Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teyze ile ne alaka, teyzesi mi ayırdı sizi![]()
Uzun uzun yazamıyorum ama hepsinin ortak suçu.bizim bu hale gelmenizin en büyük sebebi eski eşim tabiki ama bu insanların da payı var.8 aylık çocukla baba evime geldim neler yaşadım bir Allah bilir.
Mesela ben yeni doğum yaptığımda evimde yemek istiyordum hiç yukarı annesi gilin evine yemeğe çıkacak halim yoktu.birde sezeryan oldu doğumum.onlar buraya gelsin diye ikna etmeye çalışıyordum adamı. bağırıp çağırıp hakaret ediyordu sürekli ağlayarak geçti o günlerim.ben annemin evine gidecem o zaman dedim teyzesine şikayet etmiş kadın aradı beni sen bunun üstesinden gelirsin filan gibi saçma şeyler söyledi.ya bunların zihniyeti bu.erkek o istediğini yaptırır sen kadın olarak alttan alacaksın.onu uyaracağı yerde sürekli bana nasihat verdiler
sorun onların zihniyetinde kurtulduğuna şükret canım su mübarek günlerde ne kadar uğraşırsan uğraş o koca ile omur geçmezdi hic bunları düşünüp kendini üzme kendine hayallerinle yeni bir dünya kur. Bundan 8 9 ay önce bitik halde idim, simdi hep şükrediyorum iyi ki ayrılıyorum diye. Zaman geçince acın da nefretin de küllenecek.Uzun uzun yazamıyorum ama hepsinin ortak suçu.bizim bu hale gelmenizin en büyük sebebi eski eşim tabiki ama bu insanların da payı var.8 aylık çocukla baba evime geldim neler yaşadım bir Allah bilir.
Mesela ben yeni doğum yaptığımda evimde yemek istiyordum hiç yukarı annesi gilin evine yemeğe çıkacak halim yoktu.birde sezeryan oldu doğumum.onlar buraya gelsin diye ikna etmeye çalışıyordum adamı. bağırıp çağırıp hakaret ediyordu sürekli ağlayarak geçti o günlerim.ben annemin evine gidecem o zaman dedim teyzesine şikayet etmiş kadın aradı beni sen bunun üstesinden gelirsin filan gibi saçma şeyler söyledi.ya bunların zihniyeti bu.erkek o istediğini yaptırır sen kadın olarak alttan alacaksın.onu uyaracağı yerde sürekli bana nasihat verdiler
Baya uzun oldu kusura bakmayın nasıl bir aile yapıları olduğunu anlatamadım başka türlüMesela hamileliğimin ikinci ayında midem bulandığı için kv yi sabahtan aradım yatacağımı yukarı çıkamayacağımı söyledim.ikindine doğru kalktım kahvaltı bulaşığını yıkadım evi toparladım filan zar zor.kv eve geldi bir anda kapıyı yumruklamaya başladı açtım son ses bağırıyor yatalak mısın ne yatıyorsun yıkadığın iki bulaşık,gelme bir daha yukarı vs.bağırdı çağırdı son ses.Ben zaten daha 5 aylık evliyim.eniştem ile ablamı aradım beni çabuk alın diye.çünkü babam gil yurtdışındaydı.
Bundan daha hafif şeyler oluyordu eşim haklısın diyip konuyu kapatıyordu artık tak etti.
Eniştem ben eşinin haberi olmadan götürmem dedi aradı söyledi biz gidelim sen de akşam bize gel konuşalım diye
Akşam enişteme bağırdı delirdi orda.neyse beni ikna etti söz verdi yukarı çıkmana asla karışmayacağımyazın da taşınacağız diye .Ben de bir gece kalayım öyle al dedim.o gün hepsi bize toplanmış bu adamı kışkırtmış asla senin yerinde olmak istemezdim demiş dayısı filan.güya eniştem gil beni akınca itibarları yerle bir olmuş.
