Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne yazık ki ailelerimiz sanki çocukları mükemmelmiş gibi gelinlerde ve damatlarda onlarca kusur bulurlar.biçok aile bunu yapıyo malesef.takmayın kafanıza.tipik kayınvalide,kayınpeder sendromu.
cansın sen :) canım sıkkındı yüzüm güldü sayende nöyle tuhaf bir durum var ortada diosunya,kayınpedermde çok zayıftır canımı sıkmasına ragmen tipini görünce kanım kaynara küçücük bi adam.ve beni kilomdan dolayı eleştiriyo işte.canım hadi ben kayınpeder die bişi diemiorum.sem keske o arkadasının yengesine yapıştrsaydın cevabı deli etcek bu insanlar beni..
Canım kadın acayip fena biri. Arkadasım onlarla aynı bina' da oturuyor anaanne dahil herkes besmeleyle anar adını desem yeridir. Oglunu babaanne büyüttü, kimseye birsey demeden cocuk yalnız vs. cocugu dahi görmeden dısarı cıkabilen biri arkadasım annesinden, babasından izin almaz ki, ben gidiyorum der ama yengesi; nereye, benden izin aldın mı? der! Ve o gidemezsin diyorsa, o gün dısarı cıkamıyordu arkadasım.. Tüm aileyi etkisi altına almıs anlayacagın. Beni yüzüklerin efendisindeki yaratıklarımı benzetip gülmedi? Hemde ceyiz günü, o kadar insanın icinde!
Kac kere arkadasıma gelen diger arkadaslarını geri döndürmüs, bir nevi kovmus yani hic birini sevmiyor Dügün zamanı bile, onun yüzünden cıkıp gidiyordum az daha. Bir insan hic mi lafını, sözünü bilmez? Kıyafetime kadar neler söyledi, kına gecesi elbisemi cıkarıp normal jeanla, tshirtle gitmek zorunda kaldım. Cıkardıgımı söylemisler bide geldi bana oh iyi yapmıssın demisti, deyisi de görülmeye degerdi.
Tartısmak istemedim cünkü bir laf etsem kavga ortamı cıkacaktı ark. ve ailesine de yansıyacaktı aynı bina' da oturuyorlar, bir sekilde karsılıyorduk o yüzden sabrettim, sustum ki, onun istedigi de her seferinde kavga cıkartmaktı aslında.
Nisanlınla konusmayı denedin mi? Yani kendisi tarafından seni araya katmadan babasıyla konusabilir.
böyle insanlara sinir olmaktan çok acıyorum baskalarını aşağılayarak yada onlar üzerinde diktatörlük saglayarak ego tatminine urasıolar
bana kalırsa o kadın düpedüz kıskanmış seni
yok cnm konusmadım nişanlımla bu konuyu
O kadının kıskanmadıgı kimse yok ki. Zaten kendi de zayıfken baskalarının zayıflıgına dil uzatması tuhaf.
Eskiler balık etli hatunları severler biraz babam dahil, tüm sülale 60 kilo olmadıgım sürece ki, boyum kısadır bana simdi iyisin, zayıf degilsin demez.
Babamın da isi gücü, benim kilom' dur. Basım agrısa zayıflıktan, midem bulansa zayıflıktan, grip olsam zayıflıktan..
Nisanlınla konussan, oda babasıyla '' ya baba sen neden amanede' nin kilosuna takılıyorsun bu kadar dese? Kendisi farketmis gibi. İse yarayabilir yani.![]()
bak bu fikir çok güzel cnm en iyisi öyle yapayım tşk ederim.sende elinden geldiğince canını sıkcak şeyler söyleyenleri baban bile olsa takma...olurmu:)