- 21 Eylül 2012
- 1.616
- 245
- 363
teşekkür ederim marlicim..Siz kilo verin bende alıyım hayırlı olsun topiğin gofredom![]()
sağol tatlım topikten ziyade günlük oldu işte

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim marlicim..Siz kilo verin bende alıyım hayırlı olsun topiğin gofredom![]()
44 mü? ne kadar zayıfmışsın inanamıyorum.Bu azimle verirsiniz bende kilo takıntılı biri olarak 44 düşmüştüm şuan 47 kiloyum artık bıraktım ama benim diyetimde akşam yemek yoktu sadece meyve yada yoğurt![]()
menude yıne kaçamaklar var yakaladım ben adet oldum pazartesı tartıldım 68 kgyum sanırım sıslıkten :18:
dıyetım aynen devam menulerde kacamaklar yok... ama ben stresten sısıyorum galiba yoksa cok cabuk kg vermeye musaıt bır bedenım var sınırlendıkce
kafaya taktıkca balon gıbı sısıyorum:26:
anlıyorum cnm nutelle yerıne daha masum olan hurma yemelısın hem bagırsagını calıstırır hemde tatlı ıhtıyacını epey sondururtatlıya asla dayanamıyorum napıyım :125:
o kadarcık da olsun diyip yiyorum 1 kaşık tatlı isteğimi epey bastırıyor.
şimdiye kadar 2,5 kilo verebildim sanki yavaş yavaş ilerliyorum ama gitsin de yavaş yavaş gitsin yeterki diyorum
adet öncesi ve sırası tartılmamak lazım zaten moral bozuyor benim de beklenen tarih 29 mart pazartesi tartılmayı düşünmüyorum bitsin öyle tartılırım hiiiç yüksek rakamları görmeye tahammülüm yok
sendeki durumlar nasıl tatlım var mı gelişmeler?
anlıyorum cnm nutelle yerıne daha masum olan hurma yemelısın hem bagırsagını calıstırır hemde tatlı ıhtıyacını epey sondurur
haklısın sanırım tartılmamak daha dogruydu ama ben bıldırmek ıstedım sana son vazıyetı
bendeki durumlar aynı az once avukata maıl gonderdım elıne ulastımı ulaşmadımı ogrencem ınsallah
bencede daha sağlıklı :)haklısın tatlım hurma daha iyi fikir bi sonraki sefer öyle yapıyım hurma alıyım da onu yiyim
Ama eline ulaşmış olsa bunu bi şekilde duyururdu sana bence daha ulaşmamamıştır.
bencede daha sağlıklı :)
bilmiyorum guselım whatsapp durum bıldırımdeyarım bıraktın benı,yarsız bıraktın benı,yalnız değil ıssız bıraktın benı yazıo gecen hafta çarsamba yazdı bu ıletıyı acaba o zaman mı aldı dıyorum:26:
bilmiyorum gofredom eşim artık benim tanıdığım adamın tam zıttı oldugu ıcın herseyı yapabılır:44: hımm olabilir.
ama tepkisi bu kadar mı olurdu sence?
bu kadar kayıtsız mı kalırdı?
ne bileyim böyle olmamalı yuvası için bişeyler yapmalı off![]()
bilmiyorum gofredom eşim artık benim tanıdığım adamın tam zıttı oldugu ıcın herseyı yapabılır
cunku yapmaz bu kadarıda olmaz dedıgım herseyı yaptı sağolsun...
kafasız guselım onun bunun aklıyla ıs yapan kor cahılın tekı kaybettı ....:113::113::113::113: