benimde bebişim olsun

Taktikyok

Umut et
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
186
9
46
merhaba arkadaşlar ben 21 yaşındayım eşim 28 yaşında bende eşimde bende çocuk istiyoruz 6 aydır deniyoruz ama her ay hüsran :( doktora gittim bir problem yok dedi ve daha doğrusu zaten 1 yıl denemeden bir sorun var veya yok diyemem dedi ve bana adetim düzensiz olduğu için bana doğum kontrol hapı verdi ve ben bunu hiç kullanmadım hamile kalabilmek için sürekli neler yapabilirim diye araştırıyorum ve geçen yün yakı ile hamile kaldıklarını yazmışlar çok dikkatimi çekti ve tamamını okudum adet olduktan sonra beline yapıştırdıkları yakıyı 2 gün hiç çıkartmadan bekletiyolarmış o şekilde hamile kalanlar olmuş bana bu konuda yardım edebilecek yada bu şekilde hamile kalan arkadaşlar varsa nasıl kullandıklarını yazabilirler mi acep

canim merhaba, bizde 3aydir deniyoruz. sonuc negatif, bu ay esim sperm testi yaptirmayi dusunuyor. sen muayene oldum diyorsun fakat esinde oldumu. eger olmadiysa üroloji polikiligine cikip sperm testi yaptirsin. erkeklerinde muayeneden gecjmesi gerekirmis. birde bu yaki olayini duymadim ama ise yarayacagini sanmam, distan yapilan seyin faydasi olurmu bilmem. sogan suyu deneyenler cok, birde eslerine keci boynuzunu kaynatip suyunu iciriyorlar. bende esime keci boynuzu aldim suyunu icemedi ama kendisini 1haftadir tuketiyor. bu ayda ovulasyon gunumu bekliyorum ama fena grip oldum ilac iciyorum. hayirlisi herkese nasip etsin yani sira bizlerde canim.

pelincim eşim muane olmayı kabul etmiyordu şimdi şimdi tamam demeye başladı kesinlikle en yakın zamanda tekrar birlikte gidicez yakı olayıda bi zararı olmaz denemek istiyorum hamile kalan varmış sıcak tututuğu için belini yumurta daha kolay çatlayıp dölleniyormuş diye okumuştum denemekten zarar gelmez belkide vesile olur artık çok kafaya takmaya başladım canım ya çok üzülüyorum sen ne zamandır evlisin kaç yaşındasın

Canım, benim evleneli 2 yıl 5 ay olmuş. 33 yaşıma yeni girdim. Sen benden daha küçüksün, sanslısın. Yakıyı ben daha önce belim ağrıyordu onun için takmıştım ama yakmasına dayanamayıp 5 dk içinde çıkarmıştım. İnşallah yakının faydası olur. dediğin gibi dene denemekte fayda var. Ama eşinin test için ikna olmasına sevindim. Bakalım benim eşimde işinden fırsat bulursa, pazartesi gitmeyi düşünüyor. Onlar içinde zor sperm testi vermek ama ne yapalım bayanlar daha çok çabalıyor. Onlarda bir kere test vermiş çok mu? Biz oraya varana kadar ne muayenelerden geçiyoruz, hemde, çekine çekine - utana sıkıla. Sabır canım, bol dua et. Allahım sağlıklı bir evlat bizlerede verecek gör bak burada paylaşımınıda nasip edecektir.

Son düzenleme:
Pelincim bol bol dua ediyorum etmeyede devam edicem senin icin de tüm anne olmak isteyenler için Allahım bi gün bizlere de misss kokulu evlat vericektir kalpten inanıyorum

Benimde 6 ay oldu olmayalı bu ay dr yumurta takibi yapacak bakalım inşallah bizede nasip olur canım bende çok hasretle bekliyorum

yaki tarzinda canini yakicak seylere gerek yok ovulasyon testi kullaniyormusun kullanmiyor isen tavsiye ederim...bal tarcin corek otunuda deneyebilirsin gercekten ise yariyor sogan incir tarsi kulrlerlede hamile kalan cok var

bu gün hastalandım yarın yada öbürgün doktora gitmeyi planlıyorum bakalım ne olucak ne diyicek ovulsyon testinide almayı düşündüm ama ilk muane olmak istyrm çok teşekkür ederim önerdiğiniz için bu kandil gecesi yüce Rabbim her isteyene evlat sahibi olmayı nasip eylesin biri bebek varmı dediği zaman o kadar çok üzülüyorum ki sonrada nasip diyorum ama ağzım diyo inanınki içim içimi yiyo acaba neden ne gibi sorun var diye

