Benim yerimde olsaydiniz ne yapardiniz?

daha konunun başında sonunun ne olduğunu tahmin ettim film gibi maşallah... fake değilsen yıllardır tanıdığın ark mı yoksa 2 günlük tanıdığın serkan mı sorman bile saçma ve hata

daha konunun başında sonunun ne olduğunu tahmin ettim film gibi maşallah... fake değilsen yıllardır tanıdığın ark mı yoksa 2 günlük tanıdığın serkan mı sorman bile saçma ve hata
Evet aynen buna dost kazığı derler

valla kızın yerinde olsam senin gibi biriyle arkadaş olmak istemezdim
kızın yerine kendimi koydumda böyle bir arkadaşım olsa herhalde gerçekten demediğimi bırakmazdım ve asla affetmezdim ayrıcada sizin fulyayla olan muhabbetinizi bildiği halde sana gelip sırnaşıyorsa yarın senin başka arkadaşınla yakınlaşır bu kadar mantıklı düşünemiyormusun? yazık kıza üzüldüm

Serkan seninle aynı ortamda çalışmaya başlamış ise zaten sende birlikte çalıştığınızı ailene falan söylemişsindir
Yani ben olsam söylerim. Dediğim gibi söylemiş iseniz bu alf fulyanın kulağına çoktan gitmiştir.
Belki sizden Serkan la ilgili haber bekliyor bile olabilir ( ne kadar iyimser düşündüm ya )
Siz boşverin Serkanı.
Yani kadın olarak başka bir kadını hemde sevdiğini bildiğiniz bir kadını kırmayın

Bence uzak durmalisin. !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…