benim salonumu da baştan yaratır mısınız...

mevcut orta sehpanızdan cok daha iyi oncelikle onu belirtmeliyim ama bu sehpayı da aldıysanız artık kesinlikle halı tv ünitesi ve koltuklardan vazgecmelisiniz ; onlarla olmaz .. ikeada kırmızı bir tv sehpası görmüştüm ahsap degil ama oldukca tarz duruyordu zaten illede ahsap olsun degil amacımız . krem tonlarında el dokuma bir halı chester krem yada vizon bir 3 lü yada 4 lü kanepe yanınada 2 tane tercihen ahsap aksamlı berjerler ile cok hos bir tarz yakalayabilirsiniz resim eklemeye calısacagım

mumluk hos ama tek basına dekorasyonda aktif rol oynayamaz biraz kel kalmıs orada zaren kose mumlukta degil o ,astıgınız duvarda acık renk kendide acık renk hiç göstermiyor kendini.. oraya güzel yaglı boya bir tablo yada sık kaliteli bir duvar saati assanız onlar tek basına orayı gogusler ( mudoya bir bakın ordan almasanız bile fikir verir ) eger ayna cam tugla falan kaplatmıyım derseniz hasır duvar kagıtları var sadece o duvara ondanda kaplatabilirsiniz
halı değişicek,koltuklar da perde de ama ünite kalıcı:((gerçi o camları çıkarıp ahşap raf takmayı düşünüyorum bir arkadaşımız siteden önermişti güzel fikir.sadece ebatına karar veremiyorum rafların..mevcut cam rafların büyüklüğünde mi yoksa daha küçük mü olmalı....evet mumluğu sevmiştim ama orda çok yalnız gibi,boyayabilirim ama hangi renge...ve yeri iyi mi nereye çaksam çiviyi:)hasır duvar kağıdı fikri de çok güzelmiş..teşekkür ederim yorumlarınız için:)

canım mesajını şimdi gördüm, rahat bakmak ve yazmak için pc ye geçtim hemen.
öncelikle eğer güzel bir değişiklik ve güzel bir tarz istiyorsan, sütlü kahve, boncuk mavi, pudra pembe ve yavru ağzı renklerden vazgeç. pudra pembesiyle artık spor bir salona dönüşemezsin avangard bir renk olarak kaldı. eğer beyaz yoğun olacaksa, beyaz rengi göze alıyorsan bu renkleri seçmeni öneririm. yoksa önermem.
bence önce bi renk kartelanı seç. iki koltuk rengi ve kırlent renkleri. sonra bu renkler içinde en baskın olanından bir duvar kağıdı veya duvar boyası seç. servis penceresinin olduğu duvarı boya ya da duvar kağıdıyla kapa. pencerenin beyaz ahşabını da boya veya duvarkağıdı rengine boyadığında pencere çok sevimli kalır. imkanın varsa pencerenin camını da değiştirebilirsin.halı olarak düz renk almanı öneririm. mobilyaların hareketli olduğu için çok desenli bir halı yine spor görünümden uzak olur. ben renk olarak griyle kombinleyeceğin bordo, fıstık yeşili, hardal sarısı, mor, petrol mavisi, petrol yeşili gibi renkleri öneririm.
mobilyaların da biraz hareketli olması dışında gayet güzel. istediğin dekorasyonu yapmana engel bir mobilya değil.
öncelikle ne renkler ve ne tarz koltuklar düşünüyorsun?
eğer çiçekli koltuklar istiyorsan sana tarz olarak önereceğim tarzlar için doğtaş mobilyanın sitesinden country model, bilbao model, private modeli takımların modellerini düşünebilirsin. marka olarak demiyorum da koltuk stili olarak.
Uyumlu-Renklerle-Gri-Dekorasyon-bordo-pembe.jpg
oturma-odasi-renkli-kağıtla.jpg
mor-beyaz-dekor.jpg
009.JPG
sari-mor-oturma-odasi.jpg
imgres
imgres
imgres
imgres
imgres
imgres
Pardon ya ben sizi sandim. Burdaki en sondaki koltuklara hayran kaldim. Bayildim. ekleyen arkadas markasini biliyorsaniz yazarmisiniz

