• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim Sorunum Annem :(

pozitif_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
67
33
98
İstanbul
Merhaba kılar artık o kadar bunaldımki konuşup paylaşmazsam çatlayacağım sanırım annemle aramız çok iyiydi daha doğrusu ben iyi sanıyomuşum çünkü annemin her dediğini yapardım evlenmeye karar verdiğimde başladı herşey eşimi benimsemedi sonrada sanki beni evlatlıktan çıkarttı sürekli laf sokmalar kavgalar evliyim şimdi bi tanede oğlum var çok mutluyum ama annemle hala aramızda uçurumlar var hergün ararım muhakkak halini hatrını sormak için telefonu açar ilk söylediği hı ne var olur bebeğimle alakalı bişey paylaşmak istesem sizde bana yapıyodunuz napim der geçer ben aramasam 1 hafta geçse aramaz geçenlerde orda kaldım tüm işlerini temizliğini yaptım sonra teyzeme demiştim burdayım gel görüşelim hep beraber olalım diye 3 gün benimle kavga etti sen benim evime nasıl bana sormadan çağırırsın diye diğer kardeşlerime karşı tam bir anne yavrum demeden konuşmaz ben bana bi kere yavrum demiyosun desem aman sende varsın benim kadar kocamansın der geçer bilmiyorum bu davranışlar normalmi kayınvalidem bana o kadar değer verirki her gün arar gidince bi iş yapacak olsam yaptırmaz ben seni sokaktamı buldum der sarılır her gün arar sorar gidince ne yemek yapacağını şaşırır annemle alakalı yazdıklarım yaptıklarının devede kulağı biliyorum çok yazdım kusuruma bakmayın ama çok doldum artık...

eşinizi istemedigi için sanırım böyle yapıo
kendince sizi cezalandırıyo. ama baya uzatmış
sen yinede sakinligini koru.:29:

Allah dan kv iyiymiş. Allah sabır versin sizde sessiz kalın o arayana kadar aramayın bakalım ne yapcak

Evliliğimi onaylamadı evet ama şu an eşimden çok memnun eşim her konuda yardım eder yanlarında olur eşim gidince annemde ilgilenir konuşur şu an onların arasında bi sorun kalmadı ama annemin bana olan bu davranışlarıda hiç son bulmadı kendimi hep telkin ediyorum o senin annen hakkını ödeyemezsin diye kendimi sakinleştiriyorum ama kayınvalide bana ve kendi çocuklarına karşı o kadar iyiki bu sefer annemden soğuyorum sanki benim görümcemde kayınvalidemin istemediği bi evlilik yapmış ama kaynanam onlar için canını verir o kadar ilgilenir bu sanırım benim kör talihim ve sanırım annemin gözünde hiç değerim yok

Senin annen benim babam gibiymiş aynen :31:
Ailede böyle şeyler yaşanması evliliği de etkiliyor, ama sen aşmışsın galiba. Mutlu bir evliliğin var.
Ben evliliğimde neyi öğrendim biliyo musun, kimsenin hayatına sen burnunu sokma, kimseyi de aile hayatına karıştırma.
Kimse yüzünden mutluluğunu bozma. Ben de bazen babam yüzünden patlamalar yaşıyorum, ağlıyorum ağlıyorum geçiyor :50:
Zor bi durum seni çok iyi anlıyorum. Aslında insanlara kötü davranan daha iyi yaranıyor biliyo musun?
Biz iyi davrandıkça müsamaha gösterdikçe eziliyoruz.

Senin annen benim babam gibiymiş aynen :31:
Ailede böyle şeyler yaşanması evliliği de etkiliyor, ama sen aşmışsın galiba. Mutlu bir evliliğin var.
Ben evliliğimde neyi öğrendim biliyo musun, kimsenin hayatına sen burnunu sokma, kimseyi de aile hayatına karıştırma.
Kimse yüzünden mutluluğunu bozma. Ben de bazen babam yüzünden patlamalar yaşıyorum, ağlıyorum ağlıyorum geçiyor :50:
Zor bi durum seni çok iyi anlıyorum. Aslında insanlara kötü davranan daha iyi yaranıyor biliyo musun?
Biz iyi davrandıkça müsamaha gösterdikçe eziliyoruz.

Evet aştım baya sanırım hiç kimseye belli etmiyorum tüm patlamalarımı içimde yaşıyorum ağlama nöbetlerim bitti ama şu üvey evlat muamelesi görmek yokmu yüreğimi o kadar yaralıyorki ben evladıma kesinlikle böyle davranmayacağım diyorum kesinlikle sana katılıyorum yapan eden yaranıyor benim kız kardeşim annemi hiç dinlemez ne dese yapmaz ama annem ona kızım demeden konuşmaz ve inanılmaz üzerine düşer annemi gören komşularım bile bana olan tavırlarından dolayı ne biçim annen var dediler o dilindedir dedim geçtim ama yaralarım hala duruyor kalbimde:14:

oğlum doğdu annem bi çöp almadı o zamana kadar doğduktan sonra bi iki takım aldı o kadar bide dedi kocanın ailesine beşiği benim aldığımı söyle demesinler hiç bişey almamış

annenizin istemediği bir evlilik yapmışsınız ama eşinizle iyi geçiniyor sizle geçinmiyorsa belki bilmeden annenize karşı bir şey söylemiş olabilir misiinz? yine de böyle yapmaması lazım ama... babanız var mı? onla konuşsanız o da annenizle konuşsa filan?

bence bi sürede siz üstüne düşmeyin
zamana bırakın herşeyi
zamanla eşinizi kabullenip herşey normale döner

Back
X