Benim yaninda baskasinin poposuna bakti !!

seven kadınların yapacagı sey degil bunlar bide aileden boyle goruyorlar sanırım normal geliyor onlara da ..ben esime bak kadına desem trip atar konusmaz benle:p
Ben sacimi boyayacaktim yolda bir kadinin sacinin rengini begendim sevgilime baksana su renk nasil ben cok begendim dedim
Bana kizdi niye millete bak diyosun diye :KK53:
Ama tabiki bende sadece sac dedim baska türlü asla cok guzel kadin bak falan demem ya denir mi hic insan kiskanir

Ben sacimi boyayacaktim yolda bir kadinin sacinin rengini begendim sevgilime baksana su renk nasil ben cok begendim dedim
Bana kizdi niye millete bak diyosun diye :KK53:
Ama tabiki bende sadece sac dedim baska türlü asla cok guzel kadin bak falan demem ya denir mi hic insan kiskanir
yani denmez ya sac rengini bende gosteririm begenirsem ama aa kadına bak pek guzel demem onlar da bize adama bak cok yakısıklı demez zaten:KK45: normal bulanlar var bunlarıda ya ne biliyim normalde cok acık fikirli bir insanımdır ama bu konularda olamıyorum :sinirli::KK45:

yani denmez ya sac rengini bende gosteririm begenirsem ama aa kadına bak pek guzel demem onlar da bize adama bak cok yakısıklı demez zaten:KK45: normal bulanlar var bunlarıda ya ne biliyim normalde cok acık fikirli bir insanımdır ama bu konularda olamıyorum :sinirli::KK45:
Bize baksinlar sadece :p ben olsam konu sahibinin yerine cekme takar dusurtur rezil ederdim

Ay canım ben de senin yüzünden şimdi balkonda kahkaha attım.Dediklerini bir bir hayalimde canlandırdım.Sessizce süzüyorsunuz bakışlar birleşiyor veeee bir lapak tükürük ahahahahaha alemsin Ağzına sağlık bir daha yaparsa tükürük ile kalma bence s..ç bir güzel sıva valla
Maalesef bacım bi daha tekrarlayamaz. Çünki boşandık. Şimdi istediğiii kadar kafa ister 180 derece ister 360 derece dönebilir. Özgürlüğüne kavuştu paşam

Böyle konuları gördükçe evlilikten soğuyorum iyicene. Durduk yere ne keyfimi bozucam ya milletin kalçası bacağı için:işsiz:

Tamam güzel kadın gördük mü bakıyoruz biz de ama konu sahibinin kocası gibi taciz boyutunda kadının poposunu izlemiyoruz.
Şimdi konusunu açsanız da fayda etmez o an verecektin tepkini , yolunda giden bir evlilikte değilmiş zaten eşiniz tamamen sorunlu.

yerinde olsam o an ya dürterdim dikkatini dağıtırdım yada kafasını benim suratıma çevirirdim. sonrada bende bundan alıp giymeyi düşünüyorum yakışır mı falan diye konuşurdum. susunca içinde patlıyor işte.

Ben olsam onu orda bırakır çeker gider yaptığını da burnundan getirirdim. Bu sana karşı yapılmış çok büyük bir saygısızlık.

O an deseydiniz şimdi bekleyin kaslı yakışıklı erkek görünce aynısını siz yapın

Sen bile baktigina göre adamin bakmasi gayet normal...

Biraz gözü gönlü bayram etsin zavallinin hatunda baya dikkat çekici demekki, vallahi kadin olmama ragmen benim bile gözümü alamadigim hatunlar oluyor...

üzerine düsme umursama hatta, daha cok ilgisini ceker bu sefer seni de takmaz gözüde habire sagda solda olur...

Hala garip hissediyorum
Olay dün oldu cocuklarla ve esimle alisveris merkezine gittik

Dolasirken bi kiz gördük vücüdü gayet iyi belliki düzenli spor yapiyo poposu falan büyük yuvarlak egilmis biriyle konusuyodu

Benin dikkatimi cekti malesef ki esiminde ve resmen kizin poposuna bakti ! Bisey demedim sonucta göz bu kayabilir her ne kadarrahatsiz olsamda
Asönsere bindik gözlerini tskip ediyorum asansör cam bu arada bakiyorum hala bakiyo kiza

Sabir cektim indik asansörden gidiceginiz yön sagda ve beyimiz sola gidiyo ve asagiya bakiyo tekrar kizi görmek icin ! Bahaneside galiba burdan gidicektik!!

Yine bisey demedim attim icime ama cok garip hissediorun galiba bi aksam kusucam icimdekileri zaten iyi giden bi evliligimiz yok

Nasil davransam bilmiyorum.normali bu tekrar dönüp bakmasi
eşiniz için değil de kendinize saygınızdan spor yapıp kendinize bakıp daha güzel olabilirsiniz

Bunun açık görüşlülükle pek alakası yok. Hesapta ne kadar cool, ne kadar özgüvenliyim pozu kesmeye çalışıyorlar. Hani eşim bakmazda ben baktırıyorum hesabı. :KK70: Durduk yere eşine sağda solda kadın gösterip ne güzel, ne taş gibi kadın bakkk bakk diyip, etraftada biz birlikte bakıyoruz diyen kadında özgüvenin ö sü yoktur aslında.
Eşime ben böyle bişey yapsam "neden böyle bişey yapıyorsun, bize ne?" der. Cevapta veremem şahsen. Dışarı güzel kadın kesmeye çıkmış ergen liseli arkadaşlar mıyız biz karı, koca gördüğümüz kadınları göstercez bırbırımıze ve muhabbetını yapıcaz. Mantıklı bişey mi :KK70:

Bana fazla abartmışsınız gibi geldi, bakıyorlar yani, ne yapabiliriz ki..

Bakmiyorum diyen erkek yalan söyler biz kadinlar bile güzel bir kadin görünce bakiyoruz yalan mi yani erkekler ne yapsın
öküz mü bu arkadaş bir kez baktı dönüp dönüp adeta salyalarını akıtarak bakmak nedir

erkekler ne yapsınmış iyi gözle taciz etsinler sürekli

değiştirin şu kafaları artık

insanın gözü takılır bakar da yol değiştirecek kadar takılı kalmak, ilginç. ben olsam direkt orda tepkimi bell ederdim.

Tepkini o an vermeli suç üstü yapmalıydin. Şimdi desen de hangi kız ne bakması ne zaman bakmisin vs uzatacak.

Back
X