Benimde derdim var :(

yaşlarınız küçük, daha olgunluğa ulaşamamışsınız... liseli yada üniversiteli çocuklar gibi olmasını istiyor eşiniz. arkadaşım bize gelsin, bizde kalsın. oturup oyun oynayalım.... çene çalalım. sabahlara kadar... evli değilsinizde üniversitede erkek arkadaşınızla kalıyor gibi yaşıyorsunuz. sizinde hoşunuza gitmezse oturup oyun oynamazdınız. ayrıca arada evli olduğunuzu hatırlıyor bozuluyorsunuz... ben mi yanlış anladım...

Ben ilk başta güler yüzlü olayım sonra konuşurum dedim . Öylede yaptım . Sonra konuştum . Anladığını sandım ertesi gün aynı şeyi yapınca kavga çıktı zaten . Ben tabu oynadım ama arabası da var evi de uzak değil . Gidebilirdi. Allahtan şimdi gelmiyor. O gün ki kavgadan sonra bir daha gelmedi. Bakalım zamanla ne olacakkk.:44:

Nazlisen merak ettim niye altta evleneli 1 yıl 5 ay 10 gün oldu yazıyor.Merak ettim yani onun için soruyorum.

4 aylık evlisin ve arkadası yatılı geliyor !!!!

eşin çok tuhaf :19::19:( bu arada ticker 'da 1 yıl yazıyor kafam karıştı :44::44:)

eşinin kişiliği oturmamış ya da evliliği benimseyememiş. her olayda çocuk gibi kendi annesinin evine gitmesi onlara herşeyi taşıması :19: hoş değil..

1. dayanağı ve güvencesi sen olmalısın başkaları değil. bence karşılıklı oturun adam akıllı konuşun.:31:

Hemen açıklık getireyim canlarımmm

Biz ekim 2011 de evlendik . Askerdeydi o zaman. Geldi 4 aydır yan yanayız ve 4 aydır evimiz var :)) aileyle aramız bozuktu fln . inş başka konuda anlatırım onuda. :50: (kısacası ben askerliktekini ayrı olduğumuz zamanı saymadım şu anda. sadece yanyana olduğumuz zamanı söyledim . )

eşinin yaşı küçük daha çocuk sayılır bazı şeyleri idrak edemiyor belki ama ben ailesine şaşırdım nasıl seni değil de oğullarını haklı bulurlar asıl onların oğullarını uyarmaları gerek bekar adamın yatılı sizin evde ne işi var diye:19:bu konuda hiç alttan alma canım zaten kavga kıyamet kopmuş geri adım atma :50:eve yatılı bekar arkadaş istemediğini söyle hatta bu kadar sık arkadaşlarını getirme de bu bile saçma eşin olgunlaşmalı

Biz erken evlendik . Ben 21 eşim 22 diğeride aynı

Baya baya erken hem de. Annemle babam da sizin yaşlarınızda evlenmişler ama o yaşa kadar bir ton sıkıntı çekip çok şey katmışlar kendilerine.:39:

Eşiniz evlilikten ziyade komşu kızıyla evcilik oynadığını sanıyor.

Görüşlerini biraz daha saygılı iletirsen sevinirim :20:

Benim yaşımda evlenen binlerce kişi vardır. Çoluk çocuk biraz saygısızca olmuş. Kınıyorum seni !

bende 22 yasımdayım evlıyım...
esım 30 yasında...
ama ınan ben esımden daha olgun duruyorum cogu zaman..
bayanlar ıcın degılde erkekler ıcın gercekten cok kucuk bır yas 22..

bu arada esınde hersey bıtıyor..
malesef arkadasların dedıgı gıbı daha üniversite kafasında yasıyor..
evlılık bunları kaldırmaz..
bende yenı evlıyım
esımın arkadasları bırak kalmayı bekar olan evıme gıremez bıle esım ızın vermez..
evlı arkadaslarımız kalıyor esı ve kendısı ama bekar adamın ısı yok...
esın daha evlılık kavramını benımsıyememıs dıyelım o zaman

Görüşlerini biraz daha saygılı iletirsen sevinirim :20:

Benim yaşımda evlenen binlerce kişi vardır. Çoluk çocuk biraz saygısızca olmuş. Kınıyorum seni !

Çok mu olgunca davranışlarınız var sizce öyle olsa sorun olmazdı diye düşünüyorum. Bakın eskiden insanlar bu yaşlardan daha da küçük yaşlarda evlenirmiş ama onların bir çoğu bir ton sorumluluk alarak büyüyor günümüzde okul iş vesaire sebeplerden ötürü pek de sorumluluk almadan büyüyoruz bu yüzden bu devirde bunlar çok erken yaşlar hele ki bir de erkek için 22 yaş ne ki ergenliğini yeni tamamlamış bir genç sadece evlenip evinin, eşinin bir de bir çocuğunun soruumluluğunu bu yaşta taşıyabilecek bir erkek ben bu devirde pek görmüyorum açıkçası.

Çok mu olgunca davranışlarınız var sizce öyle olsa sorun olmazdı diye düşünüyorum. Bakın eskiden insanlar bu yaşlardan daha da küçük yaşlarda evlenirmiş ama onların bir çoğu bir ton sorumluluk alarak büyüyor günümüzde okul iş vesaire sebeplerden ötürü pek de sorumluluk almadan büyüyoruz bu yüzden bu devirde bunlar çok erken yaşlar hele ki bir de erkek için 22 yaş ne ki ergenliğini yeni tamamlamış bir genç sadece evlenip evinin, eşinin bir de bir çocuğunun soruumluluğunu bu yaşta taşıyabilecek bir erkek ben bu devirde pek görmüyorum açıkçası.