teşekkür ederim ilginiz için evet çok yaslıyorum masayı duvara yerinde bir tesbit oldu:)antreye değil mutfağa bakıyor cam...mor sarı gri koltuk takımı hangisi acaba ben eklemedim merak ettim:)koltuklar değişicek zaten dediğiniz gibi deneyebilirim yenileri gelince..
Aslinda mutfaga bakmasi daha guzel mutfak tarafindan da cok guzel bir perde yaptirip acmadan kullanabilrsiniz. O cama mudahale ederseniz eviniz cok daha farkli olacaktir eminim

cok bir seceginiz yok cam raflar kalkacak ahsap olacaksa yine ceviz rengi olacak krem pek olmaz bilemiyorum ama o üniteye ısınamadım belki o yüzden hiçbir hali ile tamam budur diyemiyorum ya aslında bir marangozla konussanız en azından arka panelini iptal etseler madem cam bölümleri iptal etmeyi göze aldınız inanın o ünite olmadan daha iyi olacak sadece duvara raf yaparsınız

birde evet yemek bölümündeki cam , bütcenize uygun bir secenekle halledin en en en kötü normal bir cam taktırın cerceveyide güzel bir renk yapın belki eskitme belki altın bilemedim simdi salonun bütününü görmek lzım mevcut o camlar biraz demode hava katıyor eskide kaldılar

birdeorta sehpayı cok ortaya koyuyorsunuz birazüçlünüzün önüne dogru alın etrafında bir yasam alanı olusturun
mumluğu acaba bu duvara mı alsam

Eklentiler

• ağustos2014 309.webp
    ağustos2014 309.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 174
  • ağustos2014 308.webp
    ağustos2014 308.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 165
  • ağustos2014 310.webp
    ağustos2014 310.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 252
birde evet yemek bölümündeki cam , bütcenize uygun bir secenekle halledin en en en kötü normal bir cam taktırın cerceveyide güzel bir renk yapın belki eskitme belki altın bilemedim simdi salonun bütününü görmek lzım mevcut o camlar biraz demode hava katıyor eskide kaldılar
evet güzel olurdu ama kiracıyız bu evde bu yüzden ne yapabilirim bilmiyorum

cok bir seceginiz yok cam raflar kalkacak ahsap olacaksa yine ceviz rengi olacak krem pek olmaz bilemiyorum ama o üniteye ısınamadım belki o yüzden hiçbir hali ile tamam budur diyemiyorum ya aslında bir marangozla konussanız en azından arka panelini iptal etseler madem cam bölümleri iptal etmeyi göze aldınız inanın o ünite olmadan daha iyi olacak sadece duvara raf yaparsınız

aynen ben de ısınamadım ama eşim çok ısınmıştı kıramadım şimdi de ayewnen dediğiniz gibi gözüme batıyor.

butunu şöyle birşey

Eklentiler

• 2014-10-15 12.11.52.webp
    2014-10-15 12.11.52.webp
    89,3 KB · Görüntüleme: 1.468
ben olsam halıyı ufak alırdım orta sehpa ile orantılı bir boyutta ve koltuga daha yapısık kullanırdım meydan daha acık duruyor daha ferah ; aslında cam onunde de cok hos durmus ama biraz daha marjinal bir salon olur baska seylerle desteklemek gerekir ortada daha iyi olur sanırım bu acıdan.

