benimde bir derdim var

yıllar evvel üniv.zamanında tanıştım sevdim eşimi evlendik bir kızım oldu 1999 da ise şiddetli geçimsizlikten ayrıldık yaş küçük olunca evlilik degil evçilik oyunu oynadık resmen bu süre zarfında çalıştım kızım 21 yaşında üniverstede okuyor küçükken asla evlenmem dedim şimdi kızım büyüdü ve aralarda evlen anne sende artık mutlu ol diyor yaşım 42 aralarda istemiyor degilim çünki ben 1.5 sene evli kaldım ama korkularımda var hoş bir birlikteliğim yok çokta sosyal biri degilim yaşamım ev iş arası geciyor evlenmek için sosyal cevre şart yakınlarım spor salonuna yazıl yada gönüllü vakıflarına yazıl diyorlar dahası yaş alıncada korkularda olmuyor degil yeni biriyle tanış hayatına al bunca zamandır annemle yaşıyoruz ama yalnızım annem ben kızım 3 bayan eşime iyi bir eş olabilirmiyim korkularııda ama yalnızlıkta cok zor kızım küçükken hissetmiyordum ama şimdi yaş aldıkca oda arkadaşlarıyla takıldıkca annemde 84 yaşında yalnızlık inanın cok vuruyor...bana ne önerirsiniz
Bende ayni sizin gibiyim. Babam var 84 yasinda. Oglum 22 yasinda. Ben 46 ucumuz gecinip gidiyoruz. Ben korkuyorum evlilikten.

şu aralar duygusalım nedense aglıyarak okudum inş inş ve varolun inş hepimiz mutlu olalım halen kızımdan utanmıyor degilim nasıl olurlarım yok degil inş rabbim banada hayırlı bir yuva nasip eder.
Yaaa aglamayin lütfen:KK68: ben kızınızın yerinde olsaydım siz evlenince çok mutlu olurdum, eminim o da öyle düşünüyor ki destek oluyor size. Kalbinize eş bulunca yeniden doğmuş gibi olacaksınız bence. Artık dinlenme,gezme,yeni yerler görme,Mutlu olma zamanı sizin için. Bunu da yalnız yapmayın bi can yoldasiyla yapın, eminim çok çok güzel günler sizi bekliyor.fedakar bi annesiniz,yorucu bi hayatın karşılığını alacaksınız inşallah :KK200:

Bende ayni sizin gibiyim. Babam var 84 yasinda. Oglum 22 yasinda. Ben 46 ucumuz gecinip gidiyoruz. Ben korkuyorum evlilikten.
allah sizede bana da hayırlı yazgılar yassın sizi en ii ben anlarım hem anne olmak hem baba olmak hem evlat olmak rabbim biz gibi olan herkeze güzel yazgılar yassın

Yaaa aglamayin lütfen:KK68: ben kızınızın yerinde olsaydım siz evlenince çok mutlu olurdum, eminim o da öyle düşünüyor ki destek oluyor size. Kalbinize eş bulunca yeniden doğmuş gibi olacaksınız bence. Artık dinlenme,gezme,yeni yerler görme,Mutlu olma zamanı sizin için. Bunu da yalnız yapmayın bi can yoldasiyla yapın, eminim çok çok güzel günler sizi bekliyor.fedakar bi annesiniz,yorucu bi hayatın karşılığını alacaksınız inşallah :KK200:
:)inş inşş cok tşk ederim güzel temennileriniz ve dahası beni cesaretlendiğiniz için varolun:)

Oncelikle korkularinizi bir kenara birakip cesur olun. Mutsuz bir evlilik yapmis olmaniz sizi potansiyel kotu es yapmaz.

Ev-is mekigini de birakin, renklendirin biraz hayatinizi.

Yasi falan gecin. Mutlulugun yasi mi var?

Her sey gonlunuzce olur umarim. :)

Oncelikle korkularinizi bir kenara birakip cesur olun. Mutsuz bir evlilik yapmis olmaniz sizi potansiyel kotu es yapmaz.

Ev-is mekigini de birakin, renklendirin biraz hayatinizi.

Yasi falan gecin. Mutlulugun yasi mi var?

