benim sevgili diyet günlüğüm;...

Siz kilo verin bende alıyım hayırlı olsun topiğin gofredom :34:
teşekkür ederim marlicim..
sağol tatlım topikten ziyade günlük oldu işte:8:bende hamilelik öncesi biraz kilo veriyim dedim bakalım ne kadar başarılı olabilicem bilmiyorum :12:

Bu azimle verirsiniz bende kilo takıntılı biri olarak 44 düşmüştüm şuan 47 kiloyum artık bıraktım ama benim diyetimde akşam yemek yoktu sadece meyve yada yoğurt :34:

Bu azimle verirsiniz bende kilo takıntılı biri olarak 44 düşmüştüm şuan 47 kiloyum artık bıraktım ama benim diyetimde akşam yemek yoktu sadece meyve yada yoğurt :34:
44 mü? ne kadar zayıfmışsın inanamıyorum.
ben şuan 69 kiloyum 60a insem çok iyi olucak aslında hedef 55 ama :31:
akşamları yoğurt ya da meyve iyi fikirmiş :28:

Evet ama boyum 1,60 minyonum fazlası bana abartı duruyor... Evet akşamları kestin mi veriyorsun canım..

sabah:
1 dilim tam buğday ekmeği
kk beyaz peynir
6 adet yeşil zeytin
1 yumurta
1 bardak şekersiz çay
öğle:
5 kaşık kereviz yemeği
4 kaşık süzme yoğurtlu lahana salatası
ara:
1 bardak süt
akşam:
5 adet köfte
1 kase yoğurt
2 gündür büyük tuvaletimi:17: yapamamama rağmen bugün sabah itibariyle 68,5 kilo çıkmış bulunmaktayım :8:
çok mutluyum çooook :10:

bugünkü menüm;
sabah:
1 yumurta
kk beyaz peynir
6 adet yeşil zeytin
1 bardak süt
ara:
şekersiz türk kahvesi
öğle:
6 adet çilek
1 kivi
1 armut
1 elma
2 yemek kaşığı süzme yoğurt (oluşan salata)
ara:
1 bardak süt
akşam:
karides,mantar ve patates üçlemesini fırına verip üzerine kaşar serpiştirip 1 porsiyon yenecek :9:
yanında da yoğurt
pazartesi günü tartılıcam bakalım kaç olmuşum :31:

benım bugunku menu
sabah
1 kk peynır,1haslama yumurta,6 zeytin,1 fıncan yesıl cay 1 dılım cavdar ekmegı,1domates
ara öğün
1 şekersiz nescafe
öğlen
bol yesilllikli baharatlı haslanmıs patates salatası bır tabak 2 bardak su
ara ogun 1 etı form lımonlu
akşama
bilmiyom amcam gelmıs babannemde yemek yıycez ne varsa o

pazartesi menümü yazıyım öncelikle;
evde olduğum için bugün kendimi ödüllendirdiğim gün :17: o yüzden biraz kaçırdım gibi..
sabah:
1 milföy
1 ince dilim ekmek
1 ince dilim kakaolu kek (az şekerli)
kkdan az beyaz peynir
6 yeşil zeytin
2 bardak çay
2 çay kaşığı bal
öğle:
1 dilim kek
1 bardak süt
akşam:
patatesli et (fırında)
5 kaşık bulgur pilavı
ara:
1 bardak süt
:24::24::24:
ve dün sabah tartıldım büyük tuvaletimi yapmamıştım 67.7 çıktım :8:

Son düzenleme:
dünkü menüm;
sabah:
1 dilim ekmek
kk beyaz peynir
6 adet yeşil zeytin
1 bardak süt
ara:
şekersiz türk kahvesi
öğle:
lahana,yoğurt ve tavuk karışımdan salata
ara:
1 bardak süt
akşam:
fırında patates (yaklaşık 1 adet patates)
1 kase yoğurt
ara:
1 kaşık nutella :18:

menude yıne kaçamaklar var yakaladım ben adet oldum pazartesı tartıldım 68 kgyum sanırım sıslıkten :18:
dıyetım aynen devam menulerde kacamaklar yok... ama ben stresten sısıyorum galiba yoksa cok cabuk kg vermeye musaıt bır bedenım var sınırlendıkce
kafaya taktıkca balon gıbı sısıyorum:26:

menude yıne kaçamaklar var yakaladım ben adet oldum pazartesı tartıldım 68 kgyum sanırım sıslıkten :18:
dıyetım aynen devam menulerde kacamaklar yok... ama ben stresten sısıyorum galiba yoksa cok cabuk kg vermeye musaıt bır bedenım var sınırlendıkce
kafaya taktıkca balon gıbı sısıyorum:26:

tatlıya asla dayanamıyorum napıyım :125:
o kadarcık da olsun diyip yiyorum 1 kaşık tatlı isteğimi epey bastırıyor.
şimdiye kadar 2,5 kilo verebildim sanki yavaş yavaş ilerliyorum ama gitsin de yavaş yavaş gitsin yeterki diyorum :31:
adet öncesi ve sırası tartılmamak lazım zaten moral bozuyor benim de beklenen tarih 29 mart pazartesi tartılmayı düşünmüyorum bitsin öyle tartılırım hiiiç yüksek rakamları görmeye tahammülüm yok :24:
sendeki durumlar nasıl tatlım var mı gelişmeler?

