Benim tatlı kedim aç

Karakedili

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2017
25
65
3
Arkadaslar 2ay once is yerimin onunde yavru bi kedi buldum ve eve getirdim. Sutle yas mamayla besliyordum ama doymak bilmiyor. Gerci simdi 2aylil oldu ama evde pratik ne yedirebilirim isten gec cikiyorum ve market kapanmis oluyor.

Kuru mama al 1 buçuk kilo 2 hafta yeter .evde peynir yumurta verebilirsin .ama tüy problemleri daha fazla oluyor

Oburikse bak ya :KK70:

Et yemeklerinden verin, yoğurtlu ekmek verebilirsiniz sanırım yamulmuyorsam. Bizim köpüşe bol bol verirdik kemik gelişimi için. Arada sosis salam da verirsiniz bi denesin baksın tadına.

Sizin yediklerinizden yer şekerli ya da çok tuzlu olmadığı sürece ya çok kasmayın.

Oburikse bak ya :KK70:

Et yemeklerinden verin, yoğurtlu ekmek verebilirsiniz sanırım yamulmuyorsam. Bizim köpüşe bol bol verirdik kemik gelişimi için. Arada sosis salam da verirsiniz bi denesin baksın tadına.

Sizin yediklerinizden yer şekerli ya da çok tuzlu olmadığı sürece ya çok kasmayın.

Hem de ne obur. Tavuk salam sevdi verdim de her aksam ozel bi mutfak mesaisi yoruyor :) ben simdi ne var ne yok bi denetiyim o zaman. Midesini bozmaktan korkmustum

ilk gunki gibi kabinda duruyor
Bebekler için olan kuru mamalar var onları deneyin. Yetişkin kediler için olan kuru mamalar büyük olduğu için bazen bebekler yutamıyor. Bazıları tavuklusunu seviyor bazısı kırmızı etlisini. Yavrunuzun ağız tadını deneye yanıla bulacaksınız. Sizin hazırlayacağınız yiyeceklerler onun besin ihtiyaçlatını tam olarak karşılayamaz. Arada haşlanmış tavuk verin haftasını haşlayıp dolaba atarsınız mesela ya da eve dönerken bi piliç çevirmeciden çeyrek alsanız bi hafta yeter. Ama dediğim gibi kuru mama olmadan sağlıklı dengeli bi kedi beslenmesi maalesef mümkün değil. Karnını bi şekil doyurursunuz ama ileriki yıllarda bunun acısı çıkar öyle düşünün. Ha bi de whidkas filan gibi abur cubur mamalara paranızı harcamayın internette gayet sağlıklı sertifikalı ve daha ucuz mamalar bi bulacaksınız

Kuru mama yemiyor diye bir seçenek yok. Ekstra hiçbir şey vermeyin bağırsa da.. Mecbur yiyecek ve alışacak. Onun için en iyisi o..

Kuru mamaya alistirin mutlaka ama yavru kediler icin olanini alin. Diger mamalarin taneleri buyuk oluyor kirip yiyemeyebilir.
Yavru kurumama alip ustune kedi konserve açın yer.

Arkadaslar 2ay once is yerimin onunde yavru bi kedi buldum ve eve getirdim. Sutle yas mamayla besliyordum ama doymak bilmiyor. Gerci simdi 2aylil oldu ama evde pratik ne yedirebilirim isten gec cikiyorum ve market kapanmis oluyor.

Kediler senin yedigin her seyi yer canim corbadan tut suluyemeklere kadar. Cig et ve tatli disinda kendi yedigin hemen hemen her seyi verebilirsin. Tüy problemi biraz daha fazla olabilir ama cok olmayabilir de duruma göre bakarsin. Kolay gelsin.

Bu sekilde surekli ugrasilmaz.s hem de siz tok sansanizda o ac kalabilir oysa agzina layik bir kedi mamasi olsa siz yokken miy miy o kendi kendine yer kedilerim cok tok gozludur ev yemegi yememesi sizin yemeklerinizede saldirmamasi daha huyunun guzel olmasi icinde bence onemli ayrica sut yararli degil zararli olabilir. Junior kedi mamasi ile baslayin gun boyu bir kapta mamasi kalsin ...

Back
X