Her sey gonlunuzce olur umarim. :)
amin inş evet sanırım ilk yapmam gereken şu korkuları artık üzerimden çıkarmak çok haklısınız :)

Yalnızlık Allaha mahsus.En doğal hakkınız yaşamınızda tutacak sıcak bir el aramak.Üstelik hiç tadamamışsınız bu duyguları gibi bir şey.Sosyalleşmeye çalışın.Arkadaşlarınızla dışarı çıkın.Oturduğunuz yerden kısmet ayağa gelmez.Gerçi kısmet bu belli mi olur.Belki oturduğunuz yerdende ayağınıza gelir:)İnşallah gönlünüzden geçeni ömrünüze yazar rabbim.

Yalnızlık Allaha mahsus.En doğal hakkınız yaşamınızda tutacak sıcak bir el aramak.Üstelik hiç tadamamışsınız bu duyguları gibi bir şey.Sosyalleşmeye çalışın.Arkadaşlarınızla dışarı çıkın.Oturduğunuz yerden kısmet ayağa gelmez.Gerçi kısmet bu belli mi olur.Belki oturduğunuz yerdende ayağınıza gelir:)İnşallah gönlünüzden geçeni ömrünüze yazar rabbim.
allahım razı olsun evet kısmetin nerde nasıl gelecegi hiç belli olmaz sonuna kadar katılıyorum rabbim güzel yazgılar yassın hepimize:)

allah sizede bana da hayırlı yazgılar yassın sizi en ii ben anlarım hem anne olmak hem baba olmak hem evlat olmak rabbim biz gibi olan herkeze güzel yazgılar yassın
Amin canim amin. Allah evlatlarimizi hayirli evlat hayir eylesin. Bazen babama takilirim sen benim buyuk oglumsun diye. Etrafim evlen diyorda. Babam nolacak oglum nolacak. Hayatta yapamam. Birde bu yastan sonra baska bir erkegin gonlunu yapmayla ugrasamam gibi geliyor. Kaldiramam yani.

Sosyal biri değilim diyorsunuz tamam ama işten kalan zamanlarda tatillere gidebilirsiniz.
Ayrıca sizin yaşınızdaki insanlar ki gençsiniz daha doğa yürüyüsü turlarına katılıyorlar.
Günlük hatalık turlar var onlara katılabilirsiniz.
Daha gençsiniz sizin su an gezmeniz eglenmeniz lazım 20 sene sonra bunları yapamazsınız.

Gelecekte bende bundan pişman olmaktan korkuyorum. 1.5 sene evli kaldım bende 24 yaşında boşandım 6 senedir ayrıyız 6 yaşında bir oğlum var.
Yalnız büyütmem lazım diyorum sonra dönüp 45 yaşına geldiğimde pişman olmaktan korkuyorum.
Sizin artık bir engeliniz yok ama:) Denemeden bilemezsiniz evliliği tekrar.
Bence gayette güzel olur.
Ev iş arası zor yalnız kısmet gelip evde de bulur denir ama ben pek inanmıyorum buna sosyal hayata açılın.

Kucuk yasta yaptiginiz evlilikten hic bir sey anlamamissiniz.Yasiniz 42 olgun bir yastasiniz.Bence hayirli bir kismet cikarsa, sizinde iciniz isinirsa , mantikli ve cok guzel bir evliliginiz olabilir.Hakkinizda hayirlisi olsun.

işte adayım yok o da nasıl olur bilmiyorum hayatın paylaştıkca güzelleşecegine inanıyorum inş hayırlısını rabbim nasip eyler
Kızınızda bir hayat kuracak tabi eşiyle. Sizinde hakkınız var tabi ki neden yalnız kalacaksınız. annem 55 yaşında keşke bulsa kafasına göre birini ama istek yok onda da.
Resim atölyeleri, bilgisayar kursu falan düşündünüz mü hiç.
Siz aktif olun bir de tabi arkadaşın dediği gibi kızım evlenmemi istiyor falan deyin hiç belli olmaz nerden çıkacağı kısmetin.
Hayırlısı olur inşallah :)

hakkınızda hayırlısı olsun. ınsallah karsınıza ıyı ve hayırlı bırı cıkar. bu devırde gercekten boyle bırını bulmak cok zor ama kısmet

siz istemediğiniz için şu an aday yok. hele bi bakınmaya başlayın bulursunuz illaki. 42 yaş ne genç ne yaşlı yani tam kendinizi bileceğiniz yaş bence.

Annem de sizin yaşınızda evlendi. Daha önce evlenmediği için ben çok pişmanım, keşke teşvik etseydim, öyle mutlu ki.. en azından hayatınıza birini almayı deneyin. Flört ettiğiniz kişiyle hemen nikah masasına oturacak değilsiniz. Duygularınızı uyandıracak biri çıkar umarım karşınıza...

Back
X