Son düzenleme:
tatlıya asla dayanamıyorum napıyım :125:
o kadarcık da olsun diyip yiyorum 1 kaşık tatlı isteğimi epey bastırıyor.
şimdiye kadar 2,5 kilo verebildim sanki yavaş yavaş ilerliyorum ama gitsin de yavaş yavaş gitsin yeterki diyorum :31:
adet öncesi ve sırası tartılmamak lazım zaten moral bozuyor benim de beklenen tarih 29 mart pazartesi tartılmayı düşünmüyorum bitsin öyle tartılırım hiiiç yüksek rakamları görmeye tahammülüm yok :24:
sendeki durumlar nasıl tatlım var mı gelişmeler?
anlıyorum cnm nutelle yerıne daha masum olan hurma yemelısın hem bagırsagını calıstırır hemde tatlı ıhtıyacını epey sondurur:34:
haklısın sanırım tartılmamak daha dogruydu ama ben bıldırmek ıstedım sana son vazıyetı
bendeki durumlar aynı az once avukata maıl gonderdım elıne ulastımı ulaşmadımı ogrencem ınsallah

anlıyorum cnm nutelle yerıne daha masum olan hurma yemelısın hem bagırsagını calıstırır hemde tatlı ıhtıyacını epey sondurur:34:
haklısın sanırım tartılmamak daha dogruydu ama ben bıldırmek ıstedım sana son vazıyetı
bendeki durumlar aynı az once avukata maıl gonderdım elıne ulastımı ulaşmadımı ogrencem ınsallah

haklısın tatlım hurma daha iyi fikir bi sonraki sefer öyle yapıyım hurma alıyım da onu yiyim :31:
ama eline ulaşmış olsa bunu bi şekilde duyururdu sana bence daha ulaşmamamıştır.

haklısın tatlım hurma daha iyi fikir bi sonraki sefer öyle yapıyım hurma alıyım da onu yiyim :31:
Ama eline ulaşmış olsa bunu bi şekilde duyururdu sana bence daha ulaşmamamıştır.
bencede daha sağlıklı :)
bilmiyorum guselım whatsapp durum bıldırımdeyarım bıraktın benı,yarsız bıraktın benı,yalnız değil ıssız bıraktın benı yazıo gecen hafta çarsamba yazdı bu ıletıyı acaba o zaman mı aldı dıyorum:26:

bencede daha sağlıklı :)
bilmiyorum guselım whatsapp durum bıldırımdeyarım bıraktın benı,yarsız bıraktın benı,yalnız değil ıssız bıraktın benı yazıo gecen hafta çarsamba yazdı bu ıletıyı acaba o zaman mı aldı dıyorum:26:

:44: hımm olabilir.
ama tepkisi bu kadar mı olurdu sence?
bu kadar kayıtsız mı kalırdı?:19:
ne bileyim böyle olmamalı yuvası için bişeyler yapmalı off :50:

:44: hımm olabilir.
ama tepkisi bu kadar mı olurdu sence?
bu kadar kayıtsız mı kalırdı?:19:
ne bileyim böyle olmamalı yuvası için bişeyler yapmalı off :50:
bilmiyorum gofredom eşim artık benim tanıdığım adamın tam zıttı oldugu ıcın herseyı yapabılır
cunku yapmaz bu kadarıda olmaz dedıgım herseyı yaptı sağolsun...

:113::113::113::113:
kafasız guselım onun bunun aklıyla ıs yapan kor cahılın tekı kaybettı ....
kursunlar bırbırlerının tursusunu benım yaralarım elbet kapanır bırgun ...
ama o omur boyu vıcdan azabı cekecek ve hıcbır zaman mutlu olamayacak...

dünkü menüm;
sabah:
yulaf kepekli 1 yumurta
kk beyaz peynir
6 adet yeşil zeytin
öğle:
yoğurlu marul ve tavuk parçalı salata (tuzsuz-yağsız)
ara:
1 bardak süt
akşam:
yaklaşık 2 porsiyon menemen(az tuzlu-az yağlı)
ara:
1 bardak süt
2 kakaolu püskevit :18:

dünkü menüm;
sabah:
1 yumurta
kk beyaz peynir
6 adet yeşil zeytin
1 bardak süt
ara:
şekersiz türk kahvesi
öğle: