Benim sorunum ne

gky2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
902
1.471
83
kızlar benim bi sorunum var ama ne bilemedim şöyle ki; bana dokunulmasından rahatsız oluyorum. Kocamın, iş yaparken gelip sarılmasından, dokunmasından Kıyameti kopartıp kavga çıkartıyorum. Öpmeyi koklamayı sevimiyorum. Kocam artık şikayet etmeye başladı. Ne kadar değerlisin dokunmuyorum diyor . Kocamı çok sevmeme rağmen. Oğlumla bile aynı. Kimseye sarılıp öpesim gelmez. Insanlarla tokalaşması tercih ederim. Neden böyleyim. Hijyen takıntım yok. Ama sebebini bulamadum

Ben de öyle sarılıp öpmeyi sevmem, sarılmalarım candan olmaz çoğu zaman, iğreti durur. Öpülmekten hele hiç hiç hoşlanmam. Ama nişanlımı öpmekten bıkmam hiç.. :KK51:

Degisikmis.
Bende pek minciklanmayi sevmem. :KK45:

Sarılıp dokunmak yerine vursa tercihim sanki o derece şimdi küstü bana sarıldı diye bi ton laf ettim

Sarılıp dokunmak yerine vursa tercihim sanki o derece şimdi küstü bana sarıldı diye bi ton laf ettim

Vursa mı ?
Bana garip geldi.Çocukluğunuzdan kaynaklı bir problem olabilir mi etkisi altında kaldığınız bir şey oldu mu hiç ?

korkutmak istemem ama genellikle çocukluktan gelen bişeyler olabiliyor. bi psikologa danışmanızı öneririm
eğer öyle değilse huysuz birisiniz :KK45:

Sizin sorununuz yok gayet normalasiniz;)
Bende pek mıncıklamayı yalap şalap öpmeyi sevmem herhalde soğuk kanlı birisi olduğumdan

Çocukluğumdan Hatırladığım bi travma yaşamadım. Vursa derken lafın gelişi dedim

Çocukluğumdan Hatırladığım bi travma yaşamadım. Vursa derken lafın gelişi dedim

Öyleyse garip değil lafımı geri alayım.Ben de hiç sevmem sarılmayı hele ki öpülmeyi.Karakterle alakalı muhakkak.Ciddi bir yapınız var sanırım.

Ben başka insanlarla tokalaşmayı bile sevmem öpüşmek falan şöyle dursun ama kocam istediği gibi yoğurabilir beni sıkıntı yok :27: değişikmiş gerçekten nasıl sevişiyorsunuz peki dokunmadan hoşlanmıyosun madem o_O

Aynen bende böyleyim..Eşim hep söylenir bu yüzden ama elimde değil...
iznim dışında dokunulması ciddi kavga sebebidir benim için.
Çocukluktan bu yana değişmedi..
Huy sanırım yapacak bir şey yok:KK48:

Bu Dünya'da tek olmadığımı görmek beni rahatlattı gerçekten.

Ben başka insanlarla tokalaşmayı bile sevmem öpüşmek falan şöyle dursun ama kocam istediği gibi yoğurabilir beni sıkıntı yok :KK53: değişikmiş gerçekten nasıl sevişiyorsunuz peki dokunmadan hoşlanmıyosun madem o_O
Valla o kısımda ayrı bi olay

canm aynen bende öyleyim. kimseyle eşimle bile sarılmak yakın olmak istemiyorum. bu benim tercihim ama işte eşler bunu sevmemeye baglayabiliyor. yapacak bişe yok iki taraf da birbirini öyle kabul edecek

Valla o kısımda ayrı bi olay
Aurı bi olay derken o konuda da sıkıntılısın belliki o_Ovalla kocanada yazık adam karısına şöyle içten sımsıkı sarılmak ister kötü bi durum benim eşim böyle olsa boşanma sebebi olabilir valla ne yalan söylim :KK51:

Her insan dokunsal olmuyor eşim ve oğlumda tam tersi sürekli sarılarım, öpüşelim, istiyorlar. Oğlum anne bana bi sarıl beni sevmiyor musun dediği zaman çok üzülüyorum ama bilemiyorum

Çocuğunun durumu daha üzücü :KK43: büyüdüğünde sen bana hiç sarılmazdın beni hiç sevmedin diyebilir :KK43:

Seviginin tek göstergesi dokunup sarılmak olmaması gerek ama çocuğa bunu anlatamazsın hiç sarılıp öpmüyor sdeğilim ama onlar gibi yapış yapış olamıyorum

Back
X