Arkadaşlar inşallah hepinizin dilekleri kabul olurda hamile kalırsınız... bende 2bucuk 3 yıldır bebeğim olsun istiyorum ama olmadı, Avusturya'da yaşıyorum, burda gitmediğim doktor kalmadı ama hepside sorun yok dedi, en son 1 yıl önce gittiğim bi doktor kis olduğunu söyledi şaşırdım. Neden öncekiler birşey dememişti diye dediği hapları kullandım kis gitti dedi gene olmadı sonra gene değiştirdim doktoru bu seferki hap verdi iki çeşit, 1 ay dediği günlerde kullandım ve bir haftadır günlük yumurta takibi yapıyor ama yumurtalık larim büyümüyormuş yarın son kez bakacak ve sonra hastaneye gönderecek, iğne terapisi görmemi söyledi, eğer oda fayda etmezse yumurtaliklari delelim ameliyat ile dedi tabii ben çok korktum ameliyatı araştırdım hiçte sağlıklı olmadığını okudum çoğunlukla. İğne terapisi olup fayda göstermezse Türkiye ye gitmeyi düşünüyorum doktor araştırıyorum, eğer istanbuk veya ankarada varsa tavsiye ede biteceğiniz çok sevinirim. Ben buldum gerçi seval Taşdemir diye bi uzman doktor olumlu okudum hep ama önerilere sevinirim kıyaslamak için.

Ben bunları eşimden başka kimseye güvenip anlatamadım, yani hep içime attım. Psikolojim iyice alt üst oldu, kendimi eksik hissediyorum. Eşimde şimdi ye kadar bu konuda birşey dememişti, hatta biz severek evlendik yıllar önce birkere "çocuğum olmazsa diye çok korkuyorum" demiştim, Eşimde bana "olmazsa Allah'tan geliyor deriz olsun" demiş hatta ben ne yaparsın o zaman diye sorduğumda da "seni kucağıma alır seni çok sevdiğimi söylerim sana" demişti. Bugün de bi kavgamiz oldu, eşim bana "kadın olupta bi çocuk doğuramadin" dedi, kafamdan kaynar sular aktı beynim durdu öyle Ağlıyorum kendiside girdi yattı dönüp bakmadı bile. Ya ben çok kötü oldum, hayatta beklemezdim ondan. Kimseye birşey diyemiyorum, içim içimi yiyor, canım nasıl yanıyor anlatamam. Demek böyle düşünüyormuş, birşey demiyormuş. Tr de gidip geliyim, ümitsiz olursam ayrılıp eşimin kendine ona çocuk vere bilecek birine bakması için özgür bırakacağım, benim çilemi ona çektirmeyeceğim. Çok kötü cok yalnızım ben yaaa :((

sen neden kötü hissediyorsun ki bırak o hissetsin tek çocuk sahibi olmayan siz değilsiniz. onu özgür bırakıcam diyosun. bende bu sözleri söyledi diye değil herşeyin allahtan geldiğine inanmayan biri olduğu için bırakacaksan bırak. rabbim vermedikten sonra ona mı kamış bu lafı söylemek yada tövbe haşa bunu sorgulamak. bende senin ona yapacağı en güzel iyilik biraz diniyle bütünleşsin araştırsın okusun biraz belki farkına varır o zman herşeyin allahtan geldiğine. RABBİM OL DERSE OLUR. hiç kendini üzme sadece dua et kocan imana gelsin.

Brunette, normalde bunları bana kendisi söylerdi anlamadım bugün sinirle öyle Söyledi, demekki içinde öyle geçiyor muşta söylemiyor muş. Ben kendimi kötü hissediyorum çünkü zaten eksik hissediyordum kendimi, onun dışında ben eşimle 3 yıldır evliyim ama 8 yıllık ilişkimiz var, neler yapmadık evliliğe aileleri ikna ede bilmek için ve şimdi bana yüzüme bu sözleri söyledi, çok yandı canım. İnsan o kadar yaşanmış lıklardan sinra bunları duymaya nasıl katlana bilirki?

merhaba arkadaşlar ben 21 yaşındayım eşim 28 yaşında bende eşimde bende çocuk istiyoruz 6 aydır deniyoruz ama her ay hüsran :( doktora gittim bir problem yok dedi ve daha doğrusu zaten 1 yıl denemeden bir sorun var veya yok diyemem dedi ve bana adetim düzensiz olduğu için bana doğum kontrol hapı verdi ve ben bunu hiç kullanmadım hamile kalabilmek için sürekli neler yapabilirim diye araştırıyorum ve geçen yün yakı ile hamile kaldıklarını yazmışlar çok dikkatimi çekti ve tamamını okudum adet olduktan sonra beline yapıştırdıkları yakıyı 2 gün hiç çıkartmadan bekletiyolarmış o şekilde hamile kalanlar olmuş bana bu konuda yardım edebilecek yada bu şekilde hamile kalan arkadaşlar varsa nasıl kullandıklarını yazabilirler mi acep

