Benim yerimde olsaniz ne yapardiniz?

Adam kendi canindan olan cocuguna gelmemiz bu saatten sonra barissan bile dayak yemege devam edersin. Niye bu kadar peslerinden kosuyorsunuz annenizle anlamadim. Al yavrunla birlikte meslegine odaklan sana daha iyi bi gelecek olur. Bu adam cekilmez

Buyukler hep beni sucluyorlar bu konuda,sen kocana koca gibi davranmadin oyuzden oldu boyle.ben de ister istemez kendimi suclamaga baslamistim.ama dogru soyluyorsunuz boyle biri o dayak atmayi bile hakli gorer

Okumus etmissiniz ama hep millet onu dedi bunu dedi diyerek kendinizi hatali cikarmaya calisiyorsunuz. Burda laf ederler diyorsunuz cocuk yapmissiniz, koca gibi davranmamissinda vs. Diyerek adami alip kafaniza tac ediceksiniz nerdeyse.Arkadasim dayagi yiyen sensin, cocugunu yalniz buyuten sensin! Hala neyi didiklemeye calisiyorsun. Sana uluorta girismis adamin ayaklarini mi yikayacaksin sirf millet oyle dedi diye. Sen kendi hayatini yasiyorsun kendi kararlarinla hareket etmelisin onun bunun dedigiyle degil!

Mesleği olan, ısrarla dayak yiyen ve hala boşanmak istemeyen kadını ciddiye alamam
Bir de naparsınız diye fikir almış.
Bazı kadınlar başına gelenleri hakediyor sanırım ya
Narsist misiniz bacım acaba siz?

Merhaba oncelikle yazi hatalarim olursa kusura bakmayin turk degilim diye pek dogru yaza bilmiyorum.derdimi anlatmak,tavsiye almak istiyorum.gecen yil sevdigimle evlendim,evlendigimiz on gunu gecmedi kavgamiz oldu ve bana dayak atdi.ben bu dayak olayini cok buyutdum,annemleri aradim gelib meni alsinlar istedim,olar gelince kocami olarin yaninda cok asagiladim.yine baristik bundan sonra her on gunde bir kavgamiz oluyordu,bir keresinde yine bana dayak atmak istedi kendini zor tutdu.tabii ben yine buyutdum,ev bizim evimizdi onu evden kovdum.(bu yaptigimdan cok pismanim) sonra ben hamile kaldim.bir keresinde beni annemleri getirdiginde bana annesin bizle kalirsa nasil olur sormasina ben de ben istemiyorum dedim.o da bana demedigini birakmadi,beni eve koyub gitdi.sonra duydum ki bnm lafimi annesine soylemis,annesi bize ananeme beni sikayet etmek icin geldi,ben de annesiyle cok kotu konusdum,oglunun karimi laf tasiyor dedim.boyle boyle cok kavgalar etdik,bana arabada her kes goren bir yerde dayak atdi yine.ben de en sonunda evimize geldim.on gun sonra onu fbde denedim bana cvb yazdi.ben de ben oldugumu belirtim bana cvb bile yazmadi.9aydi ayriyiz,cocuk oldu ne aradi ne sordu.annem kac kere annesini aradi gelin konusalim hall edelim dedi istemiyoruz dedi.simdi bana yazdi barisalim diyor ama sartlari varmis.evlenmeden once konustugumuz seyleri simdi istemiyor.ben Azerbaycanliyim,doktorum tusa hazirlaniyordum iki sinavimi verdim,bana sinavi at burda hazirlan diyor.ve bundan sonra sehirde degil de koyde yasiyicaz.siz olsaniz ne yapardiniz bu durumda?anlatim bozuklugu yuzunden bir daha ozur dilerim
Ben olsam hiç barışmam doktorun zaten son sınavını ver mis gibi yaşa çocuğuyla bosversene onun kahrını dayağını mi cekecen

Dayak yiyorsun,kendince olayı büyütüyorsun ama hala o evde kalıp bide çocuk yapıyorsun.. Yazık.. Bide şimdi barışacaksın.. Yine dayak yiyeceksin..
Konu başlığına cevabımda çoktan boşanma davası açmıştım. Dövmeye kalkanında elini kırardım.. Diyelim ki yapamadım yedim dayağı o eli kırdırırdım..

DoktorSun ve emeklerini çöpe atıp seni her firsatta döven bi okuzle köye mi yerleseceksin hayatını mahvetme mesleğin varmış elinde büyüt çocuğunu güzelce bu adam seni yine döver annesini de alır yanınıza getirir ya da seni oraya götürür nasıl güvenip gideceksin affedeceksin allah korusun ya canına kastederse

Bende boşanma davası acmistirsin diye düşündüm yazının ilk baslarını okuyunca hemene dava aç bence affedersen çok pişman olursun

Arkadaşımızın biri sana asla barışma diyo senden neden diyosun ona gerçekten ilgincsin kadın olarak gururunu yerler altına alıp afmı edeceksin o adami sana ve Ailene bunu yasatan insanı affedeceksin şartlarını kabul edeceksin yazık değil mi sana belki bebeğinin önünde defalarca dovecek seni

Ama benim hatalarim cok oldu,onu annemlerin yaninda cok kucuk dusurdum dayak yuzunden.evden kovdum falan,annesiyle kotu konusdum.bu yaptiklarim yuzundenmi oyle oldu diye cok dusunuyorum
Seni dövmüş canını yakmış ve sen ben onu üzüdüm vs. diyorsun pes doğrusu! Ben olsam arkama bile bakmazdım heralde..

Herkes 2.bir şansı hakeder.
Dayak yemişsiniz evet aslında aması yok atmamalıydı ama bunu sanırım eteşleyen ve abartanda siz olmuşsunuz.
MADEM gerçekten siz pişmansınız yaptıklarınızdan onunda pişmanlığını tam anlamı ile çözüp öyle birleşmelisiniz diye düşünüyorum.Hayalleriniz ne ise onuda tamamlayın tabiki...

On günde bir ortaya çıkan tartışma her evde olabilir ama her tartışmanın sonu şiddete gidiyosa orda bi dur demek lazım. Kaldı ki dokuz aydır ayrısınız adamdan bu arada doğum yapmışsınız yanlış anlamadıysam o süre içinde barışalım demedi şimdi kafasına saksı mı düşmüş de barışalım diyo ve kendi şartlarına göre barışacakmışsınız? Ben olsam daha güzel bi durumdaysam ve alıştıysam yavaş yavaş o olmadan yaşamaya barışmazdım. Sen geleceğini kur bebeğinle beraber bence, eşine de şartlaını kabul etmediğini ve köyde dilerse kendisinin tek başına yaşayabileceğini söyle.

Asla barışma bunun geri dönüşü olmaz arkadaşaların dediği gibi aldatan ve dayak atan yapan bir daha yapar sen de onu uzdugun ıcın suclama kendını

Back
X