İnşallah bende sizinki gibi olurum. Simam değişsin istemiyorum değişecekse de olumlu yönde değişmesini isterim.Değişirim demiştim ama yok bakıyorum hala ben aynıyım doğal burun istediğim içinmi acaba sadece burnum değişik ben aynı ben aynı yüz
Yaptirdinmi sen yoksa yenimi yapticaksinİnşallah bende sizinki gibi olurum. Simam değişsin istemiyorum değişecekse de olumlu yönde değişmesini isterim.
Pazartesi günü ameliyatım.Yaptirdinmi sen yoksa yenimi yapticaksin
doğal olsun demiştik baya doğal oldu kise anlamıyor pekburnunuzu düz mü yaptırdınız yoksa hafif kalkık mı?
Off zor bir süreç allah kolaylık versinPazartesi günü ameliyatım.
Teşekkür ederim. Kızım olduğu için süreç daha korkutuyor beni. En bal zamanları ve bana çok düşkün nasıl uzak tutacağımı bilmiyorum.Off zor bir süreç allah kolaylık versin
Çok güzel olmuş kalkık olmayanların sima değişmiyor anladığım kadarıyla.Eki Görüntüle 2213541 doğal olsun demiştik baya doğal oldu kise anlamıyor pek
Evet bendede var 2 tane kızım 3 yaşında ameliyat olmadan önce ayaklarını bile öperdim şimdi yaklaşamıyorum zor ya keşke az bekleseydimTeşekkür ederim. Kızım olduğu için süreç daha korkutuyor beni. En bal zamanları ve bana çok düşkün nasıl uzak tutacağımı bilmiyorum.
Evet simanın değişmesini istemiyorsan kalkık isteme ama az değişse güzel de olur du yaÇok güzel olmuş kalkık olmayanların sima değişmiyor anladığım kadarıyla.
Evet bendede var 2 tane kızım 3 yaşında ameliyat olmadan önce ayaklarını bile öperdim şimdi yaklaşamıyorum zor ya keşke az bekleseydim
Canım 6 ay çok dikkat etmek gerek 1 yılda biraz daha rahatlıyormuşsun uzun bir süre anlıycagın ama benim kızımda mesela izah ettim ona zaten burnum hasta dikkat et diye tekmeleme oyuncak atma uf olurum diye ama ilk ameliyattan çıkınca korktular benden çok kötü görünüyorsun çünkü 1 hafta kabus gibi gece falan bağırarak uyandı oglumNe kadar oldu siz ameliyat olalı peki? Benim kızım çok düşkün üstelik bu ara bana acayip anneci oldu ve biz devamlı oyun oynar dans eder boğuşuruz bir anda boşluğa düşmesinden korkuyorum. Ne zaman kendi burnumuz gibi olur acaba?
Bu arada benim daha 20 gün oldu köşe bucak kacırıyorum burnumuNe kadar oldu siz ameliyat olalı peki? Benim kızım çok düşkün üstelik bu ara bana acayip anneci oldu ve biz devamlı oyun oynar dans eder boğuşuruz bir anda boşluğa düşmesinden korkuyorum. Ne zaman kendi burnumuz gibi olur acaba?
Canım 6 ay çok dikkat etmek gerek 1 yılda biraz daha rahatlıyormuşsun uzun bir süre anlıycagın ama benim kızımda mesela izah ettim ona zaten burnum hasta dikkat et diye tekmeleme oyuncak atma uf olurum diye ama ilk ameliyattan çıkınca korktular benden çok kötü görünüyorsun çünkü 1 hafta kabus gibi gece falan bağırarak uyandı oglum
1 gece kalıyorsun hastanede sizin sorun ne estetikmi yoksa nefes miBende şimdiden konuşuyorum ama çocuk bu unutur bir şey olur diye çok korkuyorum bir de aramızda yatıyor hala kendi odasında yatmak istemiyor. Mecburen ben salonda ya da onun yatağında yatacağım çünkü gece çok deli yatıyor. Uyuyana kadar beraber uyuduktan sonra kaçarım diye düşünüyorum. Hemen taburcu oldunuz mu hastanede kaldınız mı ilk gece?
1 gece kalıyorsun hastanede sizin sorun ne estetikmi yoksa nefes mi
Benim eski görüntüme çok benziyor evet yaptırırsan sana çok yakışır ama burda okuyorsundur çok sıkıntılı ameliyatlar oluyor umurım doktorun iyidirBurnumda şöyle.
Doktorum kalkık ve kavisli burun yapmıyor. Yeni şeklini şöyle planladık canım.Benim eski görüntüme çok benziyor evet yaptırırsan sana çok yakışır ama burda okuyorsundur çok sıkıntılı ameliyatlar oluyor umurım doktorun iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?