• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimde olur mu

15 günde bir düzenli olarak bu konuyu açıyorsun. Sevgilin olunca başın arşa değmiyor.
Sal biraz da olacaksa olsun. Bu kadar takıntı yaparsan işin zor.

Üniversite okurken hep boyle sevgilim olsun diye yanıp tutuşan arkadaşlarım yanlış secim yapıp cok üzüldüler.

Bir arkadasım herkese söylüyordu hiç tanidığınız yok mu bana bulun diye. birisini buldular cocuga hemen baglandi ölüyorum onun icin bitiyorum diye. Çocuk sıkıldı ayrılmak istedi arkadaşım birakmadı. sonunda cocuk aldattı. beni bir daha arama dedi. arkadasım depresyona girdi. sonra tekrar arayisa gecti.

Ben ona hep yavas gitmesini sirf sevgilim olsun diye hareket etmemesini bu mantikla yanliş yapip uzuldugunu soyledim.

Baska bir arkadaşimla dedikodumu yapmişlar. Aman vaveyla ne anlar bu islerden o ancak ders calissin kurslara yazilsın yarın birgün herkes evlenip o evlenemeyince pisman olacak tabiki arayacagız aramadan nasil bulacagız vaveyla evlense evlense gorucu usulu evlenir diye.

Sonuç: bu dedikodumu yapan iki arkadaş bir cok erkekden kazık yiyip depresyondan depresyona gezdiler. okulları uzadı ilk senede atanamadılar ayrica hayal ettikleri gibi okul biter bitmezde evlenemediler.

Benim ise karsıma esim cıktı benim evlenmek aklimda yokken beni evlenmeye ikna etti. okulum bitti ayni zamanda atandım ve sevdigimle yani esinle evlendim.

Bu iki arkadasım benden daha sonra tanistirilma usuluyle evlendiler. biri yıllar sonra atandı digeri hiç atanamadı.

Velhasılı olayları biraz akısına bırakın sizin hayattaki tek amacınız sevgili edinmek olursa yanlış kararlar verirsiniz. Kendinizi geliştirmeye odaklanın. Bakarsınız sizin ısrarı bıraktığınız an karsınıza cıkar ruh ikiziniz.

Benimde sevgilim olur mu kimse beni istemez gibi geliyor. Bir de hepsinin sevgilisi var sanki.
Olmasiyla alakali sorun yok,Sonrasiyla alakali bir sorun var :) İllaki olur da sen sonrasinda buna heveslenirmisin orasi muhim :)

Back
X