- 2 Mayıs 2016
- 13
- 0
- 36
- 31
- Konu Sahibi Ikimelekannesi22
-
Adam pisliğin teliymiş zaten canım eski konusuna bak. Keşke fake olsaSadece arkanı döndüğün içinmi açıldı o kanallar.
Bizim tvde yok o kanallardan özelliklemi satın aldınız.
Accık fake kokusu aldım
Sadece 11 mesaj olunca tuhaf geldi. İnşallah fakedir yaşadığı şeyler normal değil çünkü kuzumAdam pisliğin teliymiş zaten canım eski konusuna bak. Keşke fake olsa
Adam normal değil zaten. Çalışmaz, kumarı var, ilgisiz, bekar gibi yaşıyor. Olmaz olsun böyle herifler yaa. Kendini düşünmüyor çocuklarını düşünsün bari. Valla bu anlatılan konuya gelene kadar daha neler var. Bu çok masum kalmış diğerlerinin yanindaSadece 11 mesaj olunca tuhaf geldi. İnşallah fakedir yaşadığı şeyler normal değil çünkü kuzum
Yalnız başlığa bir bak o biçim yazmış. Bilemedim ki cvpta vermemiş doğru dürüst kimseyeAdam normal değil zaten. Çalışmaz, kumarı var, ilgisiz, bekar gibi yaşıyor. Olmaz olsun böyle herifler yaa. Kendini düşünmüyor çocuklarını düşünsün bari. Valla bu anlatılan konuya gelene kadar daha neler var. Bu çok masum kalmış diğerlerinin yaninda
Ben can sıkıntısından böyle şeylerin uydurulduguna inanmak istemeyenlerdenim canim. Yada ben çok safım anlamadim gittiYalnız başlığa bir bak o biçim yazmış. Bilemedim ki cvpta vermemiş doğru dürüst kimseye
Mesela bir konuda cilve nasıl yapılır gün içinde diye sormuş. Böyle bir adamamı cilveyi nasıl yapması gerektiğini soruyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.Ben can sıkıntısından böyle şeylerin uydurulduguna inanmak istemeyenlerdenim canim. Yada ben çok safım anlamadim gitti
Anca yaticam canim yaaa. Bu hafta hep gec çalıştım o yüzden uyku düzenim bozulduMesela bir konuda cilve nasıl yapılır gün içinde diye sormuş. Böyle bir adamamı cilveyi nasıl yapması gerektiğini soruyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Hem sen uyumadınmı yenimi uyandın?
Bu saatte bunu yazmazsan catlarim. Kusura bakmayin kisa kesicem
Es kisine karsi tripteydim.bu aksam.kendisi saat 16da evden cikip 1de geldigi icin ve bu surede beni ne arayip.nede sordugu icin.
Beyimiz yanasmaxa calisti, dun reddetmistim belim agirdigi icin bugunde tribimden dolayi istemedim.
Icerdeyiz tv izliyoruz ben dondum arkami, fark ettimmi tvnin sesi kisildi ama kanallari degistiriyo. Bi baktim malum.kanallari acmis.
Ben seni o zaman yanliz birakayim dedim geldim yatak odasina, o sadecr kanallari geziyomus
Bu kadarinada pes diyorum artik midemi bulandiriyo. Suanda malum seslet grliyo icerden icim bombos oldu nedense ama kizgin degilim kirgin degilim sanki.umrumda degil gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?