Benm eşim için demiyorum ama gayet olgun insanlar tanıdım ben. Bu şekilde söyleseydin baştan bende alınmamış olurdum . Ben zaten şikayetçi olduğumu söylüyorum . Allaha şükür şu anda gelen giden yok zaten . Düzeliyoruz sanırım . Biz erken yaşta birçok sorumluluk aldık . Bunun farkındayız. Ama buna birçok sebep vardı . Benim eşimin herkesten daha olgun yanlarıda vardır belkide. Sadece dertleşeyim dedim . Ama bana kmse çoluk çocuk diyemez . Saygısızlık alırım . Ben mutsuz değilim sadece hataları oluyor. bende dertleşiyorum .

Çok yakın arkadaşıdır gelmiştir bir nedenden dolayı kalmıştır. Ama bu 4 ay içinde 10 kez olursa çok tuhaf ve zevkine olursa daha da tuhaf. Adam yeni evliyse maksimum tuhaf. Kayınvalidenin naçizane yorumu karşısında dilim tutuldu zaten.. evlilik kurumuna alışamamış bir erkek modeli. Umarım zamanla anlar evliliğin ne olduğunu.

Benm eşim için demiyorum ama gayet olgun insanlar tanıdım ben. Bu şekilde söyleseydin baştan bende alınmamış olurdum . Ben zaten şikayetçi olduğumu söylüyorum . Allaha şükür şu anda gelen giden yok zaten . Düzeliyoruz sanırım . Biz erken yaşta birçok sorumluluk aldık . Bunun farkındayız. Ama buna birçok sebep vardı . Benim eşimin herkesten daha olgun yanlarıda vardır belkide. Sadece dertleşeyim dedim . Ama bana kmse çoluk çocuk diyemez . Saygısızlık alırım . Ben mutsuz değilim sadece hataları oluyor. bende dertleşiyorum .

Yaşınız cok kücük. Almorun demek istediği bu, görmüş geçirmiş bir kadın evindeki misafiri kovmazdı. uygun bir dille gelebileceğini fakat yatıya vs kalmasının uygun olmayacağını söylerdi. bir gün önce güle oynaya tabu oyna ertesi gün evden kov. Bunu kim yapar? Ben söyleyeyim hayat tecrübesi olmayan gencler.

Yaşınız cok kücük. Almorun demek istediği bu, görmüş geçirmiş bir kadın evindeki misafiri kovmazdı. uygun bir dille gelebileceğini fakat yatıya vs kalmasının uygun olmayacağını söylerdi. bir gün önce güle oynaya tabu oyna ertesi gün evden kov. Bunu kim yapar? Ben söyleyeyim hayat tecrübesi olmayan gencler.

Aynen öyle.:ssz: Madem olgun olduğunuza bu kadar eminsiniz,niye bu kadar hırçınlaştınız ki ? :44:

Üzgünüm ama değilsiniz.:6:

katılıyorum..

bak benim yaşım 19 nişanlım la bazen beraber kalırız hafta 3-5 gün neysse , onun bir arkadaşı var onun çocukluğundan beri arkadaşı oda nişanlıydı evlendi şimdi ama neysse, bize gelirdi sabaha kadar ps oynarlardı, bizimde öğrenci hayatımız yada evimiz yok gayet aile gibi yaşıyoruz , bizde 1gün tamam 2gün eh tamam 3-gun 4gün 5gün höh artık zaten kaç gün kalıyurm şurda, çektim hakanı odaya , dedimki hayatım 1 saatin var evden gödermen için arkadaşını yoksa olacaklardan sorumlu değil ama nasıl alaycı tavırdayım, oda hiçç sesi çıkmadan gitti yarım saat sonra gitit arkadaşı dedim ki o adam birdaha ben varken gelirse bozuşuruz, dedim bak ogun bugündür evlendi sadece bize yemeğe geldiler karısıyla ..

Biraz yol yordam bilmelisin.. çok ayıp etmesin ben olsam sana dengessizsin derdim, dün gülüştük bgün evden kovdun...
:19:

ama şimdi kızınca düzeliyoruz diyorsun hemen, 4 aydır düzelmeyen şey 2 günde mi düzeldi yani?
ayrıca madem misafir 100 kere de gelse bir şey denmez, peki bu misafir senin ailen olursa? çağır anneni kardeşini artık kim gelebiliyorsa gelsin kalsın şöyle bir süre, bakalım hem eşin hem de kayınvaliden arkadaşlar, eltiler, görümceler için söylediklerini yine söyleyecekler mi?

Seninle yaşıt sayılırız canım yasım 20.5 benim de.. Eşin belki de evlilik modunda değil de kendini sevgilisiyle eve çıkmış modunda hissediyor olabilir.

Ancak içinde "sen" olduğun bir eve başka bir erkeği yatılı misafir kabul etmeyi uygun bulmuyorum..

Benim de sevdiğim 21 yaşında ve kardeşi gibi gördügü bir arkadaşı var.. Sabahlara kadar oyun oynarlar.. Ben birgün arkadaşına dedim ki "biz evlenince de bize gelirsin kalırsın bazen" dedim

Oğlanın cevabı "evli çiftin evinde ne işim var, yatıya kalmam" dedi..

Yaş ile olgunluk farklı şeyler harbiden :) Bugünlerinizin tadını çıkarın, problemlerinizi de tatlı dille çözmeye çalışın.. :16:

Back
X