Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm bende ayni seyi 20 aralikta yasadim 23 haftalikti hic sebepsiz dogum basladi suyum geldi hep sebep aradim ama yok yok yokAllaha siginmaktan baska yapabilecegimiz bisey yok bende normal dogum yaptim dedigin gibi onun acisini hatirlamiyorum bile ama kizimin acisi of offfffffff((((22.haftamda 21 mart sabahi 04:55te uzun uzun acili saatler sonrasi suni sanci veda ettim kuzuma.. inannilmaz fiziksel aci cektim ölümden döndüm ama cektiklerim yüregimin acisi yaninda bi hic. Askim melegim pamugum yavrum bi tanem melek oldu acimi anlatamiyorum kimselere dogumda olumden dondugum icin sukret diolar ediyorumda ama bu acimi bastirmiyor.. ben aglamaktan uyuyamaz yemek yiyemez oldum..
hasretine yandigim melegim annecim yaktin beni yanlizligima terk ettin beni simdi sensiz kalacagim evime yeniden nasi donucem? oysa ne hayeller kurmustum senin icin cabuk geldin cabuk gittin be kuzum terk ettin annecini mumkun olsa seni geri icime koyardim karnimda olman bile yeterdi bana inan hasretinle yaniyorum simdi yarim biraktin beni kalbimi de söktüp götürdün askim benim seni hep sevicem kuzum allah izin verirse sana doya doya cennette sarilicam koklayacagim artk o zmana kadar allaha emanet ol bi tanem seni cok seviyorum
cnm muhtemelen servical yetmezliktir seninkide iyi arastır ki ikinci hamilelğinde aynı şeyleri yaşama!!!Cnm bende ayni seyi 20 aralikta yasadim 23 haftalikti hic sebepsiz dogum basladi suyum geldi hep sebep aradim ama yok yok yokAllaha siginmaktan baska yapabilecegimiz bisey yok bende normal dogum yaptim dedigin gibi onun acisini hatirlamiyorum bile ama kizimin acisi of offfffffff((((
Aynen cnm en yakinim annem ablam bile anlamiyo herkez ayni seyi soyluyo yine olur.. ama bak sen 7 senede 3 bebek yitirmissin bunu goruyolar mi acaba.. bi de amin cnm insallah rabbim bebeklerimze kavusmayi nasip eder.. destegin tesekkur ederim cnmBasin sagolsun canim. Acini cok iyi anliyorum Allah sabirlar versin. Bende yedi sene icinde üc tane bebegimi kaybettim. Son kaybim 8 Subatta oldu 18 haftalikken. Etrafindakiler anlamayacaklar seni buna alusman lazim. Yine olur daha gencsin diyecekler. Bebegini cabucak unutacaklar hatta hic olmamis gibi davranacaklar. Bu aciyi yasamayan anlamiyor nasil birsey oldugunu. Rabbim Cennette Yavrularimizdan ayirmasin Insaallah. Allaha emanet ol...
Amin cnm cok sgl en az 6 ay yasagim var yeni bi gebelik icin ama o kadar nasi bekleycem bakalim.. allahtan sabir diliyorum benim gibi olan herkeze..basinsagolsun canim bende dusuk yaptim ama çok. Cok kucuktu yinede cok zordu. Sonra bebegim geldi sukur Rabbim dayanma gucu versin ve tez zamandada kucagina bebek
Amin cnm cok sgl en az 6 ay yasagim var yeni bi gebelik icin ama o kadar nasi bekleycem bakalim.. allahtan sabir diliyorum benim gibi olan herkeze..
benimde 3 ay yasağım vardı yasak bıttıkten 4 ay sonra tekrar hamiile kaldım zaman su gibi geciyor bende nasıl geccek tekrar kalcakmıyım sağlıklı olcakmı diye içim içimi yiyodu şimdi oğlum 14 aylık zaman herşeyin ilacı inan umudunu kaybetme yeterkıAmin cnm cok sgl en az 6 ay yasagim var yeni bi gebelik icin ama o kadar nasi bekleycem bakalim.. allahtan sabir diliyorum benim gibi olan herkeze..
Insanlarin azicik empati yapabilmesi lazim. Benim ablamken karnini gosterip bana bak nasi tekmeliyo diebiliyo kotu niyetli degil ama dusuncesiz.. dedigin gibi anlamiyolar onlara gore yenisi gelir havasindalar sukret hayattasin vs hep ayni klasik laflar.. ben sukrediyom tabi hayatta oldugum icin ama azicik empati ya cok mu zor yaramizi tirmalamasalar senin icinde cok uzuldum cnm basin sagolsun seninde.. hamile takvimun gorunuyo dilerim rabbimden sag salim saglikli bi sekilde kucagina alirsin..başın sağ olsun canım. benim de 9 aylık heyecanlı bekleyişim doğuma iki gün kala ölü doğum neticesinde yarım kaldı.temmuz ayında doğuma 2 gün kala bebeğimi kaybettim.İlk öğrendiğim anda doktorun odasında hayat durdu benim için.O an aklımdan geçen tek şey şu oldu.ben bu süreci atlatabilir miydim.kendimden korktum bir an.çünkü hep biliyoruz hayat bir imtihan .kulluk zorlukta isyan etmemek varlıkta da şükredebilmek aslında.isyan etmememk..Bebeğimi kucağıma alamadan heyecanlarım yarım kaldı.Bebeğimiz için alınan hazırlanan herşey tekrar paketlerine konuldu.beşiği ,kıyafetleri.....En zor olanı da doğum yaptığım hafta eltimlerin tayini bizim bulunduğumuz şehre çıktı ve yerleşemedikleri için bizde bir ay kaldılar.o da benden bir ay önce doğum yapmıştı.onun bebeğini evimde henüz kendim daha lohusayken görmek çok zordu..aynı durumu yaşayan biri olarak acını çok iyi anlıyorum.ama seni başkalarının anlamasını bekleme.
Insanlarin azicik empati yapabilmesi lazim. Benim ablamken karnini gosterip bana bak nasi tekmeliyo diebiliyo kotu niyetli degil ama dusuncesiz.. dedigin gibi anlamiyolar onlara gore yenisi gelir havasindalar sukret hayattasin vs hep ayni klasik laflar.. ben sukrediyom tabi hayatta oldugum icin ama azicik empati ya cok mu zor yaramizi tirmalamasalar senin icinde cok uzuldum cnm basin sagolsun seninde.. hamile takvimun gorunuyo dilerim rabbimden sag salim saglikli bi sekilde kucagina alirsin..
Evt daha da zor zamanlat bekliyo beni en yakin arkadasim yeni dogum yapti.. yakinda bebegin sirinliklerini anlatmaya baslar bana.. ablam ise doguracak az kaldi.. o da ayni.. hepsine katlanmak zorundayim.nasi yapacaksam artk yalandan iyi gorunucem yanlarinda baska carem yok sabretmeye calisiyom bakalim yasagim gecsin allah kismet ederse seneye yeniden bi bebek dusunuyom.. rabbim yardimcimiz olsun.. tessekur ederim cnm guzel destegin icinamin inşaallah canım.8 ay sonunda rabbim tekrar nasip etti. lohusalığımdan sonra hiç korunmadık.ama 8 ay sonunda nasip oldu.
rabbbim bu süreci senin için kolaylaştırsın.ümidini yitirme.unutmayalımki Allah tan ümidini kesen herşeyini kaybetmiştir.
süreç ilerledikçe çok daha zorlandığın zamanlar olacaktır.asla nefsine kulak verme.sağlam dur.tevekkül et.niye neden sorularına kaptırma kendini.rabbim daha hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana inşaallah...