Benim tek istediğim tatlı birkaç cümleydi...

merisina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2014
2.292
1.509
38
14 Şubat hem sevgililer günü hem de bizim evlilik yıldönümümüzdü. Sevgili kp bizden yüzlerce km olmasına rağmen yine bizi huzursuz edecek bir özel günümüzü buldu, gitti kimliğini kaybetti, doğru düzgün okur yazarlığı yok, yol bilmez iz bilmez 72 yaşında huysuz bir tip eşimden başka 5 çocuğu daha var millet adamın bu sorumsuzluğuna ve huysuzluğuna alıştığı için vurdumduymaz hale gelmiş bir bizimki ölüp biter, ailesi için kredi çeker 8000 TL kredi borcu var bana 200TL harcama yaptı diye bütün sıkıntısını bana mal eder, bu özel günde gece eşim de nöbete gidecekti yani sadece gündüz müsaitti, tüm günü telefon elinde o bölgede görev yapan arkadaşlarına durumu izah etmekle ve beni azarlamakla geçti, ben ise bebeğimi kaybedeli daha 1 hafta olmuştu ve bu psikolojiyi üzerimden atamadığım için tedaviye başlamıştım anlayacağınız oldukça hassas ve duygusal bir dönemdeyim bırakın hediyeyi filan tek istediğim biraz şefkatti ama eşim bu günü görmezden geldiği gibi bana çok agresif davrandı sadece işe giderken ayaküstü bu özel günümüz kutlu olsun dedi ama bunun neresi kutlu bir gün ? Hiç olmadığı kadar agresif ve ilgisizdi, anlamadığım nokta herkes kimliğini kaybedebilir gider gazeteye hükümsüzdür ilanı verir vs. ve cumartesi günü resmi kurumlar da çalışmaz bu durumu bir sonraki güne ya da hafta içine erteleyebilirdi bu sabah ben işe giderken yine gececi olduğu için evdeydi artık dayanamayıp sana çok kırgınım ve bir gün elinden kayıp gideceğim sebebini de biliyorsun dedim (kronik hastalığımı kastettim) beyimiz yine azarladı, artık nasıl davranmam gerektiğini şaşırdım , bir yol gösterin :KK61:

Aynen bende soğuyorum evlilikten ya bütün erkekler böyle mi :KK12:

Aynen bende soğuyorum evlilikten ya bütün erkekler böyle mi :KK12:
Hepsi mi bilemem ama bizimki benimle yalvar yakar ayaklarıma kapana kapana evlenmişti, genel hali bu değil ama genelde özel günlerimizde ailesi bir sıkıntı çıkarır ve acısını benden çıkarır :KK43:

Elbete bütün erkekler böyle değil.. tamam hepsinin huyu suyu ayrı hödük:KK53:
ama bence tek taraflı bakmamak gerek.. sadece anne bebeğini kaybetmedi baba da etkileniyor..

Umarım en kisa zamanda güzel günler sizinle olur..:KK54:

geçmiş olsun ve başınız sağ olsun
Rab' bim hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin
tamam durumunuz hassas ama oda kıyamıyodur babasına
bide yanlış anlamayın bu sevgililer günü çok saçma geliyor bana
hele evlilerde
sizde hassassınız haklısınız ama belki o sizden daha üzgündür dışa vuramıyordur..

Hepsi mi bilemem ama bizimki benimle yalvar yakar ayaklarıma kapana kapana evlenmişti, genel hali bu değil ama genelde özel günlerimizde ailesi bir sıkıntı çıkarır ve acısını benden çıkarır :KK43:

Belki de bilerek yapıyorlardır şu erkek ailesini anlayamıyorum zaten madem huzursuz edeceksiniz dizinizin dibinden ayırmasaydınız oğlunuzu...

Benimkinden daha odunlar da varmış bu da bizim sevgililer günümüz ben o kadar hazırlandım giyindim süslendim bebeği bırakacak kimse yok (aslında var) evde mi kalsak dedi olur dedim yetmedi eve misafir çağırdı misafir bile gelmek istemedi bizim ki bi ısrar ona da peki, annesini aradı uzun uzun konuştu , sonra çıkıp yiyelim dedik kıyafetime taktı bende kızdım eşofmanları çektim. Ertesi gün kayın valide diğer çocuklarına sitem ediyor beni oğlumdan başkası aramadı diye evlilik yıl dönümümüz dahil bütün özel günler o ve anneciğine ait. Annesini severim ama arada merdivenden ittiresim de gelmiyo değil

Bu adamdan birsure daha cocuk yapmayin ...

