Benim ultrason filmime bakar mısınız lütfen yardımmm

esesrebel

Hayaller dualara emanet..
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2018
48
34
38
Arkadaşlar bende yeni hamileyim ultrason için doktora gittim alttan muane etmek istedi ama ben kabul etmedim ve normal karından ultrasyonla bakmasını istedim doktor bu yüzden biraz sinirlendi karından baktı kese var dedi ama net bebek gözükmüyor alttan izin vermediğin için dedi ne sorduysam tersledi net cvp alamadım anlayan varsa benim ultrason sonucuma bakabilir mi tekrar doktora gidecem ama yarına kadar sabredemicem gs 6.47mm diye orayı yuvarlak içine aldı doktor

Eklentiler

• IMG-20180522-WA0004.webp
    IMG-20180522-WA0004.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 159
Hayirlii olsunnnn cok sevindim adiniza.. neden alttan muayeneyi kabul etmediniz. Yani ilk zamanlar alttan muayene olmuyomu bilmedigim.icin soruyorm. Bikac zaman gecince yine gel demedimi. Genelde burda okuduklarima gore ilk keseyi gorunce 1 haftaya yine gel daha yeni gorulmeyebilir diyolardi.

Hayirlii olsunnnn cok sevindim adiniza.. neden alttan muayeneyi kabul etmediniz. Yani ilk zamanlar alttan muayene olmuyomu bilmedigim.icin soruyorm. Bikac zaman gecince yine gel demedimi. Genelde burda okuduklarima gore ilk keseyi gorunce 1 haftaya yine gel daha yeni gorulmeyebilir diyolardi.
10 gün sonra gel dedi ama normalde kese dışında bebeğinde gözükmesi gerekmez miydi bunu anlayamadım

Ben 7.haftayı doldurup öyle gitmiştim canım kalp atışınında oluşması için senin takvimde 6 yazıyor yani 5 haftayı yeni doldurdun görünür o merak etme sen

10 gün sonra gel dedi ama normalde kese dışında bebeğinde gözükmesi gerekmez miydi bunu anlayamadım
bebek yok simdi tatlim emriyo bizim bakip anlicamiz bisi degil degil doktorlar goruo nokta gibi bisi . keske alttan baksaydin korkmana gerek yok azicik ucndan bakiyo :)

Ben usg olcumlerinden hicbisey anlamadim ama 5+3 de gittigimde bebek yolk sac hepsini gormustuk karindan muayenede usg nin tam resmini cekmenizde fayda var

Arkadaşlar bende yeni hamileyim ultrason için doktora gittim alttan muane etmek istedi ama ben kabul etmedim ve normal karından ultrasyonla bakmasını istedim doktor bu yüzden biraz sinirlendi karından baktı kese var dedi ama net bebek gözükmüyor alttan izin vermediğin için dedi ne sorduysam tersledi net cvp alamadım anlayan varsa benim ultrason sonucuma bakabilir mi tekrar doktora gidecem ama yarına kadar sabredemicem gs 6.47mm diye orayı yuvarlak içine aldı doktor
Alttan usg nin hiç bir zararı yok canım böyle şeyleri kafana takma 12 hafta boyunca 2 hafta da bir alttan usg ile bakıldı bana hiç bir sorunda yaşanmadı. Ki benim bebeğim tüp bebek ve kıymetli olmasına rağmen. Attığın resimlerde ki sayısal değerleri değil tamamını atarsan daha iyi olur ona göre yorum yapalım.

Bazen 8. haftalarda anca gözükebiliyor.

Ben olsam ben de sinirlenebilirdim. Alttan muayenin bir sakincasi yok ki. Bana da bakildi. Doktor onlar yani, size zarar verecek bir sey yapmamak uzere egitim aliyorlar.

Ben olsam ben de sinirlenebilirdim. Alttan muayenin bir sakincasi yok ki. Bana da bakildi. Doktor onlar yani, size zarar verecek bir sey yapmamak uzere egitim aliyorlar.
Bu bir tercih meselesidir isteyen alttan baktırır istemeyen baktırmaz sonuçta kimsenin de kimseyi zorlamaya bir hakkı olamaz zaten. Zarar verip vermeme meselesi değil sonuçta eğitim almış olmaları mesleği etik ilkelerini ihlal edip hastanın istemediği şeyi yapmasını gerektirmez belki benim bir hastalığım var belki ondan istemedim yada hiç bir hastalığım yok ama tamamen tercihten istememiş olabilirim kişi hakkı denilen bişey var sonuçta bunu göz ardı edipte sinirlenmesi gerekmezdi

Bu bir tercih meselesidir isteyen alttan baktırır istemeyen baktırmaz sonuçta kimsenin de kimseyi zorlamaya bir hakkı olamaz zaten. Zarar verip vermeme meselesi değil sonuçta eğitim almış olmaları mesleği etik ilkelerini ihlal edip hastanın istemediği şeyi yapmasını gerektirmez belki benim bir hastalığım var belki ondan istemedim yada hiç bir hastalığım yok ama tamamen tercihten istememiş olabilirim kişi hakkı denilen bişey var sonuçta bunu göz ardı edipte sinirlenmesi gerekmezdi yada kimsenin eleştirmeside gerekmiyor dediğim gibi tercih meselesi

Alttan usg nin hiç bir zararı yok canım böyle şeyleri kafana takma 12 hafta boyunca 2 hafta da bir alttan usg ile bakıldı bana hiç bir sorunda yaşanmadı. Ki benim bebeğim tüp bebek ve kıymetli olmasına rağmen. Attığın resimlerde ki sayısal değerleri değil tamamını atarsan daha iyi olur ona göre yorum yapalım.
Tşk ederim canım

5+0 da gittiğimde sadece kese görünmüştü
Zaten o kadar küçük ki karından da görünmesi çok zor

Back
X