Merhaba kılar artık o kadar bunaldımki konuşup paylaşmazsam çatlayacağım sanırım annemle aramız çok iyiydi daha doğrusu ben iyi sanıyomuşum çünkü annemin her dediğini yapardım evlenmeye karar verdiğimde başladı herşey eşimi benimsemedi sonrada sanki beni evlatlıktan çıkarttı sürekli laf sokmalar kavgalar evliyim şimdi bi tanede oğlum var çok mutluyum ama annemle hala aramızda uçurumlar var hergün ararım muhakkak halini hatrını sormak için telefonu açar ilk söylediği hı ne var olur bebeğimle alakalı bişey paylaşmak istesem sizde bana yapıyodunuz napim der geçer ben aramasam 1 hafta geçse aramaz geçenlerde orda kaldım tüm işlerini temizliğini yaptım sonra teyzeme demiştim burdayım gel görüşelim hep beraber olalım diye 3 gün benimle kavga etti sen benim evime nasıl bana sormadan çağırırsın diye diğer kardeşlerime karşı tam bir anne yavrum demeden konuşmaz ben bana bi kere yavrum demiyosun desem aman sende varsın benim kadar kocamansın der geçer bilmiyorum bu davranışlar normalmi kayınvalidem bana o kadar değer verirki her gün arar gidince bi iş yapacak olsam yaptırmaz ben seni sokaktamı buldum der sarılır her gün arar sorar gidince ne yemek yapacağını şaşırır annemle alakalı yazdıklarım yaptıklarının devede kulağı biliyorum çok yazdım kusuruma bakmayın ama çok doldum artık...