Merhaba arkadaşlar benimde bir sorunum var yaşım 24 ama hayatımda şuana kadar 1 kişi oldu onunla dahi arkadaş gibiydik 4 ay bi süre gibi çıktık ama çoçuk bana dayanamadı ne yapıyorum bilmiyorum ama çok mu trip atıyorum yada çok mu mesafeliyim ortasını tutturamıyorum yada nasıl davranacağımı kestiremiyorum o kişiden sonra 2 tane kişiyle sadece sevgili dönemi deilde arkadaş olarak tanıma dönemi geçirdim ama onlarda ilk başta çok etkileniyolar sonra anlamadığım şekilde uzaklaşıyolar o 2 kişiden biriyle geçen cmartesi konuşmaya başladık yan tarafımdaki mağaazada çalışıyordu beni görmek için devamlı mağazaya bakardı neredeyse boynu kırılacak cinstendi 1 2 ay öyle bakıştık sonra ben faceden ekledim öyle bir 15 dk çay molamızda konuştuk onun değerlendirmesine göre daha uzun oturmalıydık bunu söyluyordu daha sonra ısrarla telimi istedi verdim ama çok nadir msjlaşıyorduk bende ilgi bekledim görmeyince bir gün boyunca işyerinde suratına bakmadım görsem bile yüzümü çevirdim ertesi gün yine konuşmaya başladık akşam oldu çoçuktan msj yok yüzüme bakmıyor beni görünce yolunu ceviriyor anlamadım bile beni görünce şeytanını görmüş gibi kaçıyor hayatında kimseyi istemediğini söyluyor ama 1 günde insan nasıl değişir ki bu kadar beni faceden de silmiş nedeninide söylemiyor napıcam bilmiyorum nedenini söylemediği içinde içim içimi yiyorum kendisi oğlak burcudur ne yapmam lazım yada nasıl davranacağımı bilmiyorum olmuyor yapamıyorum çok istiyorum elimi sıkıca tutan biri her zorlukta yanımda olacak biri ama yok olmuyor ne yapıosam
(( çok bunaldım artıkkkk yardımlarınızı bekliyorum ..