Yardıma ihtiyacım var

kardelensjsj

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2025
8
1
1
26
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 8 ay önce bir koltuk takımı aldık. Koltuğu alırken satıcı kadına özellikle sordum koltukta çökme,potlaşma vs gibi sorunlar olur mu diye kesinlikle olmaz dediler. Salona zaten çok fazla oturmuyorduk genellikle oturma odasında oturuyorduk tv kırılınca Salona geçtik 3 ay önce orda oturmaya başladık. Koltuklarda çökme ve potlaşma başladı resmen oturunca içine gömülüyor insan satıcı mobilyacıya gittik bize bir ekip gönderdiler firma tarafından ekip bize aynen şunu dedi evet koltuklarda çökme var fakat garantisinin bitmesi gerek ancak öyle usta bir şey yapar dediler. Bizim ısrarımız üzerine ustayı aradı usta ben bir şey yapamam boşa gönderirsiniz dedi. Aldığımız mobilyacıya gittik ve durumu anlattık dedikleri şeyleri oradaki yetkili böyle bir şey size diyemezler geri iade yapalım dedi bizde kabul ettik,bizi arıycaklarını söylediler aramadılar ben geri aradım ve bana şikayet et faturanı gönderelim biz bir şey yapamayız diyorlar. Arkadaşlar tüketici hakem heyetine başvuru yapıcam bir sonuç alabilir miyim ne kadar sürer bu süreç.

Back