kaynaklanır olmalı ki ben saçımı çok boyatmama rağmen sağlıklı hala . saç rengim kuaförümda kayıtlı gidince ve öğrenince size hemen mesaj yazarım :10:
Teşekkürler canım,kendi saç yapınsa kıymetini bil iyi bak o zaman,tekrar maşallah.Benimde eskiden böyleydi saçlarım ahhh ahhh :5:

Sık boyatman gerekmiyorsa ve saçların gerçekten çok sağlıklı güzel günlerde kullan ozaman. Bu kadar güzelliğe söylenecek pek fazla söz de yok aslında:)

Back
X