Doğuma Hazırlık benimde kızım oluyor :))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

zeytinse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
1.184
692
53
haftalardır süren meraktan sonra artık içimden geldiği gibi bebeğimi kızım diye sevebilirim :)

Hayirli olsun canim. Ben de 8 haftalik hamileyim ve kızım olmasını çok istiyorum. Allah insallah bana da hayirli, saglikli, uzun ömürlü tatli bir kizçe nasip eder :)

benimde Kızım olacak çok mutluyum gönlümden geçen oldu,2 gün öncesınde de rüyamda görmüştüm :) hamileliğimi kimseye söylememiştim ama kızım olacağını duyunca önüme gelene söyler oldum

Hayirli olsun canim. Ben de 8 haftalik hamileyim ve kızım olmasını çok istiyorum. Allah insallah bana da hayirli, saglikli, uzun ömürlü tatli bir kizçe nasip eder :)

inşallah canım YÜCE RABBİM GÖNLÜNE GÖRE NASİP ETSİN :)

ben bi aileme bide kayınvalideme söyledim . kayınpederim cinsiyetini öğrenme doğunca görürüz dedi durdu bende merak etme baba ben öğrenirim ama sana söylemem sen bebek doğunca öğrenirsin dedim :) söylemeyi de düşünmüyorum ben meraktan çatlıyordum doktorum sağolsun beni sevindirdi neye benziyor dedim önümüzdeki ay geldiğinde bakarız dedi tam ben dudağımı bükecektim ki ben kız gördüm dedi :) bastım kahkayayı doğru tahmin etmişim dedim çünkü benim de içimden hep kızım olacak geçiyordu ama tam bişey demeyince dr emin olamıyordum

Hayırlı olsun Hamilelik takviminize bakınca biraz erken bir tahmin gibi duruyor Allah hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin inş

Hayırlı olsun Hamilelik takviminize bakınca biraz erken bir tahmin gibi duruyor Allah hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin inş

evet biraz erken gibi. ama 12. haftada cinsiyet tamamen belirginleşiyormuş. ve benim çevremdeki arkadaşlarımın çoğu 12. haftada öğrendi ben de 13. haftada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…