Benimde bebegim olurmu

merhaba kizlar 3yillik evliyim esimin sperm sayisi 4-5milyon kadar normal yoldan gebelik olmuyor 2negatif 1kurtaj 1de kimyasal gebelikle sonlanan tup bebek denemelerim oldu maddi manevi cok yiprandik icimdeki yaranin tarifi imkansiz :KK43: evlat hasreti cok zormus hic basima geleceğini tahmin etmezdim ama hayatta hersey oluyor doktorlar %5 ihtimalle normal yoldan olmasi diyorlar yani imkansiza yakin diyorlar sizin basiniza yada cevrenizden birilerinin basina boyle bir mucize geldimi sperm sayisi bu kadar azken normal yoldan cocugu olan oldumu umut olun bana ve benim gibilere..
Allah istesin kuru yeri yeşertir.
Neden olmasın doğal yolla tabi ki olur.
Çok umutsuz olma eşinden hiç sperm yok değil ki.
Eşin her gün .... ve ... içsin.
İnanılmaz sperm hızını ve sayısını arttırıyor.
Eşin Cep telefonunu cebinde taşımasın ve asla cep telefonu olan ve modem olan odada uyumasın.
Karı koca tavuk yemeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba kizlar 3yillik evliyim esimin sperm sayisi 4-5milyon kadar normal yoldan gebelik olmuyor 2negatif 1kurtaj 1de kimyasal gebelikle sonlanan tup bebek denemelerim oldu maddi manevi cok yiprandik icimdeki yaranin tarifi imkansiz :KK43: evlat hasreti cok zormus hic basima geleceğini tahmin etmezdim ama hayatta hersey oluyor doktorlar %5 ihtimalle normal yoldan olmasi diyorlar yani imkansiza yakin diyorlar sizin basiniza yada cevrenizden birilerinin basina boyle bir mucize geldimi sperm sayisi bu kadar azken normal yoldan cocugu olan oldumu umut olun bana ve benim gibilere..
Canın okudum ağladım az kaydırdım ki hamikesin dünyalar benim oldu .

Ne güzel hamileymişşiniz :KK200:
Hamile kaldiginizi ogrendiginizde yasadiginiz butun o olumsuz sürecler birden uçup gitti mi ?

Arkadasimin esinde de bu tarz bi genetik problem mevcuttu. Doktor dogal yoldan cocugunuz olmaz 1000 de 1 ihtimal tüp bebek olur anca düşünün gelin dedi. Ertesi ay hamileyim diye gitti doktorunun kapısına kız. Olacağı varsa her türlü oluyor arkadaşım. Halam 18 sene ne paralar yatırdı tedavilere, tüplere. Olmadı bi türlü yaşım geçiyor zaten dedi bıraktı. 18 sene sonra kendiliğinden geldi bebeği hemde yasi geçerken:) Veren de Allah Alan da. Kesme ümidini varsa nasibinde ekmeğini yiyecek bi bebek Rabbim bekletmesin inşaallah

Merhaba arkadaşlar hepinize cok teşekkür ederim sağolun Allahim her isteyene nasip etsinn insallah cok şükür hamileyim tüp bebekle oldu insallah sağ sağlim kucagimada alirim :) o kadar olumsuzluk yasamistik ki icimden kaderimde yok galiba fln diyordum ama gercekten de her nasip vaktine esirmis insallah kucagima aldigimda da yazarim burdan :))

benim bir arkadasima senin hic sansin yok evlatlik dusun istersen dediler ertesi ay kiz hamile kaldi
gebelik şans işi sanki biraz bazen turp gibisin dediklerinin hic olmaz bazen olmaz dediklerinin oluverir zamani vardir belki kismetse sizede nasip olur insallah
esinizin durumu icin çakşır otu denedinizmi biz cok faydasini gorduk diyordumki hamileymissiniz allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

Back
X