benim sorun nedir acaba psikolog varsa bi bakiversin

dertlenemeyesice

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
73
34
8
41
1)güzel bir çocukluk geçirdim.çocukken arkadaşlarım vardi.orta okul sekizinci sinifta dislanmalarim basladi.kizlarin farkli oldugum konusunda dislamalari istememeleri falan.mesela hatirladigim bir arkadasim bacaklarin ne kadar yamuk demisti ki bacaklarim dumduzdur?! sonra cirkinim diye erkeklerin begenmemeleri kalmis aklimda.
2)okudum universitede asosyaldim diyebilirim.herkes konserdi vs di ben eve okula cunku param yoktu.
3)gelelim bugune;ya 31 yasima geldim insanin tatile cikacagi gezebilecegi bir arkadasi akrabasi olmaz mi ya benim yokkkk.herkes tatillerde orada burada bende gitmek istiyorum ama.bir arkadasim bile yok.yeni ortamlara giriyorum kendim gibi bekar yalniz yasayan arkadas buluyorum ama nerede kaprisli miy miy tip var onlar denk geliyor.gelicem deyip ayyy bugun gelemiceeem diyen ya da bir disari cikmak icin yuzunu iki saat boyayan tipler.bu sicakta boyamayiver.neyse yalnizim.bir akraba bir arkadasim yok.
4)sevgilim zaten yok.hic dofru duzgun olmadi.gel soyle gezelim tatile gidelim diyen bir tane vardi.o da bigun laf arasinda bende mikrop olabilir sana bulastirmaktan korkarim dedi.ben tabi buz.bi bahane bulup ayrildim.halbuki iyi geizyorduk.neyse.ben saksi gibi evde oturmaktan cok sıkıldım.
5)kendin gez dolas demeyin denedim ve hic zevkli olmuyor.ya bi arkadas ya bi tane.cok mu sey istiyorum.evleneyim demiyorum tipi soyle olsun demiyorum.kafa dengi biri.sohbet edebilecegim gezebilecegim biri.bu kadar.
cok uzuluyorum ya.hic mi arkadasi olmaz insanin

Turlara katil gezi icin
Orda belki arkadas edinirsin

Milleti beklersen isin zor herkesin para ve zamani ayni anda uygun olmuyo

Kafa dengi ne istersen yapacak arkadas ta herkese denk gelmiyo iste

Bence çok kolay bi insan değilsin sende, makyaj yapanq yapmayıversin diye düşünüp, belli ediyor isen, insanlara fazla tolerans gösteren biri değilsin gibi hissettim
ya kolay oldukca insanlar daha umursamaz oluyorlar.Allah askina yarim saat sonra geliyorum deyip evinin altindaki bir yere bir saat sonra geliyorsa bir saat deyip iki saat sonra geliyorsa acilen bulusmaliyiz basima bisiy geldi deyip bisiy yok anlatmicam diyorsa gelicem deyip gelmiyorsa sonra arayip niye hatirlatmadin unuttum diyorsa sence sorun bende mi bu bi ornek :)))

kusura bakmayın ama güldüm. bence siz de çok kolay bir değilsiniz.
mıy mıy tipler fln demişiniz ama herneyse.

yalnız tatile çıkmak o kdar keyifli ki; ben yaptım ve yine yapıcam. zaten sürekli insanlarla iç içeyiz. insanın az bi yalnız kalmaya ihtiyacı var.
ayrıca tatil ortamı fln ya insanlarla sohbet muhabbet daha kolayoşuyo.

Back
X