Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah yavrum ah yavrummm kücük kuzum o kadar sevindim mutlu oldum ki.İyi haberlerle geldim çok şükürportakal toparlıyor bugün yapılan kontrolde sarılık ciddi anlamda gerilemiş süreç iyiye dönüyor dedi hekimimiz... tek sorunumuz var sonda kısmında hafif bir enfeksiyon olmuş ama atlatılamayacak gibi değil mamayı biraz kaçırmışız fazla gelmiş o da yarayı açmış bi de iki gündür ısrarla patileriyle huniyi çıkarmaya çalışırken orayı yara yapmış ama geçecek inşallah... Bir hafta daha sonda var sonrasında yavaş yavaş rutin hayata dönücez inşallah... hillsin I/d mamasıyla beslenecek ama onu çok sevmedi birde royalde varmış hepatit mama olarak geçiyormuş onu alıcaz inşallah onu sever... inşallah sizlerle daha iyi haberlerini paylaşırız tekrar tekrar bana güç veren destek olan tüm pati annelerine çok teşekkür ederim.
Gözünüz aydın çok çok sevindimKanı bitlendi bizim kızın hiç yerinde durmuyor... güleyim mi ağlayayım mı bilemedim sondayı söktü attı.. bugün zaten çıkartacaktık kendi çıkardı.Şimdi kliniğe bıraktm bakalım durumu iyi görünüyor dedi hekimimiz... inşallah kendi beslenir de bu skntıyı atlatırız...
Amin inşAllah sıkıntılarımız hala bitmedi beslenmesi hala problem ama en azından bugünlere geldik daha iyi olacak inşallah...Gözünüz aydın çok çok sevindim
Ömrü çok uzun olsun beraber çok güzel zamanlarınız olsun inşallah
Ahhh ya bildirim gelince kötü haber sandım ama şuan çok sevindim. Senin ne çok emeğin var annesi ondan vazgeçmedin .Portakalımla yan yana gece keyfi yaparken buraya yazmak istedim. Yanımda mırıl mırıl uyuyor kuzum çok şükür... bu hastalık sürecinden sonra yanımdan hiç ayrılmıyor yapışık ikiz gibiyiz. Şükür bugünümüze Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah...
Bu süreçte gözlemlediğim benzer durum yaşayan olursa diye not düşmek istediğim bazı noktalar var;
1) hillsin karaciğer (I/d )maması çok ağır yemiyorlar yerine royal hepatit tavsiye ederim.
2) beslenme sondası süreç ilerlemeden takılmalı zira hepatiti durdurmanın,yavaşlatmanın kesinlikle en etkili yolu bu
3) kediniz eğer klinikte stres oluyorsa ki oluyorlar gündüzlü tedaviye devam edin zira stresten uzak olması çok önemli...
Ve son olarak süreç boyunca tavsiyeleriyle bana yol gösteren moral olan en kötü günlerimizde bana umut olan portimle bizi hiç yalnız bırakmayan sevgili L lacrimas
Visenyaa U uvelda S sarahconnor ve tam vazgeçtiğim noktada deneyimiyle bana umut olan
Cereser hepinizin tavsiyeleri çok kıymetliydi burdan hepinize tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun yüzünüz hep gülsün inşAllah...
Çok mutlu oldum okuduklarımaPortakalımla yan yana gece keyfi yaparken buraya yazmak istedim. Yanımda mırıl mırıl uyuyor kuzum çok şükür... bu hastalık sürecinden sonra yanımdan hiç ayrılmıyor yapışık ikiz gibiyiz. Şükür bugünümüze Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah...
Bu süreçte gözlemlediğim benzer durum yaşayan olursa diye not düşmek istediğim bazı noktalar var;
1) hillsin karaciğer (I/d )maması çok ağır yemiyorlar yerine royal hepatit tavsiye ederim.
2) beslenme sondası süreç ilerlemeden takılmalı zira hepatiti durdurmanın,yavaşlatmanın kesinlikle en etkili yolu bu
3) kediniz eğer klinikte stres oluyorsa ki oluyorlar gündüzlü tedaviye devam edin zira stresten uzak olması çok önemli...
Ve son olarak süreç boyunca tavsiyeleriyle bana yol gösteren moral olan en kötü günlerimizde bana umut olan portimle bizi hiç yalnız bırakmayan sevgili L lacrimas
Visenyaa U uvelda S sarahconnor ve tam vazgeçtiğim noktada deneyimiyle bana umut olan
Cereser hepinizin tavsiyeleri çok kıymetliydi burdan hepinize tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun yüzünüz hep gülsün inşAllah...
Yavrum tüyü kadar ömrü olsun bol bol öpün, cok mutlu oldum cokPortakalımla yan yana gece keyfi yaparken buraya yazmak istedim. Yanımda mırıl mırıl uyuyor kuzum çok şükür... bu hastalık sürecinden sonra yanımdan hiç ayrılmıyor yapışık ikiz gibiyiz. Şükür bugünümüze Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah...
Yaa çok mutlu oldum minnoşaPortakalımla yan yana gece keyfi yaparken buraya yazmak istedim. Yanımda mırıl mırıl uyuyor kuzum çok şükür... bu hastalık sürecinden sonra yanımdan hiç ayrılmıyor yapışık ikiz gibiyiz. Şükür bugünümüze Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah...
