Benim sevgilim askerde..

Benim nisanlim da askerde.. acemilikten döndüğünde cok hastaydi. Gitti yine hastaydi.. safak 308 simdi. Ustaya gecti zaten daha rahat oldugunu soyluyo ama ben meraktan olup olup diriliyorum. Her sikintimi derdimi ilk o bilirdi moralim bozuksa yanima gelirdi.. simdi zaman gecmek bilmiyo.. bizim icin burdayim diyo, evet oyle ama bazen sabir insana agir geliyor.. :(

Benim nisanlim da askerde.. acemilikten döndüğünde cok hastaydi. Gitti yine hastaydi.. safak 308 simdi. Ustaya gecti zaten daha rahat oldugunu soyluyo ama ben meraktan olup olup diriliyorum. Her sikintimi derdimi ilk o bilirdi moralim bozuksa yanima gelirdi.. simdi zaman gecmek bilmiyo.. bizim icin burdayim diyo, evet oyle ama bazen sabir insana agir geliyor.. :(

İnşaAllah çabuk geçer bu günlerimiz ya ..

Çanakkalede ama daha acemilik..

acemılıkten sonrası kolay canım. uzme kendını , uzuldugunu de hıssettırme ona. onun durumu daha zor. bılmedıgı bır yerde tanımadıgı bı ton ınsan ustelık ıstedıgınde yanına da gelemıyor.. aradıgında sesını canlı duysun. ben cok bılırım aglayıp aglayıp da telefon caldıgında hıc bırsey yokmus gbı davrandıgımı :) saatler gecsın dıye yuzune bakıyorum artık.. ama dedıgım gıbı acemılık sıkıntı cunku yogun olurlar ustaya gectıgınde hersey bıraz daha hafıfler bellı bır sure sonra da telefon kullanır zaten ıstedgınde konsursun. o zaman gelene kadar da bır bakmıssın 2 3 ay gecmıııs :)

Back
X