canım mesajını şimdi gördüm, rahat bakmak ve yazmak için pc ye geçtim hemen.
öncelikle eğer güzel bir değişiklik ve güzel bir tarz istiyorsan, sütlü kahve, boncuk mavi, pudra pembe ve yavru ağzı renklerden vazgeç. pudra pembesiyle artık spor bir salona dönüşemezsin avangard bir renk olarak kaldı. eğer beyaz yoğun olacaksa, beyaz rengi göze alıyorsan bu renkleri seçmeni öneririm. yoksa önermem.
bence önce bi renk kartelanı seç. iki koltuk rengi ve kırlent renkleri. sonra bu renkler içinde en baskın olanından bir duvar kağıdı veya duvar boyası seç. servis penceresinin olduğu duvarı boya ya da duvar kağıdıyla kapa. pencerenin beyaz ahşabını da boya veya duvarkağıdı rengine boyadığında pencere çok sevimli kalır. imkanın varsa pencerenin camını da değiştirebilirsin.halı olarak düz renk almanı öneririm. mobilyaların hareketli olduğu için çok desenli bir halı yine spor görünümden uzak olur. ben renk olarak griyle kombinleyeceğin bordo, fıstık yeşili, hardal sarısı, mor, petrol mavisi, petrol yeşili gibi renkleri öneririm.
mobilyaların da biraz hareketli olması dışında gayet güzel. istediğin dekorasyonu yapmana engel bir mobilya değil.
öncelikle ne renkler ve ne tarz koltuklar düşünüyorsun?
eğer çiçekli koltuklar istiyorsan sana tarz olarak önereceğim tarzlar için doğtaş mobilyanın sitesinden country model, bilbao model, private modeli takımların modellerini düşünebilirsin. marka olarak demiyorum da koltuk stili olarak.