benim yerimde siz olsanız ne yapardınız?

merveeda79

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
155
29
Merhaba

Beniz uzun süredir iş ile ilgili büyük sıkıntılarım var..yaklaşık olarak 1 senedir bir iş yerinde çalışmaktayım,özel sektörde.Bulunduğum şehirde bu şartlar da iş bulmak zor..
Hemen şartları sıralayayım 1500 tl maaş+yemek iş yerinden+servis+hafta sonları tatil ve resmi tatillerde tatil
Gelelim sıkıntılarıma maaş artışı yok hiç kimsede ve yoğun çalışmam temposu sorumluluk çok fazla
Çalıştığım yerde konumum memurluk olarak geçiyor 4 yıllık üni bitirdim hemen girdim başladım burada ilk başta çok şanslı olduğumu düşünmüştüm
Yaşadığım sorunlar şöyle:
Çalıştığım bölümde üstüm olan kadın gitti onun yerine başka bir müdür aldılar ve sıfıRdan ona öğretmek zorundayım herşeyi..
Çok zor geliyor..

Merhaba

Beniz uzun süredir iş ile ilgili büyük sıkıntılarım var..yaklaşık olarak 1 senedir bir iş yerinde çalışmaktayım,özel sektörde.Bulunduğum şehirde bu şartlar da iş bulmak zor..
Hemen şartları sıralayayım 1500 tl maaş+yemek iş yerinden+servis+hafta sonları tatil ve resmi tatillerde tatil
Gelelim sıkıntılarıma maaş artışı yok hiç kimsede ve yoğun çalışmam temposu sorumluluk çok fazla
Çalıştığım yerde konumum memurluk olarak geçiyor 4 yıllık üni bitirdim hemen girdim başladım burada ilk başta çok şanslı olduğumu düşünmüştüm
Yaşadığım sorunlar şöyle:
Çalıştığım bölümde üstüm olan kadın gitti onun yerine başka bir müdür aldılar ve sıfıRdan ona öğretmek zorundayım herşeyi..
Çok zor geliyor..

iş arkadaşlarınızla aranız iyiyse maaaşı falanda iyi, sadece yoğunluk ve iş öğretmen sorun, bence o kadar da büyütülecek bir sorun değil, iş hayatı pamuklarla sarılı değil sonuçta, dört dörtlük olamaz,

Siz bu işi ben yapabilirim diye konuştunuz mu? Çünkü biliyorsunuz eğer siz söylemezseniz onlar umursamazlar
Yada işi göstereceğiniz için bu fırsattan istifade edip maaş zammı isteyebilirsiniz
.

iş öğretmek zordur evet.ama sil baştan yeni bir işe başlamak emin ol daha zor

Siz bu işi ben yapabilirim diye konuştunuz mu? Çünkü biliyorsunuz eğer siz söylemezseniz onlar umursamazlar
Yada işi göstereceğiniz için bu fırsattan istifade edip maaş zammı isteyebilirsiniz
.

Canım aslında asıl sıkıntı şu ki bu işin en ince ayrıntılarını bende bilmiyorum gelen kişi de o ne bu ne sorup duruyor bilmiyorum diyoru yine soruyor

Benim yerinde olmali istemezdin :)
Aman ne var 2 hafta idare et. Su dönemde maasin gayet iyi. Yol ve yemek parasi da vermiyorsun. Mis gibi :) dersaneci olmaktan 10 kat guzel

Hiç memnun değilsen bir yandan iş ilanlarını takip et.
Baktın daha iyi şartlarda bir iş buldun çıkar gidersin.

iş bilmeyen biri nasıl müdür oluyor ben onu anlamıyorum. A pardon Türkiye'de işler böyle yürüyordu artık unutmuşum.

X