Amin inşAllah çok sağolun... geçen aynısını annem dedi. Bana kahvaltıya gelmişlerdi. Ben tabi oturma odasıyla mutfak arası mekik dokuyorum porti de benle gidiyor geliyorYaa çok mutlu oldum minnoşagelmiş geçmiş olsun bundan sonra hep iyiye gitsin, evde koştursun
Benimki de hastalık sonrası daha düşkün olmuştu birbirimizden hiç ayrılmadık evin sınırları içinde, gelen giden bu kedi senin gölgen olmuş derdi
Hatta şöyle bir bilgi vereyim benimki 13 yaşında meme kanseri olmuştu ve kanseri bile atlatmıştı o karaciğerleumut her zaman var yeter ki biz onlardan vazgeçmeyelim
![]()
Biz ölene kadar hillsin karaciğer destek mamasını kullandık. Benim bildiğim bir kere bir organında sorun çıktıysa ömür boyu ona uygun mama yemeleri gerekiyor.Amin inşAllah çok sağolun... geçen aynısını annem dedi. Bana kahvaltıya gelmişlerdi. Ben tabi oturma odasıyla mutfak arası mekik dokuyorum porti de benle gidiyor geliyorAnnem " kızım bu kedi sensiz duramaz olmuş " dedi... süreci yaşamış biri olarak size bir sorum daha var. Bana Bursa Armilla veteriner klinikte 4 paket hepatit kullanın en az dediler. İnegöldeki veterinerimiz artık hep hepatit ı/ d hills kullanın diyor. Benim aklımda bi 6 ay hepatit mama kullanmak var ama sonrasında ne kullanmalıyım bilmiyorum deneyimli biri olarak siz ne kullanmıştınız?
Hills asla yemiyor o zaman royal hepatitten devam... çok teşekkür ederim çok sağolunBiz ölene kadar hillsin karaciğer destek mamasını kullandık. Benim bildiğim bir kere bir organında sorun çıktıysa ömür boyu ona uygun mama yemeleri gerekiyor.
Hekim ne dedi karaciger akut mu yoksa kronik mi? Kullanma süresini bu durum belirler cünkü. Kronik durumu yoksa enzimler normale döndükten sonra normal mamaya gecilir. Ömür boyu kullanmak gerekmez. Kronik hepatit varsa ömür boyu yemek zorunda.Amin inşAllah çok sağolun... geçen aynısını annem dedi. Bana kahvaltıya gelmişlerdi. Ben tabi oturma odasıyla mutfak arası mekik dokuyorum porti de benle gidiyor geliyorAnnem " kızım bu kedi sensiz duramaz olmuş " dedi... süreci yaşamış biri olarak size bir sorum daha var. Bana Bursa Armilla veteriner klinikte 4 paket hepatit kullanın en az dediler. İnegöldeki veterinerimiz artık hep hepatit ı/ d hills kullanın diyor. Benim aklımda bi 6 ay hepatit mama kullanmak var ama sonrasında ne kullanmalıyım bilmiyorum deneyimli biri olarak siz ne kullanmıştınız?
Kronik değil kiloya bağlı bi rahatsızlıktı bizimki... 6 ay sonra tekrar tahlil yaptırıcaz. 6 aylık aralıklarla kontrolleri olacak. Ben zaten 6 ay hepatit kesin kullanıcam duruma göre devam edebilirim. Ama bizim evde şöyle bi komedi var köpük,zeytin ve badem için evde nd tavuklu var. Porti için hepatit var. Köpük ve badem hepatit royal yemek istiyor porti nd istiyor.Hekim ne dedi karaciger akut mu yoksa kronik mi? Kullanma süresini bu durum belirler cünkü. Kronik durumu yoksa enzimler normale döndükten sonra normal mamaya gecilir. Ömür boyu kullanmak gerekmez. Kronik hepatit varsa ömür boyu yemek zorunda.
alışana kadar ortada sadece karaciğer maması duruyor onu yiyorlar bazen kapalı kapılar ardında diğerlerine nd veriyorum.. hepatit mamayı hepsi yiyebilirmiş sıkıntı olmaz dedi hekimler. Süreç bizim evde böyle ilerliyor. Porti az yiyor ama aç kalmıyor zaten kilo almasın böylesi daha iyi...Kronik degilse omur boyu sart degil hekimin dedigi gibi bir süre yemesi cok saglıklı olur. Hatta digerlerinin hepatit mama yemesini önlem gibi düsünün cok iyi gelir. Nd yerine bi tık daha dengeli mamalar tercih edin vitamin ve minarel değerleri dengeli olan mamalar hindi/tavuk gibi proteinleri seçebilirsiniz. Balık aroması carpar. Sanabelle/Mera/Bozita cok bilinmez ama en memnun kaldıgım mamalar olmustur. Arada rotasyona nd/proplan ekliyorum ama uzun süre kullanmıyorum.Kronik değil kiloya bağlı bi rahatsızlıktı bizimki... 6 ay sonra tekrar tahlil yaptırıcaz. 6 aylık aralıklarla kontrolleri olacak. Ben zaten 6 ay hepatit kesin kullanıcam duruma göre devam edebilirim. Ama bizim evde şöyle bi komedi var köpük,zeytin ve badem için evde nd tavuklu var. Porti için hepatit var. Köpük ve badem hepatit royal yemek istiyor porti nd istiyor.alışana kadar ortada sadece karaciğer maması duruyor onu yiyorlar bazen kapalı kapılar ardında diğerlerine nd veriyorum.. hepatit mamayı hepsi yiyebilirmiş sıkıntı olmaz dedi hekimler. Süreç bizim evde böyle ilerliyor. Porti az yiyor ama aç kalmıyor zaten kilo almasın böylesi daha iyi...
Ne kadar güzel haberler bunlar, çok sevindim. Ayrıca da ne kadar incesiniz, ufacık bir katkısı olduysa ne mutlu bana.Portakalımla yan yana gece keyfi yaparken buraya yazmak istedim. Yanımda mırıl mırıl uyuyor kuzum çok şükür... bu hastalık sürecinden sonra yanımdan hiç ayrılmıyor yapışık ikiz gibiyiz. Şükür bugünümüze Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah...