- 13 Aralık 2015
- 9.396
- 15.716
- 198
seven kadınların yapacagı sey degil bunlar bide aileden boyle goruyorlar sanırım normal geliyor onlara da ..ben esime bak kadına desem trip atar konusmaz benleSebebi neydi ki acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seven kadınların yapacagı sey degil bunlar bide aileden boyle goruyorlar sanırım normal geliyor onlara da ..ben esime bak kadına desem trip atar konusmaz benleSebebi neydi ki acaba
Ben sacimi boyayacaktim yolda bir kadinin sacinin rengini begendim sevgilime baksana su renk nasil ben cok begendim dedimseven kadınların yapacagı sey degil bunlar bide aileden boyle goruyorlar sanırım normal geliyor onlara da ..ben esime bak kadına desem trip atar konusmaz benle![]()
yani denmez ya sac rengini bende gosteririm begenirsem ama aa kadına bak pek guzel demem onlar da bize adama bak cok yakısıklı demez zatenBen sacimi boyayacaktim yolda bir kadinin sacinin rengini begendim sevgilime baksana su renk nasil ben cok begendim dedim
Bana kizdi niye millete bak diyosun diye
Ama tabiki bende sadece sac dedim baska türlü asla cok guzel kadin bak falan demem ya denir mi hic insan kiskanir
Bize baksinlar sadeceyani denmez ya sac rengini bende gosteririm begenirsem ama aa kadına bak pek guzel demem onlar da bize adama bak cok yakısıklı demez zatennormal bulanlar var bunlarıda ya ne biliyim normalde cok acık fikirli bir insanımdır ama bu konularda olamıyorum
![]()
Maalesef bacım bi daha tekrarlayamaz. Çünki boşandık. Şimdi istediğiii kadar kafa ister 180 derece ister 360 derece dönebilir. Özgürlüğüne kavuştu paşamAy canım ben de senin yüzünden şimdi balkonda kahkaha attım.Dediklerini bir bir hayalimde canlandırdım.Sessizce süzüyorsunuz bakışlar birleşiyor veeee bir lapak tükürük ahahahahaha alemsin Ağzına sağlık bir daha yaparsa tükürük ile kalma bence s..ç bir güzel sıva valla
bakicak tabi ki erkek adam sonuçta
eşiniz için değil de kendinize saygınızdan spor yapıp kendinize bakıp daha güzel olabilirsinizHala garip hissediyorum
Olay dün oldu cocuklarla ve esimle alisveris merkezine gittik
Dolasirken bi kiz gördük vücüdü gayet iyi belliki düzenli spor yapiyo poposu falan büyük yuvarlak egilmis biriyle konusuyodu
Benin dikkatimi cekti malesef ki esiminde ve resmen kizin poposuna bakti ! Bisey demedim sonucta göz bu kayabilir her ne kadarrahatsiz olsamda
Asönsere bindik gözlerini tskip ediyorum asansör cam bu arada bakiyorum hala bakiyo kiza
Sabir cektim indik asansörden gidiceginiz yön sagda ve beyimiz sola gidiyo ve asagiya bakiyo tekrar kizi görmek icin ! Bahaneside galiba burdan gidicektik!!
Yine bisey demedim attim icime ama cok garip hissediorun galiba bi aksam kusucam icimdekileri zaten iyi giden bi evliligimiz yok
Nasil davransam bilmiyorum.normali bu tekrar dönüp bakmasi
yani denmez ya sac rengini bende gosteririm begenirsem ama aa kadına bak pek guzel demem onlar da bize adama bak cok yakısıklı demez zatennormal bulanlar var bunlarıda ya ne biliyim normalde cok acık fikirli bir insanımdır ama bu konularda olamıyorum
![]()
öküz mü bu arkadaş bir kez baktı dönüp dönüp adeta salyalarını akıtarak bakmak nedirBakmiyorum diyen erkek yalan söyler biz kadinlar bile güzel bir kadin görünce bakiyoruz yalan mi yani erkekler ne yapsın
aynen. o anda bi aşırı olmayan bi laf söylenirdi belki ama çok da tepki vermicen. alışmak gerekiyo böyle şeylerevalla bende bakardım. güzelse baklır. birşey yapma ne yapacan... gözünü cevir deseydin ( o anda tabi )