- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Bende ayni sizin gibiyim. Babam var 84 yasinda. Oglum 22 yasinda. Ben 46 ucumuz gecinip gidiyoruz. Ben korkuyorum evlilikten.yıllar evvel üniv.zamanında tanıştım sevdim eşimi evlendik bir kızım oldu 1999 da ise şiddetli geçimsizlikten ayrıldık yaş küçük olunca evlilik degil evçilik oyunu oynadık resmen bu süre zarfında çalıştım kızım 21 yaşında üniverstede okuyor küçükken asla evlenmem dedim şimdi kızım büyüdü ve aralarda evlen anne sende artık mutlu ol diyor yaşım 42 aralarda istemiyor degilim çünki ben 1.5 sene evli kaldım ama korkularımda var hoş bir birlikteliğim yok çokta sosyal biri degilim yaşamım ev iş arası geciyor evlenmek için sosyal cevre şart yakınlarım spor salonuna yazıl yada gönüllü vakıflarına yazıl diyorlar dahası yaş alıncada korkularda olmuyor degil yeni biriyle tanış hayatına al bunca zamandır annemle yaşıyoruz ama yalnızım annem ben kızım 3 bayan eşime iyi bir eş olabilirmiyim korkularııda ama yalnızlıkta cok zor kızım küçükken hissetmiyordum ama şimdi yaş aldıkca oda arkadaşlarıyla takıldıkca annemde 84 yaşında yalnızlık inanın cok vuruyor...bana ne önerirsiniz