- Konu Sahibi mondschein87
okadar okadar mutsuzumki sanki hayatin sonu geldi benim icin, 4 yillik evliyim, ilk 2,5 yil bebek istemedik sonra zamani geldi diye düsündük ve biz istedikden 3-4 ay sonra hamile kaldim, tam bir sene önce ve neyazikki bebegimi göremeden kanamayla düsük yaptim ve kürtaj olmak zorunda kaldim...oysa okadar cok beklemisdimki hamile olmayi... aradan 6 ay sonra tekrar hamile kaldim ve yine aynisi yine düsük yaptim... ve suan 1,5 senedir bebek icin ugrasiyoruz... her yedigim lokmada aklimda, kendimi okadar kötü hisediyorumki benden sonra evlenenler bile dogurdular... o kadar üzülüyorumki ve bunu kimse bilmiyor icimde yasadiklarimi kimse bilmiyor..ALLAHIM saglikli, hayirli evlat versin diyorum hep ama kendime söz geciremiyorum, sanki hic bebegim olmicakmis gibi, kafamdan okadar cok sey geciyorki ya sagliksiz olursa diyorum...cildiricam kafayi yicem belkide bu benim sinavim ama dayanmasi cokkkkk zorrrrr.... sizlerden hic degilse ufak bir dua bekliyorum kendi adima... ALLAHIM hepinizden razi olsun...ALLAHA emanet olun...