benim sorunum degil ama cok üzülüyorum

besteyakiin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2015
37
14
3
29
Merhaba arkadaşlar belirttigim gibi benim sorunum değil kimseninde boyle sorunu olmasin insallah ama cok üzülüyorum. Benim esimle yeni evkendim ikinci ayimiz edimin kuzeni vsr cok yakin kuzen drhiller ama kuzeni bu kuzeni önceki hayatinda cokpardon ama kizlarla yatip kalkan biriydi hatta iki tsne cocugu var biri yabanci kadindan biri turk kadindan turk kadin oölmüş ama yabancı olan yasiyor asil onemli olano kuzeni bu sene nisanlandi evleri bile tutuldu evlenecekler ve kizin bunlsrdsn haberi yok brn esime ayip degil mi olur mu oyle sey falsn dedim o da beni ilgilendirmiyo kendi ayibi ben diyemem kiza kan cikar dedi o da bir yandan hakli ben hic diyemem kiza benim haddime degil zaten yuva yikands olmak isteniyorum ama cok üzülüyorum ya nrnkadar kotu bi durum sizin cocugunuz olacsk onun iko tane daha kardedi var ama haberiniz yok kizda o kadaf sevimli bir kizki allah herkese hayirli es versim vallahi cok üzülüyorum ya yavrumun hic haberi olmayacak icimi masil rahatlaticam ya bu olayi esim ben biliyoruz sadece

Dalga mi geciyosunuz? Isimsiz bir mesaj atin olsun bitsin. Soylemezseniz buyuk bir vebal alirsiniz.
Gidin sizden uzak bir internet cafeye bir facebook falan acin ve mesaj atin. Cok zor olmasa gerek.
Ayrica boyle bir sey nasil saklaniyor?

Dalga mi geciyosunuz? Isimsiz bir mesaj atin olsun bitsin. Soylemezseniz buyuk bir vebal alirsiniz.
Gidin sizden uzak bir internet cafeye bir facebook falan acin ve mesaj atin. Cok zor olmasa gerek.
Ayrica boyle bir sey nasil saklaniyor?
Sadecr iki kisi bilmesek zatem o dedigini coktsn yapmistim turk olan kadin oldugu icin cocugun babasindanhaberi yok yabanci kadinida tehtit etmis oldururum seni diye simdi akillandim cok pismanim falan diyomus bende dedim kizin gunahina giriyo yapmasin diye o da ben karisamam tuva yikamam diyo hicbirsey gizli kalmaz sonucta ortaya cikacak diyorum cikarsa kan cikar kuzenim onu oldurur valla falan diyo ben soylersem herkes benim yaptigimi öğrenir cok kotu olur

Sadecr iki kisi bilmesek zatem o dedigini coktsn yapmistim turk olan kadin oldugu icin cocugun babasindanhaberi yok yabanci kadinida tehtit etmis oldururum seni diye simdi akillandim cok pismanim falan diyomus bende dedim kizin gunahina giriyo yapmasin diye o da ben karisamam tuva yikamam diyo hicbirsey gizli kalmaz sonucta ortaya cikacak diyorum cikarsa kan cikar kuzenim onu oldurur valla falan diyo ben soylersem herkes benim yaptigimi öğrenir cok kotu olur

Yuva mi? Ortada yuva mi var? Siz soylemezseniz, kiz ogrendiginde ömür boyu bedduasi uzerinizde olacak, daha mi iyi?
Bu kotulugu engelleyin. Kimse sizden bilmez bence emin olun..

Sadece kendinizi o kızın yerine koyun bir dakikalığına.
Koymuyor olsam zaten bu kadar uzulmem kocama dedim zaten ben diycrm falan diye o da hocayla konusucam dedi bakalim o ne diyecek dedi cunku birkac gundur aramiz esimlede bkzuk bu yuzden o da kararsiz kocam hocayla konuşmus bizim mevludr gelmisti hoca bu onun gunahi baskalarina deyip sahit tutmasin gitsin övbe etsin allah affader usrunu kapatir o birilerine deyip allahin affettigine yeniden sahit tutmasin demis eger o kiz varken yapsaymis soylemeliymis buyuk gunah olurmus ama oncedrn oldugu icin bu gunahini kimseye anlatmasin kendjne sahit tutmasim demis cocukta artik kurana falan basladi namaz kiliyo yeni basladi

gizli yerden msj atin bence göya o ölen kadinin bir yakini olarak. ne korkuyorsunjz o zinaci pislikten? olan kiza olacak yaziktir gümahtir

Back
X