- 2 Şubat 2015
- 5.988
- 9.571
- Konu Sahibi Sare Lavinya
arkadaşlar derdim şu. çocukluktan beri akut eklem romatizmasıyla başım dertteydi, öyle ilerlemiş ki kalp kapağı sertleşmesi yapmış, senelerce penisilin iğne kullandım şuan romatizmayla yada kalple ilgili sıkıntım yok. tek derdim bademciklerim, yıllardır dondurma nedir bilmem yiyemem çünkü asla boğazımın şişmemesi lazım. en ufak bi şişmede 15 gün yatırır beni. dikkat etmeme rağmen 3 gün önce tekrar şişti boğazım, öyle bi şişmekki yutkunamıyorum, konuşurken öğürüyorum. az önce doktordan geldim tabiki hiç sevmediğim antibiyotik verdi.
antibiyotik işi çözüyorda nereye kadar yani? neredeyse senede 5 kez bademcik sorunu yaşıyorum. doktora aldırayım dedim bademcikleri, o da zararlı iyi düşün ayrıca yaşın geçti sıkıntı olur dedi. şimdi geleyim soruma çevresinde benim gibi başı bacayı aşmış 28 yaşında, bademcik aldıran birini duydunuz yada gördünüzmü? nasıl tercih yapayım acaba hangisi daha iyi olur benim için?
antibiyotik işi çözüyorda nereye kadar yani? neredeyse senede 5 kez bademcik sorunu yaşıyorum. doktora aldırayım dedim bademcikleri, o da zararlı iyi düşün ayrıca yaşın geçti sıkıntı olur dedi. şimdi geleyim soruma çevresinde benim gibi başı bacayı aşmış 28 yaşında, bademcik aldıran birini duydunuz yada gördünüzmü? nasıl tercih yapayım acaba hangisi daha iyi olur benim için?