- Konu Sahibi Kahvekokusu34
-
Bu gerçekleri duymaya ihtiyacim vardi gerçekden saol unBu kadar evham fazla, disarida yabancilara karsi olur anlarim da atesi yokken hasta oldugunu dusunmek nedir? 4 yasinda hala ayni oda da yatmak nedir? Atesi var diye uyutmamak nedir? Gelecekte psikolojik travmaları olan bir erkek çocuğu sunmayın hayata lütfen. Gidin kendi psikolojinizi duzeltin ve düzgün bir psikolojiyle de evladinizi yetiştirin. Sizin boyle evhamlı takıntılı olduğunuz bir ortamda çocuğunuz nasil bir ruh halinde olur düşünmek dahi istemiyorum.
4 yasinda ayni odada yatiyormussunuz sok oldum litfen boyle cocuk yetistirmeyin ya psikolojiniz normal degilse kusura bakmayin ama anne olmayin yada tedavi olunuyunca daha da cok cikcak bir şey olcak diye korkuyorum
Diyorsunuz bir de farkında değil o. Normal mi şu? Acil görünün bir uzmana.düşerse korkularimi hiç yazmadim onlar hep var. 4 yaşinda halen ayni oda da yatiyoruz
Nasil diğer oda da birakip uyucam ki ya4 yasinda ayni odada yatiyormussunuz sok oldum litfen boyle cocuk yetistirmeyin ya psikolojiniz normal degilse kusura bakmayin ama anne olmayin yada tedavi olun
Haberlerde gördüğümüz iğrenç olaylardan sonra böyle düşündüğünüz için suçlayamam sizi maalesef ki dışarısı kötülük dolu. Yine de evhamın fazlası size zarar olur.Herkese mutlu geceler.
Nerden başlasam bilmiyorum :) Bir konu hakkinda fikrinize ihtiyacim var. Ben kimseye guvenemiyorum sadece oğlum için ama beynimde türlu seyler dönuyor. Babanesi göturim bazen bende kalsin rahat edemiyorum aklim kaliyor ne dicemi şaşiriyorum. Amcasina gitse aklima saçma seyler geliyor hemen gitip aliyorum. Mesela amcalarina 1 saat guvenip birakip bir yere gidemem ( Yakin oturuyoruz ) anneannesine güveniyorum diyorum ama onda da aklim kaliyor ya ateşi cikarsa ya görmezse halbuki cocuk hasta bile değil hasta olmayan çoçugun niye ateşi ciksin mesela ama bu düşunceler kafami kemiriyor. Sadece oğlum için böyleyim tikaniyorum yani soz konusu oğlum olunca acaba destekmi almam gerek. O gün anneme diyorum ki anne ögretmeni erkek olsa nasil yolicam okula gerçekden böyle düşunmek istemiyorum çok ahlakli ögretmenlerimiz var. ya saçma sapan duşunceler napmam lazim bu oğlumu etkilicek diye korkuyorumda. dün mesela ateşi vardi çoçgun uyutmadim gece atesi duşune kadar çocuk uyucam dedikçe oyun türettim :) napmalim hastamiyim acaba herkesmi böyle varmi başina gelen :)
Uyudu diye daha cok cikmaz, zaten yukselecegi varsa yukselir, o zaman da cocuk uyaniruyunca daha da cok cikcak bir şey olcak diye korkuyorum
Sizin aynı takıntılarınıza sahip olduğunu ve gelecek eşine kardeşine hatta size bile takıntılı biri haline geldiğini düşünün. Pek normal değil. Hiç degil. Hepimiz evlatlarımız için korkuyoruz ama onların hastalıklı ruh halinin sebepleri de yine biz oluyoruz. Eşimizle ilişkimizden, konuşmamızdan, oturup kalkmamızdan dahi etkileniyorlar. Cocugunuzun kendine ait bir odasi olsun, kendi basina uyusun uyansın bazen bir kac saat akli sizde kalmadan babanne ananeyle vakit geçirsin. Bunun daha anaokulu, ilkokulu var da var. Çocuğunuza da bu takıntıları hissettirdiyseniz onda da endişe, özgüven eksikliği gibi bir çok şeye sebebiyet verirsiniz. Sorununuzun az çok farkındasınız ve bunu aşabilirsiniz.Bu gerçekleri duymaya ihtiyacim vardi gerçekden saol un
Bir kere oğlumu piskolok gordu devlet tarafindan arayip cagirdilar ras gele bize denek gelmisdi ordaki hoca bana cocugunuz kendni cok net ifade ediyor ama siz cok korumacasiniz demisdi onemsemedim gittikce artti demek kiÇocuğunuzun psikolojisini bozarsınız böyle devam ederseniz.
Çocuklar alır bu enerjiyi, aşırı evham, aşırı korumacılık çocuğun kolunu kanadını kırar.
Ya bu korkuyu geçirirsiniz çocuğunuza kuş gibi ürkek, bir şey yapmaktan çekinen silik biri olur çıkar, ya da ilerleyen yaşlarda size tepki olarak maceraya aç, dünyaya doyurulmamış bir çocuk olur, aşırılıklarda ısrar eder ve önünü alamazsınız. Yapmayın.
Destek alın.
Ruhum daraldi okurkenNasil diğer oda da birakip uyucam ki yazaten bi çoçuk yeter bana deli olurum diyorum ben
ayni yatakda yatmiyoruz oglumun yatagi benim odam da4 yaş birlikte yatmak nedir ? Eşinizle cinsel paylaşımınızda ne yapıyorsunuz ?
4 yaşin da bazen abarttimi düşunuyorum bazi konularda , haberleri filen izleyincede kendime hak veriyorumm çocuk buyutmek gercekden zor.Birine birakma konusunda ayni durumdayim, o kadar zor geliyor ki, atesi cikarsanin disinda duser bisey yutar fark etmezler dikkat etmezler gibi geliyor. Ama hastayken uyutmamak ve ogretmeni erkek olsun kismi beni bile sasirtti. Cok benzer durumda oldugum icin destek almalimisin almamali misin bilemedim de, bu durum kesinlikle cok yorucu... Kac yasinda cocugunuz?
4 yaşin da bazen abarttimi düşunuyorum bazi konularda , haberleri filen izleyincede kendime hak veriyorumm çocuk buyutmek gercekden zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?