benimde eşim 2 ben 21 yaşındayım :)
bizde düşünüyoruz çocuk 3 aydır deniyoruz ama henüz yok. doktorum bana istersen eşinle gel sperm testi yapalm ona dedi ama ben bikaç ay daha deniyim olmazsa getiririm dedim.sizin de bayağı olmş.bence götür eşini canım. İnşallah sanada banada daha doğrusu tüm isteyenlere Allahım bi çocuk bağışlar :)

benimde eşim 2 ben 21 yaşındayım :)
bizde düşünüyoruz çocuk 3 aydır deniyoruz ama henüz yok. doktorum bana istersen eşinle gel sperm testi yapalm ona dedi ama ben bikaç ay daha deniyim olmazsa getiririm dedim.sizin de bayağı olmş.bence götür eşini canım. İnşallah sanada banada daha doğrusu tüm isteyenlere Allahım bi çocuk bağışlar :)

eşim 28 yazacaktım canım pardon.

eşini herkesden iyi sen tanırssın. söylediği söz ağır bi söz ama sen kocanı bildiğin için ona göre yorum yapabilirsin. ama lütfen kendini eksik hissetme sonuçta sen ne yaparsan yap allah izin vermedikçe olmayacak. kendini boşuna yıpratma stres yapma. bunları demesi kolay biliyorum ama bende yapıyorum bu aralar. stres illaki yapıyo insan ama sonuçta demekki daha zamanı var diyorum bekliyorum. beklemekten ve dua etmekten başka yapacak bişi yok yani cnm o yüzden kendini üzüpte hırpalama.

eşini herkesden iyi sen tanırssın. söylediği söz ağır bi söz ama sen kocanı bildiğin için ona göre yorum yapabilirsin. ama lütfen kendini eksik hissetme sonuçta sen ne yaparsan yap allah izin vermedikçe olmayacak. kendini boşuna yıpratma stres yapma. bunları demesi kolay biliyorum ama bende yapıyorum bu aralar. stres illaki yapıyo insan ama sonuçta demekki daha zamanı var diyorum bekliyorum. beklemekten ve dua etmekten başka yapacak bişi yok yani cnm o yüzden kendini üzüpte hırpalama.

diyorum, inan hep Allah'tan geliyor rabbim hayirli vakti bekliyordur belkide hayirli degildir ondan vermiyordur diyorum, ama ne Kadar istemesemde bunlar beni avutmuyor Rabbim affetsin ama üzülmeden edemiyorum. tek tesellim esimin anlayisli olmasiydi, ama ondada yanilmissim, artik oda yok :58:

RABBİM NE EYLERSE GÜZEL EYLER dua ediyorum çok dua ediyorum bazen kuzenimle dertleşiyoruz oda üzülme ya dah 6 aydır deniyonuz ha deyince olmuyo diyo bende orda onun yanında aaa tabiykide diyorum ama içim içimi yiyo ALLAH'ım biliyo ya kuldan saklama gereyi duyuyorum kusurlu gibi görüyorum kendimi offf eşimde pek sıkbogaz etmiyo üzülme olur diyo ama detaylı bir şekilde daha hç konuşmadık ALLAHIM KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN

Son düzenleme:
RABBİM NE EYLERSE GÜZEL EYLER dua ediyorum çok dua ediyorum bazen kuzenimle dertleşiyoruz oda üzülme ya dah 6 aydır deniyonuz ha deyince olmuyo diyo bende orda onun yanında aaa tabiykide diyorum ama içim içimi yiyo ALLAH'ım biliyo ya kuldan saklama gereyi duyuyorum kusurlu gibi görüyorum kendimi offf eşimde pek sıkbogaz etmiyo üzülme olur diyo ama detaylı bir şekilde daha hç konuşmadık ALLAHIM KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN

ihmal etme canim, git doktora incelettir. bendeki kisti kimse görmemis, aylarca sadece onun gitmesi icin ugrastim. Rabbim insallah sorunsuz bi bebis verir sana, ama genede ihmal etmemek gerekiyor bence ;(

ben dün arkadaşımın, yan komşumun ve alt komşumun hamile olduğunu öğrendim, ve 3üde 5 haftalıkmışş. şaka gibi. sanki benim gözüme gözüme sokuyolar yaaaaa :( sıra bende :) yola devammmmm pes etmeyin arkadaşlar bizde evli mutlu çcuklu olcaz inşallahhhh :16:

ihmal etme canim, git doktora incelettir. bendeki kisti kimse görmemis, aylarca sadece onun gitmesi icin ugrastim. Rabbim insallah sorunsuz bi bebis verir sana, ama genede ihmal etmemek gerekiyor bence ;(

esmer, aynen valla, sevinclede söylüyorlar bende seviniyorum mecbur, hele insanin ablasi arayip hamileyim diyince gelde sevinme, sonrada oturup agliyorum :( :50:

Back
X