• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benimde bi derdim var :(

_mavideniz_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
320
165
133
Herkeze Selam,
benimde bi derdim var icimi bi dökmek istiyorum...
Ben cok cekingen bi kizim bundan cok nefret ediyorum ama malesef öyle.... Benim hic erkek arkadasim olmadi ve 25 yasindayim ailem öyle tutucu bi aile deil aslinda ama kimseyle tanisamam benden kaynaklaniyor sanirim buarada ben almanyada dogup büyüdüm ve orda yasiyorum...
Bundan iki önce falan bi arkadasim birinin beni görüp begendigini benle tanismak istedigini söyledi ama iste facebookdan falan bakdim peki olur dedim... sonra faceden yazismaya basladik sonra sms falan ve en sonra bi cafede bulustuk bana görede cok güzel gecmisti konusmalarindan falan benden hoslandi diye düsünmüstüm... tanismadan sonraki 2 gün daha mesajlastik ama sonra hic ses soluk cikmadi ondan...
suan 3 hafta falan oldu facebook da online ama hic yazmiyor ben malesef hep onu düsünüyorum rüyamda bile artik o var ne yapcam bilmiyorum kimseyede anlatamiyorum offf kizlar bana yardim edin ne yapmam gerektigini bilmiyorum :50:

bence hiç sallama onu canım.. iyi geçti buluşma diyosun... 1,2 gün sonra da tekrar msjlaşmıssınız. o mesajları o atıp sonra tamamen iletişimi kestiyse salla bence. belliki dengesiz bi arkadaş kendisi.... ama o msjları sen attıysan sana ilgisi olmayabilir. erkeklerin aklından geçeni okumak zor olsa bile yaptıkları kısa ve nettir. aramayan erkek aranmaz... bence öyle bir kural getir kendine. başka şeylerle ilgilen..

"aramayan ertkek aranmaz" haklisin aramakda istemiyorum zaten amaa aklimdan cikmiyor iste ben aslinda cok akli basinda biriyim diye biliyorum ama suan ne yapacami bilmiyorum bi sekilde kafamdam atmam gerekiyor sanirim zamanla olacak oda umarim zaman cabuk gecer :44::44:

yine ben :17: önce yazdigim gibi zamanla kafamdan cikartirim diyordum biraz olsunda okadar düsünmüyordum onu kafami baska seylerle mesgul ediyordum ama Cumartesi günü yani mekanda karsilastik ben kuzenlerimle kardesimle gitmistim türkü gecesi vardi oda ayni sekilde kardesi kuzenleriyle gelmisti... onu gördümde kendimi en baska cok kötü hissettim ordan hemen cikmak istedim ama kimseye birsey diyemedim icin oturmak zorunda kaldim.... o benim yan tarafimda oturuyordu yani onun görüs alanindaydim arada baktiginida farkettim... ertesi günde kesin faceden falan yazar diye düsündüm veya ümit ettim ama hic kac gün gecti off hic umursamiyor beni :14: simdi yine sil bastan aklimdan hic cikmiyorum baska birsey düsünemez oldum :50:

Hımmm...
Kendinden emin değil sanırım bu arkadaş.
Yerinde olsam onu unutmaya çalışırdım.
Hatta faceden de silerdim ki o da beni göremesin diye.
Eğer ki pişmansa döner gelir bulur yok değilse de Allahım hep iyilerle karşılaştırsın der yoluma devam ederdim.

yine ben :17: önce yazdigim gibi zamanla kafamdan cikartirim diyordum biraz olsunda okadar düsünmüyordum onu kafami baska seylerle mesgul ediyordum ama Cumartesi günü yani mekanda karsilastik ben kuzenlerimle kardesimle gitmistim türkü gecesi vardi oda ayni sekilde kardesi kuzenleriyle gelmisti... onu gördümde kendimi en baska cok kötü hissettim ordan hemen cikmak istedim ama kimseye birsey diyemedim icin oturmak zorunda kaldim.... o benim yan tarafimda oturuyordu yani onun görüs alanindaydim arada baktiginida farkettim... ertesi günde kesin faceden falan yazar diye düsündüm veya ümit ettim ama hic kac gün gecti off hic umursamiyor beni :14: simdi yine sil bastan aklimdan hic cikmiyorum baska birsey düsünemez oldum :50:
Kendini fazla kaptırmışsın 1-2 görüşmeyle.
Karşıdaki belli ki seni istemiyor.
Belki de şimdiye kadar hiç erkek arkadaşın olmadığından dolayı ona karşı hissettiklerini çok yoğun yaşıyorsun.
Facebook'tan silerdim ben senin yerinde olsam.
En azından sesini soluğunu kesmeden iyi bir dille açıklaması gerekirdi bir daha görüşmek istemediğini.
Böyle yaparak ucu açık davranıyor.
Yedek konumuna sokma kendini bence.

Kendini fazla kaptırmışsın 1-2 görüşmeyle.
Karşıdaki belli ki seni istemiyor.
Belki de şimdiye kadar hiç erkek arkadaşın olmadığından dolayı ona karşı hissettiklerini çok yoğun yaşıyorsun.
Facebook'tan silerdim ben senin yerinde olsam.
En azından sesini soluğunu kesmeden iyi bir dille açıklaması gerekirdi bir daha görüşmek istemediğini.
Böyle yaparak ucu açık davranıyor.
Yedek konumuna sokma kendini bence.

cok haklisin kendimi cok fazla kaptirdim bende farkindayim... evet sanirim hic erkek arkadasim olmadigi icin böyle hissediyorum kendimi....
tavsiyeleriniz icin tsk ederim silmem gerekiyor onu...

bencede face inden sil canım asıl o zaman gerçek düşüncesi ortaya çıkcak bence... bakalım ne oldu neden sildin diyecek mi? bencede ucu açık davranarak seni yedekte tutuyo ama sen onu sil gitsin onun senin hayatında çokta önemli bi kayıp olmadığını görsün :34:

Back
X