Salavat getirmek beyinde oluşan gri madde azalmasını tersine çevirip bir de üstüne kimyasal reaksiyonları mı tetikliyormuş. Vay anasını. Bu millet salak herhalde gidip 6 yıl tıp okuyup üstüne birde 4 yıl psikayatri okuyorlar uzman olmak için, her gelene salavat getir deseler ya.Bunu vesvese olarak yorumladım. Vesveseye ehemmiyet verildikçe şişer. Ehemmiyet verilmezse söner söner ve yok olur. Uzun zamandır atlatamadığınız bu durumun çaresi kendi içinizde. Lütfen kendinizi sakinleştirmeyi öğrenin. Örneğin içiniz o denli daralıp sıkıldığında salavat getirebilirsiniz, inşirah okuyabilirsiniz. Ya da bu durumu bu şekilde aşamam diyorsanız psikolojik destek alın fakat şahsi görüşüm, hiç kimsenin ilmi Allah'ın ilmine yetişemez. :) O'nu anın ve vesveseye önem vermeyin. İyi olursunuz inşaAllah.
Siz öyle yapın madem :) Benimki konu sahibine sadece bir öneriydi. Hangi öneriyi dikkate alacağı konu sahibine kalmış. Size bir hitap yok, araya girmeyin mümkünse.Salavat getirmek beyinde oluşan gri madde azalmasını tersine çevirip bir de üstüne kimyasal reaksiyonları mı tetikliyormuş. Vay anasını. Bu millet salak herhalde gidip 6 yıl tıp okuyup üstüne birde 4 yıl psikayatri okuyorlar uzman olmam için, her gelene salavat getir deseler ya.
Hanımefendinin belli ki psikolojik problemi var ve uzmanla görüşmesi lazım. Sizi bilmiyorum ama neyse ki biz 2000li yıllarda yaşıyoruz da psikolojik problemlerin beyin problemlerinden kaynaklandığını ve ilaçlarla kısa sürede düzelebildiğini biliyoruz.
psikolojik destek al canımMerhaba arkadaşlarım .. Yaklaşık 10 yıl önce genç bir arkadaşımı beyin kanaması sebebiyle kaybettim aniden. O olay esnasındaki dönemler benim için de sıkıntılıydı.. taa o yıllardan beri karnım ağrısa kalp krizi , başım ağrısa beyin kanaması geçirdiğimi düşünüp günlerimi kendime zehir ediyorum .. sanki damarlarım tıkalı ya da beynimde bir tümör var ama bilmiyorum vs gibi geliyor doktora gitmek ise benim için o kadar zor .. ya gerçekten varsa hissi? Sonra saçmalama diyorum 10 yıl süren beyin kanaması ya da çok ciddi bir hastalık olur mu ? Olsa şimdiye kadar ortaya çıkmaz mıydı bir şekilde .. panik atak , anksiyete ya da gerçekten fiziksel bir hastalık adı nedir bilmiyorum ama kendimi çok yorgun hissediyorum şu anda da ona benzer bir şey yaşadığım için sizlere yazıp paylaşmak istedim.. çok teşekkürler zahmet edip okuduğunuz için..
Nedir bu biliyorsanız söyleyin lütfen.... ben korunmama rağmen hamile kaldım sonra kürtaj oldum. Ama imkansız gibi biseydi basıma geldi bende çok büyük bir travma oluşturdu. Benim de sizin gibi korkularım oluyor sürekli su an bile kürtajdan 35. Gündeyim hala regli olmadım ilişkiye girmediğim halde , su annn bile acaba alamadılar mı acaba hamile miyim acaba bi yerden sperm mi bulaştı diye kafayı yemek üzereyim. Bu da yetmezmis gibi kürtajdan bi hafta sonra kontrole gitmiştim doktoru da telaslandırdım acaba alamadık mı bakalım dedi baktık ultrasonda bisey yok. Ama yokkk ben hala kendi kendimi yiyip bitiriyorum alamadılar mı diye. Başta travmatik bisey basıma geldiği için kuruyorum ve anksiyete yaşıyorum sürekli çok kötü durumdayımMerhaba arkadaşlarım .. Yaklaşık 10 yıl önce genç bir arkadaşımı beyin kanaması sebebiyle kaybettim aniden. O olay esnasındaki dönemler benim için de sıkıntılıydı.. taa o yıllardan beri karnım ağrısa kalp krizi , başım ağrısa beyin kanaması geçirdiğimi düşünüp günlerimi kendime zehir ediyorum .. sanki damarlarım tıkalı ya da beynimde bir tümör var ama bilmiyorum vs gibi geliyor doktora gitmek ise benim için o kadar zor .. ya gerçekten varsa hissi? Sonra saçmalama diyorum 10 yıl süren beyin kanaması ya da çok ciddi bir hastalık olur mu ? Olsa şimdiye kadar ortaya çıkmaz mıydı bir şekilde .. panik atak , anksiyete ya da gerçekten fiziksel bir hastalık adı nedir bilmiyorum ama kendimi çok yorgun hissediyorum şu anda da ona benzer bir şey yaşadığım için sizlere yazıp paylaşmak istedim.. çok teşekkürler zahmet edip okuduğunuz için..
Bende carpintim oldu diye kalp krizi geciricem diye korktum tiroid sorunu çıktı. Basım çok şiddetli ağrıyor diye beyin kanaması olcak sandım kan degerlerim yüzünden öyle olmuş basur vardı bı ara çok kan geldi çok ağrım oldu diye kolonkanser sandım analfisur çıktı zorr ya gerçekten hala aynıyım biseyim olsa hemen korkuyorum korona geçirdim hala gogsumde baskı devam ediyor bişey olcak diye korkuyorum ama hep geçici şeyler oluyor çok şükürMerhaba arkadaşlarım .. Yaklaşık 10 yıl önce genç bir arkadaşımı beyin kanaması sebebiyle kaybettim aniden. O olay esnasındaki dönemler benim için de sıkıntılıydı.. taa o yıllardan beri karnım ağrısa kalp krizi , başım ağrısa beyin kanaması geçirdiğimi düşünüp günlerimi kendime zehir ediyorum .. sanki damarlarım tıkalı ya da beynimde bir tümör var ama bilmiyorum vs gibi geliyor doktora gitmek ise benim için o kadar zor .. ya gerçekten varsa hissi? Sonra saçmalama diyorum 10 yıl süren beyin kanaması ya da çok ciddi bir hastalık olur mu ? Olsa şimdiye kadar ortaya çıkmaz mıydı bir şekilde .. panik atak , anksiyete ya da gerçekten fiziksel bir hastalık adı nedir bilmiyorum ama kendimi çok yorgun hissediyorum şu anda da ona benzer bir şey yaşadığım için sizlere yazıp paylaşmak istedim.. çok teşekkürler zahmet edip okuduğunuz için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?