Kim demiş çoluk çoluk diye ben mi sen mi acaba!!!
Çoluk çocuk meselesi bu asagidaki yorumdan sonra çıktı..
Evlilik çoluk çocuk işi değil malesef .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kim demiş çoluk çoluk diye ben mi sen mi acaba!!!
Evlilik çoluk çocuk işi değil malesef .
bununla ölduruyorsun....
Bu benmi oluyorum ? Bak buna bile cevap vermiyeceğim .
istersenız verın...
Merhaba . Bende biraz derdimi sizinle paylaşayım dedim .
Evleneli çok fazla olmuyor. Kaynanamla karşılıklı binalarda oturuyoruz. Ama aşırı rahatsızım . Eşimide ikna edemiyorum taşınmaya. Sürekli tartışıyoruz. Kaynanam saolsun :2: . Eşim kaynanama güveniyor sürekli. Ufacık kavgamızda hemen oraya gidiyor ben yanlız kalıyorum . Birsürü hata yapıyor. Tamam aldatmıyor dövmüyor ama arkadaşları görümcelerim bizde kaldıkları için suratım asılıyor. Aslında aşırı gülen biriyim . Ama eşim asık suratlı damgasını vurdu birkere![]()
En son olayımızı anlatayım size. ;
İşyerinde çalıştığı arkadaşı (aynı zamanda askerlik arkadaşı ) bize geldi. Oturduk tabu oynadık eğlendik güldük . Herşey güzeldi. Yatma vakti geldi. Eşimle arkadaşı sigara almaya gideceklerini söylediler. Tamam ama çabuk gelin dedim . yarım saat sonra geldiler. Neyse ben uyduum .Sabah saat 5 e kdr oturmuşlar. (1 kere 2 kere bizde kalsa yine sorun etmem . en az 10 gece kalmıştır bizde. 4 aylık evliyiz ) . Sabahta işe geç kaldılar tabi . Bende surat ettim o akşam. Gelmesin istemiyorum dedim . Gelirsede kalmasın dedim . Bayaa bir tartıştık . Kayınvalideme fln taşındı konu . Tabi oğulları haklı bulundu . Misafir bu isterlerse 100 kerede kalır dediler. O akşam o kdr tartışmanın üstüne ertesi akşamda geldi ! ortalık karıştı tabi . 2sinide kovdum . Eşimle daha kötü oldu .
Şimdi aramız düzeldi. Ama eşim aşırı insanlara güveniyor. Ve çok fazla hareketleri onlara benzemeye başlıyor.
Ne yapacağım ben akıl verin lütfennn:44: