• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimde derdim bu yemek temizlik sorunsalı

yeniuye01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2014
732
362
103
Merhaba çalışıyorum fibromiyalji hastasıyım. Çok çabuk yoruluyorum. Eve gelince yemek temizlik öyle bir gözümde büyüyor ki sormayın. Diyeceksiniz hafta sonu yap. Nerdeee aynen devam. Nasıl asarim bu sorunu ? Alt tarafı 2 kişiyiz. Bı yemek yapsam iki gün yeriz. Ama kolumu kaldirasim yok. Enerjinin kaybettim nereden bulurum
Şaka bu yana hiç gücüm kuvvetim yok. Nasıl enerjik olurum yemek temizlik isteği nasıl gelir

Temizlige kadin tutarsaniz size sadece yemek kalir temizlik olmadigi icin rahat yaparsiniz diye dusunuyorum.

Calisiyorsunuz belliki 15 gunde bir 80 90 tl verirsiniz.

Rahatsizliginizi bilmiyorumda bende cogu zaman sizin gibiydim.cozumu hizli olmakda buldum .eskiden bir dalip saatlerce yapiyordum.simdi hadi hizli hizli diyorum kendine hem cabuk bitiyor hem sanki yorulmuyorum.
Yesil cayi oneririm cok dinclestiritir.
Sigara icenlerde uyusukluk cok oluyor.
Gozunde buyuttugunde bastan kaybediyorsun.soyle dusun ne kadarini yaparsam kar dir de.

Böyle bi istek yok önce bunu kabullenin:) .Sonra madem rahatsızlığınız var. Yardımcı talep edin.Belli günlerde gelip temizliği halledebilir.Yemek konusunda ise kolay yemekler yapın basit pratik. Bir hafta sonu oturun eşinizle haftalık plan yapıp dolabın dondurucu bölümüne paketleyin yiyecekleri. Olmaz mı?

Arkadasin dedigi gibi onbesde kadintutmani oneririm en azindan yerler camlar temiz diyorsun.ha is hic bitmiyor o ayri

İyi olur aslında haklısınız tam gün ne kadar alırlar ki yarım günde olur belki salon 1 oda mutfak tuvalet var temizlenecek. Yarım gün yeterli mı çok büyük değil evim. Yatak odamı ve banyomu. Ben temizlerim sokmamak kimseyi

Rahatsizliginizi bilmiyorumda bende cogu zaman sizin gibiydim.cozumu hizli olmakda buldum .eskiden bir dalip saatlerce yapiyordum.simdi hadi hizli hizli diyorum kendine hem cabuk bitiyor hem sanki yorulmuyorum.
Yesil cayi oneririm cok dinclestiritir.
Sigara icenlerde uyusukluk cok oluyor.
Gozunde buyuttugunde bastan kaybediyorsun.soyle dusun ne kadarini yaparsam kar dir de.
Yumuşak doku romatizması. Sürekli yorgunluk ağrı vs var. Sigara icmiyorum. Kansızlık yok aksine kan fazlalığı var. Hacamat veya kan vereceğim belki iyi gelir

Böyle bi istek yok önce bunu kabullenin:) .Sonra madem rahatsızlığınız var. Yardımcı talep edin.Belli günlerde gelip temizliği halledebilir.Yemek konusunda ise kolay yemekler yapın basit pratik. Bir hafta sonu oturun eşinizle haftalık plan yapıp dolabın dondurucu bölümüne paketleyin yiyecekleri. Olmaz mı?
Dondurucu dolu ama benim halim yok. Kizmayin hiç içimden gelmiyor niyeyse

Yumuşak doku romatizması. Sürekli yorgunluk ağrı vs var. Sigara icmiyorum. Kansızlık yok aksine kan fazlalığı var. Hacamat veya kan vereceğim belki iyi gelir
Gecmis oldun canim.canim evin kucuk yarim gunde ohooo neker yapar.bende baslarda ben kendim yaparim kimseye yaptiramam diyordum wakka sonra alisiyorsun heryeri yaoiveriyor .cok iyi geliyor.alis buna

İyi olur aslında haklısınız tam gün ne kadar alırlar ki yarım günde olur belki salon 1 oda mutfak tuvalet var temizlenecek. Yarım gün yeterli mı çok büyük değil evim. Yatak odamı ve banyomu. Ben temizlerim sokmamak kimseyi
Cevremde alanlar yarim gun aliyor oglen 2 ye kadar falan sizin eve yarim gun yeter genelde dolap iclerini elletmiyorlar mutfagi ozellikle.
Yaptigi isler cam silmek halilari kaldirip evi elle silmek banyo temizlemek kapi silmek.Zaman zamanda duvar koltuk hali donusumlu sildiriyorlar.

Yarim gun 70 80 90 degisiyor burda.Sizin sehrinizde nasildir bilmem.

Bende de aynı dert. Odadan mutfağa gitmek, çarşıya pazara gitmek ölüm bana da. Hele bir de üzgünsem enerjinm sıfırlanıyor.

Antidepresanlar işe yarasa da ben kullanmayı tercih etmiyorum. Kendimi zorluyorum hareket etmeye. Kaslar ısındıkça açılıyorum .

Bir arkadaşım son 2 yuldır hacamat yaptırıyor 6 ayda bir. Çok faydasını gördüğünü söylüyor. İlaçları bıraktı.

Denemek lazım.

3+1 evime her hafta yarım gün yardımcı geliyor 60 tl

Yalnız banyoyu neden temizletmeyeceksiniz

Hadi yatak odası özel kimse girmesin diyenler var da banyoda ne var

Temizliğini yeterli bulmazsan bile o yaptıktan sonra tekrar yaparsın üstünden

Yemek de pratik ol

At düdüklüye yemeği otur yat yarım saat sonra aç ye

Eşin de pilavı halletsin o arada

Bende de aynı dert. Odadan mutfağa gitmek, çarşıya pazara gitmek ölüm bana da. Hele bir de üzgünsem enerjinm sıfırlanıyor.

Antidepresanlar işe yarasa da ben kullanmayı tercih etmiyorum. Kendimi zorluyorum hareket etmeye. Kaslar ısındıkça açılıyorum .

Bir arkadaşım son 2 yuldır hacamat yaptırıyor 6 ayda bir. Çok faydasını gördüğünü söylüyor. İlaçları bıraktı.

Denemek lazım.
Bende araştırıyorum güvenilir bir yer. Sağolasın

3+1 evime her hafta yarım gün yardımcı geliyor 60 tl

Yalnız banyoyu neden temizletmeyeceksiniz

Hadi yatak odası özel kimse girmesin diyenler var da banyoda ne var

Temizliğini yeterli bulmazsan bile o yaptıktan sonra tekrar yaparsın üstünden

Yemek de pratik ol

At düdüklüye yemeği otur yat yarım saat sonra aç ye

Eşin de pilavı halletsin o arada
Ne bileyim banyodan çekiniyorum ozelmis gibi geliyor
Düdüklüde hangi yemekler olur yeşil fasulye haricinde

Ne bileyim banyodan çekiniyorum ozelmis gibi geliyor