• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benimde bi bebegim olsun artik.........

mondschein87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2011
62
0
36
Almanya
okadar okadar mutsuzumki sanki hayatin sonu geldi benim icin, 4 yillik evliyim, ilk 2,5 yil bebek istemedik sonra zamani geldi diye düsündük ve biz istedikden 3-4 ay sonra hamile kaldim, tam bir sene önce ve neyazikki bebegimi göremeden kanamayla düsük yaptim ve kürtaj olmak zorunda kaldim...oysa okadar cok beklemisdimki hamile olmayi... aradan 6 ay sonra tekrar hamile kaldim ve yine aynisi yine düsük yaptim... ve suan 1,5 senedir bebek icin ugrasiyoruz... her yedigim lokmada aklimda, kendimi okadar kötü hisediyorumki benden sonra evlenenler bile dogurdular... o kadar üzülüyorumki ve bunu kimse bilmiyor icimde yasadiklarimi kimse bilmiyor..ALLAHIM saglikli, hayirli evlat versin diyorum hep ama kendime söz geciremiyorum, sanki hic bebegim olmicakmis gibi, kafamdan okadar cok sey geciyorki ya sagliksiz olursa diyorum...cildiricam kafayi yicem belkide bu benim sinavim ama dayanmasi cokkkkk zorrrrr.... sizlerden hic degilse ufak bir dua bekliyorum kendi adima... ALLAHIM hepinizden razi olsun...ALLAHA emanet olun...

canım inşallah rabbim gönlüne göre versin..bende istiyorum bebek 2 yıllık evliyim,8 aydır istiyorum,tık yok,hiç gebelik yaşamadım..rabbim daha fazla bekletmeden verir inşallah hepimize..vardır bunda da bi hayır demekten başka çare yok..rabbim aynı acıları tekrar yaşatmasın sana ve herkese:16:

okadar okadar mutsuzumki sanki hayatin sonu geldi benim icin, 4 yillik evliyim, ilk 2,5 yil bebek istemedik sonra zamani geldi diye düsündük ve biz istedikden 3-4 ay sonra hamile kaldim, tam bir sene önce ve neyazikki bebegimi göremeden kanamayla düsük yaptim ve kürtaj olmak zorunda kaldim...oysa okadar cok beklemisdimki hamile olmayi... aradan 6 ay sonra tekrar hamile kaldim ve yine aynisi yine düsük yaptim... ve suan 1,5 senedir bebek icin ugrasiyoruz... her yedigim lokmada aklimda, kendimi okadar kötü hisediyorumki benden sonra evlenenler bile dogurdular... o kadar üzülüyorumki ve bunu kimse bilmiyor icimde yasadiklarimi kimse bilmiyor..ALLAHIM saglikli, hayirli evlat versin diyorum hep ama kendime söz geciremiyorum, sanki hic bebegim olmicakmis gibi, kafamdan okadar cok sey geciyorki ya sagliksiz olursa diyorum...cildiricam kafayi yicem belkide bu benim sinavim ama dayanmasi cokkkkk zorrrrr.... sizlerden hic degilse ufak bir dua bekliyorum kendi adima... ALLAHIM hepinizden razi olsun...ALLAHA emanet olun...

tekrarlayan düşüklerde genetik kanda pıhtılaşma testini yaptırmanızı tavsiye ederim eğer böyle bi problem varsa kansulandırıcı iğnelerle sağlıklı doğum yapabilirisiniz

Canım RABBİM hayırlısıyla sağ salim bir bebek nasip etsin sana..
Herşeyin hayırlısı..
Vakit ne zamansa, o zaman olacak, ondan ötesi yok..
Sen moralini yüksek tut, ALLAH'A dua et hayırlısıyla, sağlıklı olsun diye..Bende ediyorum senin için..
Kurban Olduğum ALLAH'IM İsteyen Herkese Hayırlısı İle Versin..
Amiyn..

tekrarlayan düşüklerde genetik kanda pıhtılaşma testini yaptırmanızı tavsiye ederim eğer böyle bi problem varsa kansulandırıcı iğnelerle sağlıklı doğum yapabilirisiniz
ben de aynı şeyi söyleyecektim.
Arkadaşım aynı sizin gibi 2 defa düşük yaptı. Doktoru bu testi yaptırmış ve düşük nedeninin bu olduğu anlaşılmış.
Şuanda tekrar bebek istiyorlar. Hamile kaldığı anda tedavisi başlayacak ve inşallah sağlıklı bir doğum yapacak.

Yaşadıklarınız zor,neler hissettiğinizi tahmin bile edemem, çünkü hiç başıma gelmedi. Ama şunu düşünün; tıp o kadar ilerledi ki, hiç çocuğun olmaz denen insanlar bile çocuk sahibi olabiliyorlar artık. Ümidinizi yitirip, karamsar olmayın lütfen. İnsan psikolojisi tüm vücudu etkiliyor unutmamak lazım. Bir sürü tedavi yöntemi var, bir sürü önlem var. Hamile kalamayan insanlar bile çeşitli yöntemlerle hamile kalabiliyorlar. Sizin hamile kalamama gibi bir sorununuz yok en azından. Yapacağınız tek şey sıkı bir doktor kontrolünde kalmak ve düşük yapmanızın nedenlerinin bulunması.

Biz de çocuk istiyoruz ama benim ezelden beri gelen bir adet düzensizliği problemim var. Bu ay 20 gün gecikti mesela. Hormon testi yaptırmak için adetimi bekliyorum. Bazen ben de umutsuzluğa kapılıyorum ama sonra diyorum ki, pes edip karamsarlığa bürünmek bana bir şey kazandırmayacağı gibi, bir de kaybettirecek. Ben de isterdim herkes gibi günü gününe adet olayım, yumurtlama günüm diye bir şeyim olsun, eşimin ceketi üstüme düşünce hamile kalayım ama herkes düzenli işleyen bir sisteme sahip değil, ne yapalım? Diğerlerinden daha fazla uğraşmamız gerekecek belki ama hepsi güzel neticelenecek bir amaç için. O yüzden kötü düşünceleri uzaklaştırın aklınızdan, savaşmaya devam.

ilk yapmanız gereken olumsuz düşüncelerden uzaklaşmak..olumsuz düşünceler maalesef olumsuzluklara davetiye çıkarıyor..öncelikle kendinizi iyi hissedin,bebeğim olacak hakkımızda hangi günü hayırlı kılıyorsa o zaman olacak diye telkinde bulunun..çaresizliğe düşmeyin..Allahım sizede hayırlısıyla bebek sahibi olmanızı nasip etsin..

canım çok uzuldum yanı senın yerınde olmadıgım ıcın sadece onerıde bulunabılırım oyalanıcak bır seyler bul bence kendıne hem bu sekılde belkı bıraz olsun olumsuz dusuncelerden uzaklasırsın allah sana dogru zamanda hayırlı bır evlat versın ınsallah...

kan pıhtılaşması ve eşinin sperm dna hasar testi taptırmasında fayda var eğer sende bişi çıkmazsa sorun eşinde olabilir

hepinize ayri ayri tsk ederim bu güzel msjlariniz icin, bi nebzede olsa insanin ici rahatliyor...ben genetik testi kan pihtisi testini ve hormontestini yaptirdim sükür bisey cikmadi Rabbim ol derse ol bunu okadar iyi biliyorumki iste sabir etmek okadar yakiyorki canimi. ALLAHIM benimle birlikte tüm isteyenlere versin insallah en kisa zamanda...

Back
X