Benimi seviyor yoksa, arkadasimi istedigi icinmi bana yaklasiyor? Lütfen yardm edin

genckiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
1.255
201
123
Selam arkadaslar,

5 gün önce benim facebookda yenilikler altindaki bölümde bbir resimi paylasmamla basladi. Resimi paylastim hic düsünmeden kime ait oldugunu sirdan dini bir resimdi. Kendi duvarimda resimin üzerinde isim gördüm yani bu demek oluyorki resimle birlikte resimin ait oldugu kisiyde paylasmis oldm buda benim icime sinmedi, kendisine yazdim. Kusura bakmamasini ve rahatsiz oldugu taktirde silecegimi söyledim, oda cok memnunn oldugunu söyledi ona sordugum icin paylasmma izin verip vermemesini. Ilk yazisi tsk oldu ikinci yazisi ise su kisi senin akrabanmi olur dedi. O kiside benim arkadasim. Bende hayir dedim arkadasim dedm. Sonra bana sorular sormaya basladi benim hakkimda is güc vs. falan aradada yazdiki sana arkadaslik yolladm sormadim ama.... bende Kabul ettim birsey düsünmedim. Sonra arkadasimla bu konuyu konusunca onunla yazistigimi vs. arkadasim demezmi bu oglan beni 6 ay önce birkiza sorup sorusturmus benim erkek arkadasim var diyip yollamistim kizi geri dedi. Benimde icimde süphe uyandirdi bu olay. Bu cocuk benimle yazismaya devam ediyor nasilsin hal hatir sormalar vs. devam ediyor. Birgün hafta sonu ben kiz arkadasimla, hediye bakmaya gittik magzalara. Kiz arkadasimin erkek arkadasinin dogum günüydü o gün. Neyse biz bir yandan dolaniyoruz bir yandanda oglanla facebookdan yazisiyorum yine halimi hatirimi ne yaptigimi sordu bende arkadasim x ile alisveristeyiz dedim. Ok falan dedi biz neyse gittik geri eve, bu bana yazdi eger sehirdeyseniz bulusabilirmiyiz görüsmüs oluruz dedi. Bende gelcem otarafa Pasta almamiz gerekiyor dedim. Hatta arkadasim xi birakirim o pastayi alir ben seninle görüsürüm dedim. Ok dedi numarami aldi bulustk, ilk kez canli görüsüyoruz havadan Sudan konustuk birbirimizden analttik 30 dk falan sonra bana arkadasim x i nerde biraktigimi sordu bende pastanecide dedim pastayi alacak (Halbuki ben yalniz geldim oraya arkadasim evde kalmisti) maksat arkadasimi pastaneye biraktim diyince yinede bulusmak isticekmi istemicekmi onu ögrenmekti. Neyse dedim arkadasim pastayi alcak ama ablasida gelecek butarafa Dogru gelirse o onu alip gidecekler gelmezse ben götürcem eve dedim. Ok dedi konu kapandi. Neyse biraz daha sohbet ettik bana sigarami falan sordu yok diyince bu cok hosuma gitti ededi. Ardindan neyse bana cok memnun oldm dedi geldigine orada ayrildik. Gece eglenceden sonra arkadasla oturuyorduki ne görelim facebookda bu oglan benim arkadasimi dürtmüs. Hemde tam alisveris yaptigimiz sirada. Arkadasim dediki sor bakalim bana enteressesimi var. Bende sordm hayir dedi öylesine dürttüm. Birdaha dürtmicekmissin erkek arkadasi yanlis anlarmis dedim ok dedi baska birsey demedi. Simdi benimle konusuyo yazisiyo hala. Ben yazmiyorum hep o basliyor yazmaya nasilsin vs. diyerekten. Benim bir köpegim var, onunla gezmek istedigini birlikte gezdirelim dedi bana. Benim simdi aklima takilan bu cocuk bana arkadasim icinmi yanasiyor yoksa cidden bana ilgisimi var? Yada birkere iletisim kurmus oldu kiz arkadasimin erkek arkadasi oldugunu ögrenincede birakamadimi? Bilmiyorum inanin kafam cok karisik hicbirseyde hissedemiyorum suan. Sizce neden bana yaklasiyor neden benimle bulusmak istiyor neden bana yaziyor ilgi gösteriyor? Benimi arkadasimi istiyor aslinda? Lütfen akil verin

seni bilmem ama biri ilk önce arkadaşımı sorsa soruştursa sonra bana ilgisi olsa gerçekten olsa ben kesinlikle kabul etmem önce arkadaşıma gidiyo sonra bana geliyo. bide benim burdan anladığım seni araya sokup bi şekilde arkadaşınla iletişime geçmeye çalışıyo sana sormuş kaç kere arkadaşını sonra gitmiş onu dürtmüş vs. şuanda hem sana hemde arkadaşına ilgi gösteriyo ben olsam bu kişiden uzak dururdum bi daha görüşmezdim yüzyüze hatta mesaj filan atmazdım

Back