benim yüzümden araba çarptı..

Hepinize moral ve destek verdiğiniz için tek tek çok teşekkür ederim.

Son cümlenize çok katılıyorum.

Sizde bir suc yok, nasilsa hayvan olurse de olur iste diyip frene basmayan gerizekali cok.
Engel olabilmeyi o kadar çok isterdim ki saniyeler içinde oldu hersey olacağı hissettim ama engel olamadım ona yanıyorum ne yapsam içimin azabı geçmiyor

Vicdanlı, merhametli bir insansınız. Ne kadar güzel. Yavrularımızın yeri malesef sokaklar oldu hiç de hak etmezlerken. Sokaklar da güvenli değil. Bu şekilde de trafik, insanlar vs. tehlike altındalar. Ne yaparsak yapalım bir noktaya kadar koruyabiliyoruz. Günün sonunda insanız, güçlerimiz sınırlı.

Bazı insanlar sorumlu oldukları yıkımları görmezden gelirler, bazıları ise sorumlu olmasalar dahi ortada üzücü bir durum söz konusuysa arkasını dönüp gidemezler. Lütfen kendinizi yıpratmayın, olacaktı ve oldu. Onun niyetine daha çok patili başı okşama, daha çok mama ve sevgiye boğma zamanıdır.

Kendinizi harap etmeyin lütfen. Eminim vesile olduğunuz çok güzel şeyler de vardır, bunlara devam etmek sizin elinizde. Minik bir dönem geçireceksiniz, sonra hemen geçecek. Hep böyle iyi niyetli kalın. Bebeğiniz de sağlıkla gelir umarım, Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…