eşinizi seviyor olmanız çok güzel
benim eşim de sabırlı. Allah'a şükrediyorum
silip atmak ilişkiyi bitirmek kolay yol. ama eşinizi kazanmak mümkün. ben de eşimle ilk evli olduğumda çok sorun yaşadım özellikle bu konu yüzünden. ama elhamdülillah su an iyiyiz.
eşinize lütfen bu şansı verin
hemen hallolmaz evet sabırla umutla devam edin
sevginizi on plana çıkarın. onu sevdiğinizi sabredeceginizi gösterin.
ailesi kaderi değil. onlardan bazı huyları getirmesi gerekçe olarak anlaşılabiliyor evet ama kaderi değil. birlikte el ele verip düzeltmek elinizde.
emin olun o da çok huzursuz oluyordur . en çok çektiği şeyi su an size yansıtmak onu da aşırı mutsuz ediyordur. ama alternatif bilmiyor. birlikte öğrenin. ona yardımcı olun. motive edin
arada gerileme tekrar geçmişe dönme gibi şeyler olablir. yılmayın. devam edin. bizim 1 2 yılda çok şükür oturdu ilişkimiz. hala yokluyor bazen ama eskisi gibi asla değil. ben de içimde huzur olduğunu hissediyorum.
eşinizin sizinle derdi yok. bunu anlarsanız sizin de sabrınız artar. asıl sorunu o icin de daha fazlasıyla yaşıyor. size yansıyan ufak parçası. eğer yardımcı olabilirseniz büyük bi iş başarmış olacaksınız. ve eşiniz eminim size ailesiyle olandan da öte bi muhabbet besleyecek. su an eşim benim gözlerimi dolduruyor. biliyorum ki anne babam da beni sevdi ama eşimin beni kabullenmesi sabri çok gönlümü aldı. ona çok minnettarım.
Bu arada bu yönde kendisini beslemek için eşinize psikoloji alanında okumalara yönlendirin. insanın kendini anlamasi bu konuda cok onemli. Hayati oylesine degil kiymet bilerek kendini bilerek yasamasi onemli. Mooji var en kolayı youtubeda. türkçe seçeneği de var. ordan dinlemeye başlayın birlikte bence.
aile saadeti dilerim
sevgiler