Boyle odunlar cocuguna da boyle olcak...

Sonucta sacini supurge etmis siz, vurdumduymaz iki hos soz gonul almayi bile bilmeyen bir adam ve aradaki cekismeden sinirli agresif bir cocuk...

Oncelikle basiniz sagolsun ... Bunu Tanri'nin bir uyarisi olarak algilayin sizi korumus ve birdaha dusunmeniz icin size merhamet gostermis...

Kocanizi da boyle kabul etmeye calisin. Adam odun...

Eskiden sert çıkıyordum kıyamet kopuyordu şimdi sesiz kalıyorum umursamıyor :KK43:

Umursamaz tabi nasılsa karşısında tepki veren yok, kendi başı ağrımıyor ya senin kalbin kırılsa ne ki ..
Erkekler zaten bencil bir de senin sessiz duruşun iyicene bencilleştiriyor eşini .
Sen gereken tepkiyi vermezsen o da kendini haklı görür ve devam eder yaptığı her ne ise ..
Erkeklerin geneli böyle maalesef ..
Bizim toplumun erkek çocuklarını genel olarak yetiştirme tarzından kaynaklı, ailede gördükleri ortamı da
kendi evlerine taşımaları cabası tabii ..
Bu tarz erkeklere sen kendi kurallarını çizip öğretmelisin yoksa çok üzülür kırılırsın .

Belki de esiniz ailesi ve size ayni anda yetememekten dolayi agresiftir... ve yakininda da siz oldugunuzdan sizden cikariyordur...

Bana ben bir şey hissedemedim dedi çünkü aşerdiğimde hiç yanımda yoktu hep görevdeydi, evde yemek yapamadım bir süre 3 güne bir dışarda yedik sinirinden tuttu bunu yüzüme vurdu zaten bebeğim 8 hafta 5 günlüktü daha yeni yeni bulantılar yoğunlaşmıştı ve bebeğimi sağlığımı bozduğu için küretaj ile aldılar :KK42:

Aynen öyle kendi evinin ihtiyaçlarıyla ailesinin ihtiyaçlarına yetemiyor :KK43:

Bu onun sucu degil manyak ailesinin sucu. Bizim halkimizda evladi yasliligimizda bize baksin diye yetistirmek gibi sacma bir algi var. Esinizin ailesi de tam olarak bu kafada...

Boyleleri ogullarini evlendirmesin valla. Alip tursusunu kursunlar. Kendilerine ve topluma daha faydali olurlar...

Umursamaz tabi nasılsa karşısında tepki veren yok, kendi başı ağrımıyor ya senin kalbin kırılsa ne ki ..
Erkekler zaten bencil bir de senin sessiz duruşun iyicene bencilleştiriyor eşini .
Sen gereken tepkiyi vermezsen o da kendini haklı görür ve devam eder yaptığı her ne ise ..
Erkeklerin geneli böyle maalesef ..
Bizim toplumun erkek çocuklarını genel olarak yetiştirme tarzından kaynaklı, ailede gördükleri ortamı da
kendi evlerine taşımaları cabası tabii ..
Bu tarz erkeklere sen kendi kurallarını çizip öğretmelisin yoksa çok üzülür kırılırsın .
Ailesi şımartmış deseniz o da değil kral köşkünden çıkan bendim, babası cep harçlığı, dersane parası vs ihtiyaçlarını ömrü boyunca karşılamamış hep amelelik, çıraklıkla okumuşlar bu yüzden diğer kardeşleri pek önemsemez babalarını en çok baba zulmü gören bizimki en çok sahip çıkan da bizimki acaba benim ailem bana çok düşkün diye mi böyle yapıyor diyorum ama ailem eşime de çok düşkünler

Ailesi şımartmış deseniz o da değil kral köşkünden çıkan bendim, babası cep harçlığı, dersane parası vs ihtiyaçlarını ömrü boyunca karşılamamış hep amelelik, çıraklıkla okumuşlar bu yüzden diğer kardeşleri pek önemsemez babalarını en çok baba zulmü gören bizimki en çok sahip çıkan da bizimki acaba benim ailem bana çok düşkün diye mi böyle yapıyor diyorum ama ailem eşime de çok düşkünler

Eşin senin ailene karşı nasıl ?

X