madem kiracısınız o zaman sadece cam degişin ucuz olur maliyeti yada boncuk perde yada kumas perde yada tablo yanınızda goturebileceginiz birsey olsun yada duvar kagıdı yapın oraya camıda normal bir cam taktırın maliyeti de cok tutmaz kiracısınız ama o evde yasadıgınız sürece alacagınız enerjide önemli neticede

tv ünitesi acaba yan bloklrından ayrılabiliyor mu sanki ayrılabiliyor gibi ? acaba ayırsanız daha mı iy olur

ben olsam halıyı ufak alırdım orta sehpa ile orantılı bir boyutta ve koltuga daha yapısık kullanırdım meydan daha acık duruyor daha ferah ; aslında cam onunde de cok hos durmus ama biraz daha marjinal bir salon olur baska seylerle desteklemek gerekir ortada daha iyi olur sanırım bu acıdan.

madem kiracısınız o zaman sadece cam degişin ucuz olur maliyeti yada boncuk perde yada kumas perde yada tablo yanınızda goturebileceginiz birsey olsun yada duvar kagıdı yapın oraya camıda normal bir cam taktırın maliyeti de cok tutmaz kiracısınız ama o evde yasadıgınız sürece alacagınız enerjide önemli neticede

tv ünitesi acaba yan bloklrından ayrılabiliyor mu sanki ayrılabiliyor gibi ? acaba ayırsanız daha mı iy olur
evet ayrılabiliyor ama nereye koyucam diğer bölümlerini ayırsam..onu da düşündüm...evet koltukları alınca en son duvar kağıdı yapabilirim o duvarı..normal bir cam derken mutfağımın görünüceği şekilde mi olucak cam..örnek bulursanız atar mısınız

yani aklıma koyacak birkac yer geliyor ama bilemedim ki denemek lazım hani o iki kısım cıksa camlrda cıksa yanyana yapıstırsanız o mumu astıgınız tarafa koysanız yani galiba en iyisi ahsap raf

evet mutfak gorunsun olmadı perde yaptırırsınız en kötü cok masraf olmaz yani o cam da biraz bozuyor aslında en iyisi koktuk takımınızı aldıktan sonra bakmak galiba iyice kafanızı karıstırdım sanki:)

yanlıs yazdım ama kızım saolsun yanlıslıkla yolladım yani konsol gibi dursalr masa basında dedim ama sıgarlar mı nasıl dururlar bılemedim .. belkide en iyisi sadece ahsap raf yaptırmaktır diyecektm

Evinizde istediğiniz değişikliği yaptınız mı acaba merak ettim
Evinizde istediğiniz değişikliği yaptınız mı acaba merak ettim
:) merhaba,yok henuz degisiklikler yok.nisanda koltuklari perdeleri degistirebilicem.simdiden arastirmalara basladim sadece.ilginiz icin tesekkur ederim.kizimiza oda yaptik onceligi ona verince benim salon nisana kaldi:)

yani aklıma koyacak birkac yer geliyor ama bilemedim ki denemek lazım hani o iki kısım cıksa camlrda cıksa yanyana yapıstırsanız o mumu astıgınız tarafa koysanız yani galiba en iyisi ahsap raf

evet mutfak gorunsun olmadı perde yaptırırsınız en kötü cok masraf olmaz yani o cam da biraz bozuyor aslında en iyisi koktuk takımınızı aldıktan sonra bakmak galiba iyice kafanızı karıstırdım sanki:)
Evet ben de koltuklari alipona gire dizenlemeye karar verdim.ebirligiyle isallah:)

teşekkür ederim üşenmemiş cevaplamışsınız:))sanırım 3numaralı fotodaki koltuklar olur,geniş minderli rahat otarz olabilir..'griyle kombinleyebilirsiniz 'kısmını anlamadım ama halı mı gri olucak acaba...bir de sanırım önce koltuklarımı alıp sonra diğer eşyaları değişmem gerekiyor sanırım öyle anladım...
ne üşeneceğiz ayol birbirimizin mutluluğundan başka derdimiz mi var :D :D

Back
X