Benim yerimde olsaniz ne yapardiniz?

Cok
Eşiniz kendinde haklılık payı arıyor ve sizin de kafanıza girmiş bi şekilde.. dayakta haklılık payı olmaz.. öyle adamı kovarsın da aşağılarsın da.. o sizi döverken hem de uluorta yerde sizin gururunuzun ne kadar kırıldığını aşağılandığınızı hiç düşünmüş mü acaba?? Eşim dediğiniz kusura bakmayın ama tam bir hanzo.. evlerden ırak..
cok sagolun boyle yorumlar duyunca rahatliyorum

Hamile bir kadına dayak atan adama az bile söylemissiniz. Kendinizi suçlu hissetmeyin. Doktor adayısınız ama köyde yaşarmıyım diyorsunuz iyimisiniz Allah aşkına. Çocuğunu aylardır aramamış bir adama bide size şart sürüyor ki nasıl tekrar inanırsınız. Siz ikiniz mutlu olamassınız. Lütfen kendinize yazık etmeyin.
Buyukler hep beni sucluyorlar bu konuda,sen kocana koca gibi davranmadin oyuzden oldu boyle.ben de ister istemez kendimi suclamaga baslamistim.ama dogru soyluyorsunuz boyle biri o dayak atmayi bile hakli gorer

Buyukler hep beni sucluyorlar bu konuda,sen kocana koca gibi davranmadin oyuzden oldu boyle.ben de ister istemez kendimi suclamaga baslamistim.ama dogru soyluyorsunuz boyle biri o dayak atmayi bile hakli gorer

Kocanız koca olsaydı davranırdınız elbette

Cok

cok sagolun boyle yorumlar duyunca rahatliyorum
Sizin de elbet ufak tefek hatalarınız olmuştur.. hangimizin olmuyor ki.. ama dayak bambaşka bi şey.. inanın böyle daha iyi olur.. o bi defa alışmış size vurmaya onun ardı arkası kesilmez.. barıştıktan sonra kendini tutacağı en fazla 3 veya 4 ay.. sonrasında bi tartışmada yine el kaldıracak o kopası elini..

Evlenin hemen hamile kalın aman beklemeyin evliliğiniz otursun diye.
Nasıl bir kafa yaşıyorsunuz anlamıyorum.
Adam size dayak atsın yine koynuna girin bir de çocuk yapın.
Eleştirim ağır olabilir ama böyle kendine değer vermeyen kadınları görünce deli oluyorum.

Sizin de elbet ufak tefek hatalarınız olmuştur.. hangimizin olmuyor ki.. ama dayak bambaşka bi şey.. inanın böyle daha iyi olur.. o bi defa alışmış size vurmaya onun ardı arkası kesilmez.. barıştıktan sonra kendini tutacağı en fazla 3 veya 4 ay.. sonrasında bi tartışmada yine el kaldıracak o kopası elini..
Dogru soyluyorsunuz

bu evlilikte saygı bitmiş. bu da demektir ki evlilik fiilen bitmiş. bence yoluna git.

Evlenin hemen hamile kalın aman beklemeyin evliliğiniz otursun diye.
Nasıl bir kafa yaşıyorsunuz anlamıyorum.
Adam size dayak atsın yine koynuna girin bir de çocuk yapın.
Eleştirim ağır olabilir ama böyle kendine değer vermeyen kadınları görünce deli oluyorum.
Bizde oyle beklemek falan olmuyor.ben istemiyordum hamile kalmayi bana polikistoz demisdi doktor,zaten hamile kalmam gelecek aydan korunurum dige dusunmusdum.yok dogru soyluyorsunuz ama bizde oyle beklemek falan olmuyor,evlendinmi hemen cocuk yapmazsan cocugu olmuyor diyorlar her kes baski yapiyor

Seni cocugun dogana kadr doven ve yanliz birakan bi adam icin gul gibi mesleginden hayallaerinden cevrendemi vazgceeceksin? O yokkende gayet guzel yasamissin.
Sendede var suc ama nicin butun fedakarliklari sen yapasin?

Asla ve asla kabulü olamaz ama hadi dayağı bile geçtim de çocugu dogmuş aramayan sormayan bir adamdan koca falan olmaz. Baba hiç olmaz çocuğunuza yazık etmeyin bence

Seni cocugun dogana kadr doven ve yanliz birakan bi adam icin gul gibi mesleginden hayallaerinden cevrendemi vazgceeceksin? O yokkende gayet guzel yasamissin.
Sendede var suc ama nicin butun fedakarliklari sen yapasin?
Aynen ben de oyle soyluyorum nicin her fedakarlogi ben yapiyorum,o da senin bana kendimi degerli hiss etdirmen lazim diyor

Bizde oyle beklemek falan olmuyor.ben istemiyordum hamile kalmayi bana polikistoz demisdi doktor,zaten hamile kalmam gelecek aydan korunurum dige dusunmusdum.yok dogru soyluyorsunuz ama bizde oyle beklemek falan olmuyor,evlendinmi hemen cocuk yapmazsan cocugu olmuyor diyorlar her kes baski yapiyor

Bizde de baskı yapıyorlar emin olun.
8 senelik evliyim arkamdan kısır da diyorlardır ama umrumda değil.
Ben hazır olduğumda olursa olur.

Aynen ben de oyle soyluyorum nicin her fedakarlogi ben yapiyorum,o da senin bana kendimi degerli hiss etdirmen lazim diyor
iiyide niye sadce o?
Sende gururun kirilmadimi sen seni coook sevidignimi dusunuosun?
Canim vallahi bebeginde dogmus seni aramamis bile. Tek mi yaptn o cocugu..
insan bir merak etmezmi? Sonra seni sevse senin hayaallerinin yaninda olur.

O seni eve kapatp disarda soyutlamaya calisiyor ! Bunca yil bole degersiz bir insan icin mi onca kafa patlattin sinavlara girdin dirsek çürüttün.
Birak bosver seninle olmak isteyen birisi ortak paydada sorunlari cozmeye yonelir beraber fedakarlk yapar.
Bebeginle mutlu ol.

O adamdan bi halt olmaz. Eminim tek basina daha saglikli yetisir evladin..

Dayak evden kovmalar falan resmen evliliği ayaklar altına almışsınız. Birbirinize saygı duymadığınız Bi evliliği yürütmeyin.

Aslinda kendisi hic gelmedi gormeye ama annesi bir kac defa geldi,bundan sonra gelicem diyor
Merak eden seven adam gelir görürdü canim kanma derim bu adama. Peki sizi neden mesleginizden bir nevi uzaklastirmaya calistigini hiç düşündünüz mü? Neden söyler bir adam bunu? Köye neden taşınmanizi istiyor?

Lütfen bu adamı affetmeyin heleki bu şartlarda. Yaşayacaklarınız yaşadıklarınızdan daha ağır olacak eğer o adama dönerseniz. Büyüklerin, onun bunun lafına bakmayın yaşadıklarınızı siz bilirsiniz. Acıyı hem fiziken hemde ruhen çeken sizsiniz.siz acabalarla boğusursanız tabiki herkes sizi suçlar.

Back
X