- 3 Eylül 2015
- 37
- 14
- 3
- 29
- Konu Sahibi besteyakiin
Merhaba arkadaşlar belirttigim gibi benim sorunum değil kimseninde boyle sorunu olmasin insallah ama cok üzülüyorum. Benim esimle yeni evkendim ikinci ayimiz edimin kuzeni vsr cok yakin kuzen drhiller ama kuzeni bu kuzeni önceki hayatinda cokpardon ama kizlarla yatip kalkan biriydi hatta iki tsne cocugu var biri yabanci kadindan biri turk kadindan turk kadin oölmüş ama yabancı olan yasiyor asil onemli olano kuzeni bu sene nisanlandi evleri bile tutuldu evlenecekler ve kizin bunlsrdsn haberi yok brn esime ayip degil mi olur mu oyle sey falsn dedim o da beni ilgilendirmiyo kendi ayibi ben diyemem kiza kan cikar dedi o da bir yandan hakli ben hic diyemem kiza benim haddime degil zaten yuva yikands olmak isteniyorum ama cok üzülüyorum ya nrnkadar kotu bi durum sizin cocugunuz olacsk onun iko tane daha kardedi var ama haberiniz yok kizda o kadaf sevimli bir kizki allah herkese hayirli es versim vallahi cok üzülüyorum ya yavrumun hic haberi olmayacak icimi masil rahatlaticam ya bu olayi esim ben biliyoruz sadece