Ertesi gün arabaya biner binmez başladı bana bağırmaya.evde de devam etti.sen bir yukarı çıkma senin burnundan getiririm diye.Ben götür beni geri dedim.dayılarını yengelerini filan topladı bizim eve,benim mesajlarımın bazı yerlerini okudu beni kötüledi onlar da beni suçladılar ne var bağırdıysa korkmuş dediler filan.kv yanlarında götürdüler hep beraber sırayla birbirlerinde toplanıyorlardı.birde foto paylaşıyorlardı hanımağa böyle mutlu böyle ilgilendik böyle kahve yaptık şöyle yemek yedik diye.bana da ceza verdi adam evden bahçeye bile çıkmayacağım kimsede gelmeyecek.kendide akşamları annesinin yanında uğrayıp geç geliyordu.
Sonra benim kanamam başladı hastaneye yattım
Mesela hamileliğimin ikinci ayında midem bulandığı için kv yi sabahtan aradım yatacağımı yukarı çıkamayacağımı söyledim.ikindine doğru kalktım kahvaltı bulaşığını yıkadım evi toparladım filan zar zor.kv eve geldi bir anda kapıyı yumruklamaya başladı açtım son ses bağırıyor yatalak mısın ne yatıyorsun yıkadığın iki bulaşık,gelme bir daha yukarı vs.bağırdı çağırdı son ses.Ben zaten daha 5 aylık evliyim.eniştem ile ablamı aradım beni çabuk alın diye.çünkü babam gil yurtdışındaydı.
Bundan daha hafif şeyler oluyordu eşim haklısın diyip konuyu kapatıyordu artık tak etti.
Eniştem ben eşinin haberi olmadan götürmem dedi aradı söyledi biz gidelim sen de akşam bize gel konuşalım diye
Akşam enişteme bağırdı delirdi orda.neyse beni ikna etti söz verdi yukarı çıkmana asla karışmayacağımyazın da taşınacağız diye .Ben de bir gece kalayım öyle al dedim.o gün hepsi bize toplanmış bu adamı kışkırtmış asla senin yerinde olmak istemezdim demiş dayısı filan.güya eniştem gil beni akınca itibarları yerle bir olmuş.
Ertesi gün arabaya biner binmez başladı bana bağırmaya.evde de devam etti.sen bir yukarı çıkma senin burnundan getiririm diye.Ben götür beni geri dedim.dayılarını yengelerini filan topladı bizim eve,benim mesajlarımın bazı yerlerini okudu beni kötüledi onlar da beni suçladılar ne var bağırdıysa korkmuş dediler filan.kv yanlarında götürdüler hep beraber sırayla birbirlerinde toplanıyorlardı.birde foto paylaşıyorlardı hanımağa böyle mutlu böyle ilgilendik böyle kahve yaptık şöyle yemek yedik diye.bana da ceza verdi adam,evden bahçeye bile çıkmayacağım kimsede gelmeyecek.kendide akşamları annesinin yanında uğrayıp geç geliyordu.
Sonra benim kanamam başladı hastaneye yattım
Sözümü düzelteyimBaya uzun oldu kusura bakmayın nasıl bir aile yapıları olduğunu anlatamadım başka türlü
İnşallah.çok sağolunSon sayfaya kadar okudum..
Teyze pişman demek ki dinleseydin diyenlere bakma. Gitsin ağlama duvarına ağlasın mendebur. Allah bildiği gibi yapsın onları..
Bundan sonra inşallah çok daha mutlu olursun. Allah karşına aklı başında yanında dağ gibi duracak karakter sahibi birini çıkarsın inşallah..
Amin sağolunSözümü düzelteyim
Adam bir sana karşı erkekmiş başka herkese pısırık sünepe
Allah karşına iyi bir insan evladı çıkarsın senin
Tam toparlandım bu kadını görünce dağıldım yeniden.inşallah bir daha hiçbiri ile karşılaşmamsen kurtulmuşsun, bundan sonra da onları düşünüp, çevrende olmalarına izin verip kendini üzme. verilmiş sadakan varmış bence.
Eziyet eden taraf hiçbir zaman aile ve sulale degildir.İnşallah öyledir.hergün bu insanlara beddua ediyorum.çok eziyet ettiler bana