Benim simam değişmedi sizin?

arzusum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2011
323
48
98
Denizli
Değişirim demiştim ama yok bakıyorum hala ben aynıyım doğal burun istediğim içinmi acaba sadece burnum değişik ben aynı ben aynı yüz

Değişirim demiştim ama yok bakıyorum hala ben aynıyım doğal burun istediğim içinmi acaba sadece burnum değişik ben aynı ben aynı yüz
İnşallah bende sizinki gibi olurum. Simam değişsin istemiyorum değişecekse de olumlu yönde değişmesini isterim.

Teşekkür ederim. Kızım olduğu için süreç daha korkutuyor beni. En bal zamanları ve bana çok düşkün nasıl uzak tutacağımı bilmiyorum.
Evet bendede var 2 tane kızım 3 yaşında ameliyat olmadan önce ayaklarını bile öperdim şimdi yaklaşamıyorum zor ya keşke az bekleseydim

Evet bendede var 2 tane kızım 3 yaşında ameliyat olmadan önce ayaklarını bile öperdim şimdi yaklaşamıyorum zor ya keşke az bekleseydim

Ne kadar oldu siz ameliyat olalı peki? Benim kızım çok düşkün üstelik bu ara bana acayip anneci oldu ve biz devamlı oyun oynar dans eder boğuşuruz bir anda boşluğa düşmesinden korkuyorum. Ne zaman kendi burnumuz gibi olur acaba?

Canım 6 ay çok dikkat etmek gerek 1 yılda biraz daha rahatlıyormuşsun uzun bir süre anlıycagın ama benim kızımda mesela izah ettim ona zaten burnum hasta dikkat et diye tekmeleme oyuncak atma uf olurum diye ama ilk ameliyattan çıkınca korktular benden çok kötü görünüyorsun çünkü 1 hafta kabus gibi gece falan bağırarak uyandı oglum

Bu arada benim daha 20 gün oldu köşe bucak kacırıyorum burnumu

Bende şimdiden konuşuyorum ama çocuk bu unutur bir şey olur diye çok korkuyorum bir de aramızda yatıyor hala kendi odasında yatmak istemiyor. Mecburen ben salonda ya da onun yatağında yatacağım çünkü gece çok deli yatıyor. Uyuyana kadar beraber uyuduktan sonra kaçarım diye düşünüyorum. Hemen taburcu oldunuz mu hastanede kaldınız mı ilk gece?

1 gece kalıyorsun hastanede sizin sorun ne estetikmi yoksa nefes mi

1 gece kalıyorsun hastanede sizin sorun ne estetikmi yoksa nefes mi

Bende deviasyonda var bir de tomografide sinüzitte çıktı ama asıl olmak amacım şekil. Önden çok rahatsız etmesede burnumdaki yamukluk üst dudakla burun arasındaki çizgileri de yamuk yapıyor. O problem giderilsinde istiyorum.

Burnumda şöyle.

Eklentiler

• ACBC6CED-A0EA-4FD4-AB9C-EAE0F1A77B89.webp
    6 KB · Görüntüleme: 80
Benim eski görüntüme çok benziyor evet yaptırırsan sana çok yakışır ama burda okuyorsundur çok sıkıntılı ameliyatlar oluyor umurım doktorun iyidir
Doktorum kalkık ve kavisli burun yapmıyor. Yeni şeklini şöyle planladık canım.

Eklentiler

• A45E73D1-F872-4136-9630-B0989F23BFEF.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…