Saç Kesim Şekilleri Benimde derdim bu bu aralar yardım lütfen :(( Gebze kuaför önerisi

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Sevinayse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2012
223
9
48
Kocaeli
Evet arkadaşlar Gebze'de bob modeli yada Victoria Beckham modeli saçı iyi kesebilecek bir kuaför öneriniz var mı? Burada saç boyamakta ve kestirmekte çok facialar yaşadım maalesef. Yardımlarınızı esirgemeyin lütfen :(

Lütfen konularınızı uygun bölümlere açın.
Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

canım ben de Gebzedeyim .Sana önerebileceğim tek kuaför bence zühre kuaför.Havuzlu pasajın çıkışında Ondonun yanında yeri.Kesinlikle Zührenin eli pek marifetli .Memnun kalıcağından hiç şüphem yok.

canım ben de Gebzedeyim .Sana önerebileceğim tek kuaför bence zühre kuaför.Havuzlu pasajın çıkışında Ondonun yanında yeri.Kesinlikle Zührenin eli pek marifetli .Memnun kalıcağından hiç şüphem yok.

Canım çok çok teşekkür ederim ilgine. İnan Gebze'de sanırım gitmediğim birtek o kuaför kalmıştır. 5 yıl içerisinde saçlarımın başına gelmeyen kalmadı Gebze'de. En kısa zamanda deneyeceğim çok teşekkür ederim.

Canım çok teşekkür ederim. İlgilendin derdimle. Ama 3 seferdir gidiyorum. O bayanı hala bulamadım. Ne zaman gitsem burada değil. Ne zaman gelir belli değil diyorlar. Başka önerebileceğini kuaför yokmudur Gebze'de???

Canım allah senden razı olsun. Sonunda Gebze'de aradığım kuaförü buldum :) 5 senedir istediğim gibi kestiremediğim saçlarımı çok şükür istediğim gibi kestirebildim sonunda. Gerçi Zühre'ye ulaşabilmek biraz zaman aldı ama bence değdi :)

Canım allah senden razı olsun. Sonunda Gebze'de aradığım kuaförü buldum :) 5 senedir istediğim gibi kestiremediğim saçlarımı çok şükür istediğim gibi kestirebildim sonunda. Gerçi Zühre'ye ulaşabilmek biraz zaman aldı ama bence değdi :)

canım aslında çok sık orda olur ama hep olmadığı zamanlara mı denk geldin,bir daha gidince olmazsa arattır beni Leyla gönderdi dersen ilgilenir :34:

canım aslında çok sık orda olur ama hep olmadığı zamanlara mı denk geldin,bir daha gidince olmazsa arattır beni Leyla gönderdi dersen ilgilenir :34:

Tamam bir dahakine Leyla gönderdi derim. Gerçi yine ilgilendi dediğim gibi tam istediğim gibi oldu saçım. Tekrar teşekkür ederim :)

Back
X