Kilcal damar icin dermaroller

sum23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
13
1
1
İstanbul
Arkadaşlar burnumun kenarinda belirgin kilcal damar catlamasi var. Naptiysam geciremedim. Lazer yapmaktan da korkuyorum acaba dermaroller deneyen oldu mu ? :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim de ciddi sıkıntılarım var kılcal damarlarla ilgili burun kenarlarım da yer yer yanaklarımda . lazer biliyorum ben de ama başka çözüm yolları bilen var mı acaba?

Ben yaptirdim ama kılcal damarlara bir etkisi olmadı. Onun haricinde cok faydasını gördüm. .

Ben dun doktora sordum lazeri. Kitabi olarak evet lazer iz birakir ama ben su ana kadar hastalarimds boyle bi sorunla karsilasmadim dedi :/

başka yaptıran var mı bende çok şikayetçiyim :( bizde genetik babamda amcamlarda felan da var yüzlerinde de hemde sadece burun kenarları değil.

Benim de annemde kardeslerimde var ama nerdeyse yok denecek kadar az benim nolduysa artik :/ dermarolleri denemeye de korkuyorum bilmiyorum ne yapmali :(

Benim kirmizi, silvilceden kalma bir izim vardi yüzümde. Dermarollerle geçer diye düşünüp uyguladim ama kilcal damar catlamasina dönüştü. Daha önce dermaroller boyle bir problem yaratmamisti ama üzerinden çok fazla geçtim bu sefer

ben de undan 3 yıl önce leke tedavisi görmüştüm... yanaklarımda kızarma ve kılcal damar var.. napacağımı bilmiyorum :mad:

Arkadaşlar burnumun kenarinda belirgin kilcal damar catlamasi var. Naptiysam geciremedim. Lazer yapmaktan da korkuyorum acaba dermaroller deneyen oldu mu ? :KK43:

dermaroller ile kuperoz içeren serum kullan annemdeki damarları belli bir şekilde yok etti. kuperoz denen maddenin eksikliğinden dolayı oluyormuş zaten. dermaroller ve couperouse diye aratırsan nette çıkar büyük ihitmal karşına bulamazsam anneme sorar yazarım isterseniz.

Back
X