Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar burnumun kenarinda belirgin kilcal damar catlamasi var. Naptiysam geciremedim. Lazer yapmaktan da korkuyorum acaba dermaroller deneyen oldu mu ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim de ciddi sıkıntılarım var kılcal damarlarla ilgili burun kenarlarım da yer yer yanaklarımda . lazer biliyorum ben de ama başka çözüm yolları bilen var mı acaba?
Benim kirmizi, silvilceden kalma bir izim vardi yüzümde. Dermarollerle geçer diye düşünüp uyguladim ama kilcal damar catlamasina dönüştü. Daha önce dermaroller boyle bir problem yaratmamisti ama üzerinden çok fazla geçtim bu sefer
Arkadaşlar burnumun kenarinda belirgin kilcal damar catlamasi var. Naptiysam geciremedim. Lazer yapmaktan da korkuyorum acaba dermaroller deneyen oldu mu ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
dermaroller ile kuperoz içeren serum kullan annemdeki damarları belli bir şekilde yok etti. kuperoz denen maddenin eksikliğinden dolayı oluyormuş zaten. dermaroller ve couperouse diye aratırsan nette çıkar büyük ihitmal karşına bulamazsam anneme sorar yazarım isterseniz.