Benimde derdim bu:(

lorin88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
264
105
43
Kizlar merhaba herkese uzun zamandir takip ediyorum burayi ama yeni uye oldum ve ilk defa yaziyorum yanlis olursa kusura bakmayin iki ay sonra duğunum olacak ve yanak bolgemde gunes lekeleri var naptiysam gecmedi:( bana onereceginiz dugunde surebilecegim bi kapatici soylermisinz lutfennn esmerim bu arada

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar merhaba herkese uzun zamandir takip ediyorum burayi ama yeni uye oldum ve ilk defa yaziyorum yanlis olursa kusura bakmayin iki ay sonra duğunum olacak ve yanak bolgemde gunes lekeleri var naptiysam gecmedi:( bana onereceginiz dugunde surebilecegim bi kapatici soylermisinz lutfennn esmerim bu arada

Merhabalarrr ben de bu gunes lekelerinden az cekmedim oncelikle sakin ol cunku gecmeyecek lekeler degil
Ben artik moralimi bozduklarinda bir cilt hastaliklari uzmanına gorundum bana 1-2 ay guneste cok durmamami soyledi ve bebekleein kullandigi gunes kremlerinden yazdi eczaneye gidip aldim 1 ay duzenli kullandiktan sonra kabusum olan gunes lekelerinden eser kalmadı
Sana tavsiyem bir cilt hastaliklari uzmanina görün zira evde yapacağın maskeler daha da kotu etkileyebilir tecrübeyle sabit.

Canim gittim doktora iki krem verdi bana kullandim ama yok gecmiyo :(

Merhaba ben haftada üç gün yarım domatesin içine kıvamlı olacak şekilde un katıp yüzümde yirmi dakika tutuyorum.
İnanin beyaz tenli sayılırım ve lekelerim koyu kahve idi tamamen açildi.
Birde bir tatlı kaşığı yogurda bir çay kaşığı karbonat yapip onuda aynı süre ve gunlerde yapın.
Benim lekelerimi domatesli olan açmıştı.
İş yerimdekiler fondöten sürdüm sanmıştı.
Haftada üç derken birer gùn ara ile yaptım.
Ama siz içinden birini seçerek yapın cildiniz hırpalanmasın.Sevgiler...

bir tatlı kaşıgı yogurda bir çay kaşığı karbonat katıp karıştırın yüzünüzde 15 dkka filan kalsın yıkayın düzenli kullanırsanız rengin açıldıgını göreceksiniz allah mutlu etsin gemiş olsun :)

Cok tesekkur ederim deniycem ;) Rabbim herkesi mutlu etsinn insallah:)

Back
X