- 12 Ekim 2017
- 25
- 65
- 3
- Konu Sahibi Karakedili
-
Onun icin olandan aldınız değil mi ? Konserve mama da alabilirsiniz. Yumurta severlerilk gunki gibi kabinda duruyor
Onun icin olandan aldınız değil mi ? Konserve mama da alabilirsiniz. Yumurta severler
Iki türlü de olur ama çok vermeyin, Kucuk daha. Kedi sütleri var o da olabilir. Konserve mama da cok severler. ( balıklı olan)Evet veteriner vermisti. Yumurta guzel fikir nasil vermeliyim ?
Oburikse bak ya
Et yemeklerinden verin, yoğurtlu ekmek verebilirsiniz sanırım yamulmuyorsam. Bizim köpüşe bol bol verirdik kemik gelişimi için. Arada sosis salam da verirsiniz bi denesin baksın tadına.
Sizin yediklerinizden yer şekerli ya da çok tuzlu olmadığı sürece ya çok kasmayın.
Iki türlü de olur ama çok vermeyin, Kucuk daha. Kedi sütleri var o da olabilir. Konserve mama da cok severler. ( balıklı olan)
Cok fazla sosis salam vermeyin parazit yapar.Hem de ne obur. Tavuk salam sevdi verdim de her aksam ozel bi mutfak mesaisi yoruyor :) ben simdi ne var ne yok bi denetiyim o zaman. Midesini bozmaktan korkmustum
Cok fazla sosis salam vermeyin parazit yapar.
Afiyet olsun minnak'a ❤ :)Yumurtanin hepsini bitirdiakliniza saglik
Bebekler için olan kuru mamalar var onları deneyin. Yetişkin kediler için olan kuru mamalar büyük olduğu için bazen bebekler yutamıyor. Bazıları tavuklusunu seviyor bazısı kırmızı etlisini. Yavrunuzun ağız tadını deneye yanıla bulacaksınız. Sizin hazırlayacağınız yiyeceklerler onun besin ihtiyaçlatını tam olarak karşılayamaz. Arada haşlanmış tavuk verin haftasını haşlayıp dolaba atarsınız mesela ya da eve dönerken bi piliç çevirmeciden çeyrek alsanız bi hafta yeter. Ama dediğim gibi kuru mama olmadan sağlıklı dengeli bi kedi beslenmesi maalesef mümkün değil. Karnını bi şekil doyurursunuz ama ileriki yıllarda bunun acısı çıkar öyle düşünün. Ha bi de whidkas filan gibi abur cubur mamalara paranızı harcamayın internette gayet sağlıklı sertifikalı ve daha ucuz mamalar bi bulacaksınızilk gunki gibi kabinda duruyor
Arkadaslar 2ay once is yerimin onunde yavru bi kedi buldum ve eve getirdim. Sutle yas mamayla besliyordum ama doymak bilmiyor. Gerci simdi 2aylil oldu ama evde pratik ne yedirebilirim isten gec cikiyorum ve market kapanmis oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?