Benim yaptigim hatayi yapmayin :(

Caanaaan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2015
153
290
37
Hanimlar oncelikle meraba uzun suredir sitenin takipcisiyim ama bu konuyu acmak icin uye olayim dedim maalesef bende bebegimi kaybettim ustelik farkinda olmadan bi hata yaparak

Esimle cocuk istiyoduk ama bir suredir ozel bi caba sarfetmiyoduk sadece korunmadan devam ediyoduk her neyse adetim gecikmedigi icin de hamile miyim degil miyim gibi supheye dusmemistim kuzenimin evinde 1 gece kaldim ust ranzada yatiyordum ben sabah ranzadan inerken ziplayarak indim ve karnima kotu bi sanci girdi saatlerce devam edincede hastaneye gittik ogrendikki bebegim varmis ve benim hatam yuzunden dusmus :KK43:

Ben boyle durumlarda bebegin dusecegini bilmiyodum kizlar oluyomu boyle vakalar?

yani 40 yil dusunsem ranzadan inerken zipladim diye bebek dusecegi aklima gelmezdi aman diyeyim siz de dikkatli olun arkadaslar sonra benim gibi derin pismanlik yasarsaniz :/

Gecmis olsun.bana dr.dedigi saglikli ve iyi tutunmus bebek kolay kolay dusmezmis.kendini suclama canim.vardir bi hayir bundada

Hanimlar oncelikle meraba uzun suredir sitenin takipcisiyim ama bu konuyu acmak icin uye olayim dedim maalesef bende bebegimi kaybettim ustelik farkinda olmadan bi hata yaparak

Esimle cocuk istiyoduk ama bir suredir ozel bi caba sarfetmiyoduk sadece korunmadan devam ediyoduk her neyse adetim gecikmedigi icin de hamile miyim degil miyim gibi supheye dusmemistim kuzenimin evinde 1 gece kaldim ust ranzada yatiyordum ben sabah ranzadan inerken ziplayarak indim ve karnima kotu bi sanci girdi saatlerce devam edincede hastaneye gittik ogrendikki bebegim varmis ve benim hatam yuzunden dusmus :KK43:

Ben boyle durumlarda bebegin dusecegini bilmiyodum kizlar oluyomu boyle vakalar?

yani 40 yil dusunsem ranzadan inerken zipladim diye bebek dusecegi aklima gelmezdi aman diyeyim siz de dikkatli olun arkadaslar sonra benim gibi derin pismanlik yasarsaniz :/

Gecmis olsun .bana dr. dedigi saglikli ve iyi tutunmus bebek kolay kolay dusmezmis.kendini suclama canim.vardir.bundaa bi hayir .

Kendini suçlama canım
Çünkü sağlıklı bir bebek öyle kolay kolay düşmez eskiden çocuk istemeyipte hamile kalan kadınlar yalnıs ama ağaçtan duvardan atlarlarmis düşsün diye yinede düşmeyen çocuk düşmez Allahın takdiri bu inşallah sağlıklı bir evladın olur bebek düşünüyorsun folik asit kullanmaya baslamalisin doktorun seni yönlendirir üzülme

Gecmis olsun canim. Benim arkadasim tezgahtan aşağı düştü yani dengesini kaybedince sandalye yerine yere dusmus cok sukur bebeğine birsey olmadi. Kendini boşa hirpalama

bebegın dusecegı varsa dusmelıymıs doktorlar oyle soyluyor
saglıklı bebege kolay kolay bırsey olmuyor

senle ilglisi yok canım trafik kazasından sonra bile yaşayan bebekler var o zaten iyi tutunamamıştır tekrar bebek düşündüğünde bir baktır kendine üzülme veren de allah alan da alah..

Allah hayırlı zamanda tekrar nasip etsin ama kendinizi suçlamayın.
Ben hamile oldugumu bilmeden haftasa 3 gün kardio spor yapıyordum.Ama birşey olmamış şükür ki.
O yüzden sağlıklı bir kese oluşumu olmadığından kaynaklanmıştır o .Geçmiş olsun.

Öncelikle çok geçmiş olsun,Rahim duvarına tutunmasıyla alakalı,demekki tam tutunamamış.Öyle zıplamayla ağır kaldırmakla olsaydı bana oludu.Mağazacılık yapıyorum.gece mağaza sayımı gunduz kolileri indir kaldır stres desen stres.Tabiki dikkat etmek lazım ama ben çok hareketli bir hamilelik geçirdim.

Sadece rahim yetmezliginiz varsa bebeğiniz sağlıklı da olsa dusebiliyor buna bir baktirin. Gerçi sizinki çok küçükmus bundan kaynaklı değildir. Benim 14 haftalik sapasağlam bebeğim rahim yetmezliğinden düştü.

Arkadaslar foruma giremedim bir sure o yuzden cevap veremedim :KK43: dediginiz gibi bebegim iyi tutunmus olsaydi bu kadar kolay dusmezdi annem de oyle soyledi bundan sonra yine de hareketlerime dikkat edicem Allahim size de hayirli bebekler hamilelikler nasip etsin kizlar Allah hepimizin gonlune gore versin

Tatlım annem 6 aylık hamiletken üst ranzadan yere kapaklandı ancak bir sey olmadı.Sağlıklı olmasaydı kaybederdik demişti doktor.ÜZme kendini nasip.Herşey Allah'tan.

X