Benim Salonum

flora13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2011
227
4
96
İzmir
merhaba arkadaşlar..aranıza yeni katıldım.salonumun fotoğraflarını eklemek istedim.umarım beğenirsiniz...sayfa 4'de ise yeni halım sizleri bekliyor bir göz atmaya ne dersiniz ;)

Eklentiler

• $29102011884.webp
    $29102011884.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 159
  • $29102011889.webp
    $29102011889.webp
    31 KB · Görüntüleme: 154
  • $29102011890.webp
    $29102011890.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 168
  • $29102011893.webp
    $29102011893.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 156
Son düzenleme:
siyah ve beyazin uyumu zaten tartisilmaz ama bence haliniz fazla olmus
yani daha düz bu kadar hareketli olmayan bir hali secseymissiniz
ama genel olarak cok güzel gercekten :34:
güle güle oturun :nazar:

Son düzenleme:
teşekkür ederim yorumun için. Fotoğrafta böyle gözüküyor inan salon 30 m2 bir de hangi fotoğrafın seni yanıltığını anladım :D

çok güzel sağlıkla eskitin inş. bende evimin fotolarını yüklemek istedim ama büyük diyo foto yüklemiyoo napıcam ???

siyah ve beyazin uyumu zaten tartisilmaz ama bence haliniz fazla olmus
yani daha düz bu kadar hareketli olmayan bir hali secseymissiniz
ama genel olarak cok güzel gercekten :34:
güle güle oturun :nazar:

İnanırmısın az önce eşimle bunu konuşuyorduk ama ne yapayım sizlerinde fikirlerini almayı istedim ama dediğini yapacağım halıyı yemek masasının altına alıp orta sehpanın altın düz renk bir halı alacağım. Çok teşekkür ederim içtenliğin için...

kusura bakma begenmedim siyah beyaz mobilya bence cok pasif duruyor ve insanin gozunu yoruyor eviyin her odasi siyah beyaz mi ?

merhaba arkadaşlar..aranıza yeni katıldım.salonumun fotoğraflarını eklemek istedim.umarım beğenirsiniz...

Bir Tasarımcı Gözüyle;
Siyah - Beyaz Kullanabilene Güzeldir..:34:
Çok Asil Bir Renk ve Döşemesini Bilirsen Evi Her Zaman Çok Modern Gösterir..

Hayırlı Olsun Arkadaşım İyi Günlerde Otur İnşallah..:38:

İnanırmısın az önce eşimle bunu konuşuyorduk ama ne yapayım sizlerinde fikirlerini almayı istedim ama dediğini yapacağım halıyı yemek masasının altına alıp orta sehpanın altın düz renk bir halı alacağım. Çok teşekkür ederim içtenliğin için...

Iyi düsünmüssün, masanin altinda belli olmaz o kadar, sehpanin altinada düz renk bir hali alirsan bu kadar göz yormaz

yemek masasinin arkasindaki duvardaki desen olmamis bence cok göz yoruyor evet arkadasima katiliyorum hali cok fazla bence daha düz bir renk olabilirdi siyah beyaz cok agirlikli olmus keske siyahi daha az kullansaydin bilmiyorum bu benim fikrim

kusura bakma begenmedim siyah beyaz mobilya bence cok pasif duruyor ve insanin gozunu yoruyor eviyin her odasi siyah beyaz mi ?

hayır canım her oda siyahbeyaz değil.tuvalet ve banyom siyah beyaz..yatak odam beyaz fuşya,oturma odam kahve tonlarında,mutfağım kahve beyaz..fotolarını henüz çekmediğim için koymadım
yakında koycam inşallah..

Güle güle otur :nazar:

Bir Tasarımcı Gözüyle;

Tasarimci gözü dediniz size birsey sormak istiyorum merakimi gidermis olurum :) Sizce Siyah Beyaz ve kirmizi uyumu nasil ?

bulamadım resim düzenleyiciyi yaa bi bakıyıyım tekrar...çookk teşekkür ederim cnm konunun içine limon sıktım nolur hakkını helal et...

Bir Tasarımcı Gözüyle;

teşekkür ederim canım.sana bişey sormak istiyorum.orta sehpamın altına düz renk mor bi halı nasıl gider sence?

Güle güle otur :nazar:

Tasarimci gözü dediniz size birsey sormak istiyorum merakimi gidermis olurum :) Sizce Siyah Beyaz ve kirmizi uyumu nasil ?
Süper, Kırmızıyı Sadece Serpiştir Abartma.. :34:
Mesela Koltuğun Yastıkları v.s.:34:
teşekkür ederim canım.sana bişey sormak istiyorum.orta sehpamın altına düz renk mor bi halı nasıl gider sence?
Rica Ederim :42:
Olmaz Çünkü Yastıklar ve Sandalyenin Kumaşı Değişik Gözü Çok Yorar..
Hatta Şu An Kullandığın Halını Düz Siyah veya Beyaz Kullansaydın Daha Şık Olabilirdi..

Objeler tek başlarına çok şık ama bir araya geldiklerinde biraz göz yoruyor gibi ya da şöyle söyliyeyim desenli ile desenli aynı ortamda hoş olmuyor bana göre tabi bu benim şahsi zevkim...desen tek bir yerde kullanılsa,örneğin sadece halıda ,sadece duvar kağıdı ya da duvarlardaki saat tablo vs..ben sade seviyorum sanırım..:) güle güle kullanın...

Back
X