Cilt Bakımı Ürünleri Benim sorunum bi garip: sorunsuz cildin sorunu

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

bubumavimi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2014
134
25
0
İzmir
Cildimin hicbir sorunu yok. Ama ne zaman bi urunle yikasam sivilceleniyor bozuluyor. Sabah aksam yikamak istiyorum. Titiz biriyim ama cildim kirli kalmak istiyor sanki.

Dogl kimyasal olmayan kurutmayan bi urun var mi onerebileceginiz?

Cildimin hicbir sorunu yok. Ama ne zaman bi urunle yikasam sivilceleniyor bozuluyor. Sabah aksam yikamak istiyorum. Titiz biriyim ama cildim kirli kalmak istiyor sanki.

Dogl kimyasal olmayan kurutmayan bi urun var mi onerebileceginiz?

Canım jel köpük peelingden ziyade günde bir kez temizleme sütü kullan. Benim cildim de senin gibiydi. Cildimiz biraz hassas. Ben sorunumu öyle çözdüm

Bebak'in temizleme sutunu deneyeyim o zaman. Cunku onun nemlendiricisini kullaniyorum. Benzer iceriktir herhalde. Aci bademle. İse yararsa yazarim buraya.

bence hiç bir kimyasal ürün kullanma cildini maden suyuyla yıkarsan ya da pumaga sürüp yıkarsan temizliyor tonik görevi görüyor gözenekleri sıkılaştırıyor

bence hiç bir kimyasal ürün kullanma cildini maden suyuyla yıkarsan ya da pumaga sürüp yıkarsan temizliyor tonik görevi görüyor gözenekleri sıkılaştırıyor

Tesekkur ediyorum. Bunu inceden yapiyordum. İse de yariyordu. Sonra neden biraktim bilmiyorum :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X